менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Перемістити Core 2 Duo від Dell на нових системних плат?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 17:36
Нові члени групи

Default Перемістити Core 2 Duo від Dell на нових системних плат?

У мене є Dell обряду, і тепер я хочу, щоб покласти процесора в нових материнських плат і мені цікаво, якщо це можливо, а що мені потрібно робити, щоб робити що в мене є новий Mobe вже і відео-карти і т.д. Все, що я потрібно, так це процесор, і це є однією тільки сидять подяку за допомогу
Old 3 червня 2009, 17:57
Донор групи

Default Перемістити Core 2 Duo від Dell на нових системних плат?

Так, і ні. Це можна поставити процесор в новій MoBo (якщо це сумісно Марка і модель як материнська плата і процесор буде повідомити LOL), але якщо у вас є материнська плата від Dell, не представляється можливим, щоб покласти її в цій справі. Dell використовує власні компоненти як тільки можуть. Якщо ви подивитеся на ваші нові MoBo, ви помітите, дірку в ній, де гвинт піде гвинтом його в роботі. Тепер відкрийте Ваш Dell і подивимося, як це MoBo кріпиться до корпусу. вони мають отвори, просвердлені в абсолютно різних місцях і гаки, що стирчать з MoBo, які тримають його в справу, а не гвинтів. Якщо ви отримаєте зовсім нові справи, хоча (не Dell справі), то цілком імовірно, що те, що у вас будуть працювати разом.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 11 29 серпня 2009 09:31
Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 sajasio Процесори, материнські плати RAM & 5 2 березня 2009 23:00
Гладка рухатися Gidgit Графічні карти & Монітори 1 23 грудня 2008 07:44
Я роблю крок називається-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2 лютого 2008 00:57
Перехід від Канади до Європи - пальник не працює magsee Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 грудня 2007 18:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.