мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Мове Цоре 2 Дуо из Делл на нове мобо?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јуни 2009, 17:36
Нови члан групе

Default Мове Цоре 2 Дуо из Делл на нове мобо?

Имам Делл обред и сада желим ставити процесор у новој матичној плочи и био сам задивљен ако је то било могуће, а што ја би требао да учини да то имам нову мобе већ и видео картице итд и све што сам треба је процесор и ово је само седели около хвала за помоћ
Old 3. јуни 2009, 17:57
Донаторска Група

Default Мове Цоре 2 Дуо из Делл на нове мобо?

Одговор је да и не. Могуће је ставити процесор у новом МоБо, (ако то чине и компатибилни један модел како би Мобо Процессор и јавите нам лол), али осим ако је добио од МоБо Делл, није могуће да га у том случају. Делл користи власнички компоненте колико могу. Ако погледате своје нове МоБо, приметићемо ћете рупу у њему, где ће ићи на вијцима причврстити га у случају. Сада Вашим Делл отворити и видети како се то МоБо је фастенед у случају. Они имају јазбини бушених у потпуно различитим местима и куке приљепљивање из МоБо да га држите у случају него вијака. Ако добијете цео нови случај ипак (не Делл Цасе), врло је вероватно да имате шта ће радити заједно.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке цхеесепуфф ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 11 29 Авг 2009 09:31
Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 сајасио ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 2 март 2009 23:00
Глатко потез Гидгит Грапхицс Цардс & Мониторс 1 23 децембар 2008 07:44
И'м макинг потез назван-Хацкер цхеесепуфф Офф Топиц Дисцуссион 11 2 фебруар 2008 00:57
Мове од Канаде до Европе - пламеник не ради магсее Дривес & Измјењиви медији 1 8 децембар 2007 18:28
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц