Benim AMD Athlon 64 X2 6000 + işlemci Overclocked? Eğer emin değilseniz, o zaman ben olur inanılmaz sürpriz eğer o, hatta üretici firma web sitesi bakılmadan.
Bu da CPU, eğer ne kafa karıştırıcı olduğunu daha fazla keyif almak için OC'ing bu el ile kullanıcı tarafından yapılan bir şey değil.
Dolayısıyla neden varsa, belki değil bilmiyorum söylüyorlar. Diğer tek imkanı saatlerinin üzerinde fabrika, ancak eğer varsa bilmiyorum ne - dolayısıyla yeniden istediğini biliyordum her zaman daha fazla ve sadece almış ediyorum bunları satmak - no it's not.
Benim Sistemi: FordyPC İşlemci (ler): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Anakart: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | RAM hafıza: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Grafik Kartı (ler): PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB | Ses Kartı:
| Sabit Disk (ler): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optik Sürücü (ler): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W | Soğutma: Stok | Ağ Bağlantısı / İnternet: Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2 | Monitör (ler): 2 adet Acer P193WAd | İşletim Sistemi (ler): XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 | |