по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране

Reply

Нишка Инструменти
Old 6 април 2009 г., 15:25
Номер на групата

Default Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране

Бях играя COD WAW, когато забелязах, процесора ми е действал по подобен 70%. НИЩО направи ми CPU тичам, че високите за последователна основа откакто съм на този компютър построена преди година освен стрес тест. Аз коментира по него в игра и след това на компютъра ми заключен. Аз трябваше да отрежете мощност, за да го рестартирате. Когато rebooted, моят BIOS окачен на проекта. Тя не можеше да прочете моята флопи диск.

Сега това беше странно, тъй като аз не разполагате с флопидисково устройство, затова отидох на BIOS настройки, за да видите WTFU е създаден. Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране. Какво би причинило това и какво трябва да направя. Аз съм в хвърлянето задника побързай, защото аз съм за редактиране на видео за приятели Мастърс степен програмата, която трябва да бъде завършен сряда. Моят компютър няма да обувка миналото BIOS екрана.
Old 7 април 2009 г., 02:03
Модератор Група

Default Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране

Трябва да се върна в BIOS и промяна на всички настройки към начина, по който те са били.

Аз не знам какво причинява това да се случва понякога, но го използва или да се случва много често с мен, но това не е станало известно време напоследък.

Аз не съм сигурен защо вашия компютър, няма да зареждане на всички обаче, тя трябва да продължава обувка по подразбиране настройки.

Причината флопидисковото устройство е показвам горе е така, защото когато всичко е за нулиране на настройките по подразбиране на флопи диск контролер на дънната платка си е разрешено, но то не може да се намери флопи диск приложени към него, така че той съобщава, че той не може да намери флопидисковото устройство.

Просто спрете флопи контролер и съобщението ще си отиде.

Можете да получите подобно съобщение, не намери твърдия диск, когато имате на IDE контролер поддръжка, но не и IDE устройства, включен инча

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 7 април 2009 г., 10:43
Номер на групата

Благодарение serverguy. В reseaon той няма да обувка прозорците на настройките по подразбиране е така, защото имам 8GB те години на RAM. В "Auto" RAM напрежение е 1,4 или 1,5 волта и това не е достатъчно за всички 8gigs. Трябва да ги преместите до 1.8, за да го обувка. Аз също трябва да се определи CAS клиенти "на ръчно управление, а не автомобил. Това удари ме като Странно, защото авто настройки 9-9-9-24, което е това, което ги в ръчен режим, но тя няма да работи за авточасти. Също така на авто настройки по подразбиране, че до 1 часовник цикъл и с 8GB на Трябва да Отидете на 2T.

LOL Играх дяволите, това нещо да се създаде първия път, така се надявам Помня всички други неща, които трябваше да направя. Чувствам се освободен въпреки, че е "само едно от тези неща". Аз се опасявам, че трябваше да замени CMOS батерията или че по някакъв начин нещо пържено. Аз може да има повече въпроси, когато се стигна до това, но аз трябва да направя моя чекова книжка и си плащат сметките първата или жена ми ще ме застреля.

Благодаря отново.
Old 7 април 2009 г., 12:33
Номер на групата

Добре, аз съм по заяви забил компютъра отново. LOL My Computer часовник казва тя четвъртък, 2 януари, 2003 и времето в момента е 12:29 ч., и току-що получих предупреждение, че МС не може да проверява за актуализации. Аз съм поемането на часовника, защото не е наред, но ...........
Old 7 април 2009 г., 13:49
Член Група

Да, да определи своя часовник и синхронизация с Windows път в часовник настройки. Ако решим проблема ви.
Old 7 април 2009 г., 15:33
Номер на групата

Благодарение razer, знаех и го направих. LOL гледам и без да четете темата все пак, той прилича на вашия компютър става batshit, както и с използването на процесора ......... Трябва да се провери дали един аут.

АТРИБУТИ: Проверих го, и той не е вашия компютър става луд. Моя грешка. Съжалявам.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
BIOS ..? помощ simon1990 Процесори, дънни платки & RAM 3 16-то Feb 2008 09:23
BIOS? Jophen Общи Софтуер Чат 3 8 февруари 2008 02:25
BIOS помогне? : ( link590o Процесори, дънни платки & RAM 8 6 януари 2008 16:40
Как да се създаде BIOS Jack06 Процесори, дънни платки & RAM 5 28 ноември 2007 09:04
BIOS Ейндж Общи Хардуер Чат 6 10 ноември 2007 10:28
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc