![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Dell rite עכשיו ואני רוצה לשים את המעבד החדש של לוח האם ואני תהיתי אם זה אפשרי ומה הייתי צריך לעשות כדי לעשות את זה יש לי כבר חדש mobe וכן כרטיס וידאו וכו 'וכל מה שאני הוא צריך את המעבד, דבר אחד הוא פשוט יושבים סביב תודה על העזרה |
|
| |||
| |||
| התשובה היא כן ולא. ניתן לשים את המעבד חדשה MoBo, (אם הוא תואם את דגם של Mobo הן את המעבד ואת היה ליידע אותנו LOL), אבל אלא אם כן יש לך את MoBo מבית Dell, לא ניתן לשים את זה זה המקרה. Dell משתמשת קניינית רכיבים ככל שניתן. אם תסתכל על החדש שלך MoBo, שתבחין בו חור שבו ברגים ילך לדפוק אותה לתוך התיק. עכשיו לפתוח את Dell ולראות איך זה הוא צמוד MoBo לתוך התיק. יש להם חורים ב תחקרת מקומות שונים לחלוטין ו hooks דבק מתוך MoBo להתאפק כי במקרה ולא ברגים. אם אתה מקבל חדשה לגמרי במקרה למרות (לא המקרה של Dell), זה מאוד סביר להניח כי מה שיש לך יעבדו יחד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| חלקות לזוז | Gidgit | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 23 דצמבר 2008 07:44 |
| אני נקרא לבצע צעד-האקר | cheesepuff | דיון Off topic | 11 | 2nd פברואר 2008 00:57 |
| העבר מקנדה לאירופה - מבער לא עובד | magsee | כוננים & נשלפת | 1 | 8 דצמבר 2007 18:28 |
| שרשרת כלים | |
| |