![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл обред и сада желим ставити процесор у новој матичној плочи и био сам задивљен ако је то било могуће, а што ја би требао да учини да то имам нову мобе већ и видео картице итд и све што сам треба је процесор и ово је само седели около хвала за помоћ |
|
| |||
| |||
| Одговор је да и не. Могуће је ставити процесор у новом МоБо, (ако то чине и компатибилни један модел како би Мобо Процессор и јавите нам лол), али осим ако је добио од МоБо Делл, није могуће да га у том случају. Делл користи власнички компоненте колико могу. Ако погледате своје нове МоБо, приметићемо ћете рупу у њему, где ће ићи на вијцима причврстити га у случају. Сада Вашим Делл отворити и видети како се то МоБо је фастенед у случају. Они имају јазбини бушених у потпуно различитим местима и куке приљепљивање из МоБо да га држите у случају него вијака. Ако добијете цео нови случај ипак (не Делл Цасе), врло је вероватно да имате шта ће радити заједно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 29 Авг 2009 09:31 |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| Глатко потез | Гидгит | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 децембар 2008 07:44 |
| И'м макинг потез назван-Хацкер | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 2 фебруар 2008 00:57 |
| Мове од Канаде до Европе - пламеник не ради | магсее | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 8 децембар 2007 18:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |