![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám dell obradov a teraz chcem, aby sa procesor v novej doske a já věděl, že pokiaľ bolo možné, a čo by som potrebné urobiť k tomu, že mám novú už mobe a grafické karty atď a všetky aj potrebujete, je procesor, a to je práve sedí vďaka za pomoc |
|
| |||
| |||
| Odpoveď je áno a nie. Je možné, aby procesor v novom Mobo (ak je to zlučiteľné make a model ako Mobo a procesor by nám dajte vedieť, lol), ale ak máš na MOBO od Dell, nie je možné, aby sa do tohto prípadu. Dell používa proprietárnu komponenty čo vie. Ak sa na vaše nové Mobo, všimnete si, kde je diera v skrutky by ísť na skrutku do prípadu. Teraz otvorte si Dell a vidieť, ako to MOBO je pripevnený v tomto prípade. majú vŕtané otvory v úplne odlišných miestach a háčiky odkrvovacieho z Mobo, že držať ju v prípade skôr ako skrutky. Ak budete mať úplne nové veci aj keď (ne Dell veci), je vysoko pravdepodobné, že to, čo ste si budú pracovať spoločne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Hladké posunúť | Gidgit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. decembra 2008 07:44 |
| Som urobiť krok nazýva-Hacker | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 2. februára 2008 00:57 |
| Presun z Kanady do Európy - horák nepracuje | magsee | Drives & Removable Media | 1 | 8. December 2007 18:28 |
| Thread Tools | |
| |