פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

העבר Core 2 Duo החדשים של Dell mobo?

Reply

שרשרת כלים
Old 3 יוני 2009, 17:36
קבוצת חברות חדשות

Default העבר Core 2 Duo החדשים של Dell mobo?

יש לי Dell rite עכשיו ואני רוצה לשים את המעבד החדש של לוח האם ואני תהיתי אם זה אפשרי ומה הייתי צריך לעשות כדי לעשות את זה יש לי כבר חדש mobe וכן כרטיס וידאו וכו 'וכל מה שאני הוא צריך את המעבד, דבר אחד הוא פשוט יושבים סביב תודה על העזרה
Old 3 יוני 2009, 17:57
קבוצת תורמים

Default העבר Core 2 Duo החדשים של Dell mobo?

התשובה היא כן ולא. ניתן לשים את המעבד חדשה MoBo, (אם הוא תואם את דגם של Mobo הן את המעבד ואת היה ליידע אותנו LOL), אבל אלא אם כן יש לך את MoBo מבית Dell, לא ניתן לשים את זה זה המקרה. Dell משתמשת קניינית רכיבים ככל שניתן. אם תסתכל על החדש שלך MoBo, שתבחין בו חור שבו ברגים ילך לדפוק אותה לתוך התיק. עכשיו לפתוח את Dell ולראות איך זה הוא צמוד MoBo לתוך התיק. יש להם חורים ב תחקרת מקומות שונים לחלוטין ו hooks דבק מתוך MoBo להתאפק כי במקרה ולא ברגים. אם אתה מקבל חדשה לגמרי במקרה למרות (לא המקרה של Dell), זה מאוד סביר להניח כי מה שיש לך יעבדו יחד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע cheesepuff CPUs, Motherboards & RAM 11 29 אוגוסט 2009 09:31
Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 sajasio CPUs, Motherboards & RAM 5 2nd מרץ 2009 23:00
חלקות לזוז Gidgit כרטיסי מסך & Monitors 1 23 דצמבר 2008 07:44
אני נקרא לבצע צעד-האקר cheesepuff דיון Off topic 11 2nd פברואר 2008 00:57
העבר מקנדה לאירופה - מבער לא עובד magsee כוננים & נשלפת 1 8 דצמבר 2007 18:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.