![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Dell apeigos dabar ir aš noriu įdėti procesorių į naują pagrindinę plokštę, ir man įdomu, jei tai buvo įmanoma, ir ką reikėtų daryti, kad tai, kad aš turiu naują mobe jau ir vaizdo plokštės ir tt, ir visi i reikia tik perdirbėjo ir šis yra tik sėdėti aplink Thanks for the help |
|
| |||
| |||
| Atsakymas yra taip ir ne. Tai galima įdėti procesorių į naują MOBO, (jei jis suderinamas Markė ir modelis tiek MOBO ir procesorius bus su mumis lol), bet jei turite MOBO "Dell", neįmanoma pastatyti į atveju. "Dell" naudoja patentuotą sudedamųjų dalių tiek, kiek jie gali. Jei pažvelgti į savo naują MOBO, jūs pastebėsite, skylė, kur jis sraigtai nueitų varžtas jį į bylą. Dabar atidarykite savo Dell ir pamatyti, kaip kad MOBO tvirtinamas į bylą. jie skyles gręžti į visiškai skirtingose vietose ir kabliukų nepriliptų iš MOBO, kad laikyti jį byloje, o ne varžtais. Jei jums visai naują bylą, nors (ne "Dell" atveju), tai labai tikėtina, kad tai, kas jums dirbs kartu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Sklandžiai pereiti | Gidgit | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 23 gruodis 2008 07:44 |
| I'm making perkelti vadinama-Hacker | cheesepuff | Off Topic Discussion | 11 | 2 vasaris 2008 00:57 |
| Perkelti iš Kanados į Europą - degiklis neveikia | magsee | Drives & Removable Media | 1 | 8 gruodis 2007 18:28 |
| Temos įrankiai | |
| |