mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Pārvietot Core 2 Duo no Dell jaunu MOBO?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 3, 2009, 17:36
New Member Group

i ir dell rituāls tagad un es gribu, lai procesors jaunu mātesplati un es domāju, ja tas bija iespējams, un kas man būtu jādara, lai to, ka man ir jauns mobe jau ir un video karte utt all i vajadzība ir procesora un šis ir tikai sēž paldies par palīdzību
Old Jūnijs 3, 2009, 17:57
Donors Group

Atbilde ir jā un nē. Ir iespējams ievietot procesors jaunu MOBO, (ja tas ir saderīgs marka un modelis gan MOBO un procesors būtu mūs lol), bet, ja jums MOBO no Dell, nav iespējams izdarīt to gadījumā. Dell izmanto patentētas sastāvdaļas, cik vien iespējams. Ja paskatās uz savu jauno MOBO, jūs ievērosiet, caurums, kur skrūves varētu doties uz skrūvi to lietu. Tagad atvērt savu Dell un redzēt, kā šis MOBO ir piestiprināts vērā lietā. tie caurumi urbti arī pilnīgi dažādās vietās un āķi uzlīmēšanu no MOBO tas, kas tur šajā lietā, nevis skrūves. Ja Jums pilnīgi jauna lieta tomēr (nevis Dell Case), ir ļoti iespējams, ka tas, kas jums būs jāstrādā kopā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.