![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip pavadinimas sako, tai? Štai procesoriaus skirtuką CPU pic-Z. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paprasčiau tariant ne savo processer važiuojant riedmenų greitis
| |||
| |||
| Jei nesate tikras, tada norėčiau būti neįtikėtinai nustebęs, jei jis buvo, net jei tikrinimo gamintojo interneto svetainėje. OC'ing yra kažkas, kad yra rankiniu būdu atliktą vartotojas, siekiant gauti kuo daugiau naudos iš savo procesoriaus, jei tai, kas klaidina jus. Taigi kodėl aš sakau, jeigu jūs nežinote, turbūt ne. Tik kitų galimybių yra gamyklos per laikrodžiai, bet jie visada juos parduoti daugiau ir norite tik nusipirkau jį, jei žinojo, kad tai, ką norėjo - todėl dar kartą, jei nežinote - ne tai ne. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Athlon 6.000 \ 6.400 | CodeFreakC | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Lapkritis 20, 2008 10:58 |
| AMD Athlon 64 X2 6000 + Help | RawrrrFace16 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 19 gruodis 2007 19:12 |
| Tiesiog Overclocked mano CPU ... | slipend | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 15 gruodis 2007 05:49 |
| AMD Athlon X2 6000 + suderinamumas | Spencer2004 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 31 spalis 2007 23:55 |
| AMD Athlon 64 X2 6000 + AM2 plokštę | ctarry1986 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 15 rugsėjis 2007 13:10 |
| Temos įrankiai | |
| |