![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Dell обряду, і тепер я хочу, щоб покласти процесора в нових материнських плат і мені цікаво, якщо це можливо, а що мені потрібно робити, щоб робити що в мене є новий Mobe вже і відео-карти і т.д. Все, що я потрібно, так це процесор, і це є однією тільки сидять подяку за допомогу |
|
| |||
| |||
| Так, і ні. Це можна поставити процесор в новій MoBo (якщо це сумісно Марка і модель як материнська плата і процесор буде повідомити LOL), але якщо у вас є материнська плата від Dell, не представляється можливим, щоб покласти її в цій справі. Dell використовує власні компоненти як тільки можуть. Якщо ви подивитеся на ваші нові MoBo, ви помітите, дірку в ній, де гвинт піде гвинтом його в роботі. Тепер відкрийте Ваш Dell і подивимося, як це MoBo кріпиться до корпусу. вони мають отвори, просвердлені в абсолютно різних місцях і гаки, що стирчать з MoBo, які тримають його в справу, а не гвинтів. Якщо ви отримаєте зовсім нові справи, хоча (не Dell справі), то цілком імовірно, що те, що у вас будуть працювати разом. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 29 серпня 2009 09:31 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Гладка рухатися | Gidgit | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 грудня 2008 07:44 |
| Я роблю крок називається-Hacker | cheesepuff | Off Topic Discussion | 11 | 2 лютого 2008 00:57 |
| Перехід від Канади до Європи - пальник не працює | magsee | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 грудня 2007 18:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |