![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem hrát COD WAW, když jsem si všiml mého procesoru byl spuštěn na podobné 70%. NIC učinila moje CPU spustit, že vysoká na pevných základech, protože jsem tento počítač před rokem kromě zátěžový test. I komentoval to ve hře, a pak můj počítač uzamčen. Musel jsem snížit sílu na to restartovat. Když jsem restartoval, můj BIOS zavěsil na začátku. To nemohl číst mé disketovou mechaniku. Teď to bylo divné, protože nemám disketovou mechaniku, tak jsem šel do nastavení BIOS, aby bylo vidět WTFU nahoru. Moje BIOS je nyní nastavena na tovární výchozí. Co by to a to, co mám dělat. Jsem v zátahu zadek spěchat, protože jsem střih videa pro kamarády Masters Studijní program, který má být hotový středu. Můj počítač nebude boot minulosti BIOS obrazovce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte se vrátit zpět do BIOSu a změnit všechna nastavení zpět na to, jak byly. Nevím, co způsobuje to stalo, ale někdy ani to se nestalo používá velmi často se mi, ale není to na poslední chvíli. Nejsem si jistý, zda, proč váš počítač nebude boot vůbec přesto, že by se mel stále zavést na výchozí nastavení. Důvodem disketové mechaniky se objevil proto, že když je vše reset na výchozí disketové mechaniky řadiče na základní desce je znovu povolena, ale nemůže najít disketovou mechaniku se k ní, tak to hlásí, že nelze najít disketové mechaniky. Stačí vypnout disketové mechaniky a zpráva půjde pryč. Můžete získat podobné hlášení, žádný pevný disk v okamžiku, kdy máte IDE Controller povoleny, ale ne IDE zařízení zazátkovaný palců
|
| |||
| |||
| Díky serverguy. V reseaon to nebude boot oken na výchozí nastavení je proto, že jsem to 8 GB RAM. V "auto 'RAM napětí je 1,4 nebo 1,5 voltu a to není dost pro všechny 8gigs. Musím se přesuňte do 1,8 na to, jak zavést. Také jsem si nastavit CAS doba na ruční, ne auto. Stávky To mi jako divný, protože automatické nastavení 9-9-9-24 což je to, co jsem jim na manuální režim, ale nebude fungovat na auto. Také o automatickém nastavení je výchozí hodnota je 1 hodiny s 8 GB cyklu a to i se jít do 2T. LOL jsem hrál sakra jak se tohle nastavit poprvé, tak doufám, že jsem pamatovat všechny ostatní věci jsem musel udělat. Cítím se ulevilo, že i když je to "jenom jedna z těch věcí." Bál jsem se musel jsem nahradil CMOS baterie, nebo že něco nějak smažené. I může mít více otázek, když jsem si to, ale musím dělat šekovou knížku a zaplatit moje účty za první nebo moje žena se mě zastřel. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Ok, I'm on řekl zhroutil počítač znovu. LOL Můj počítač hodiny říká, že je Čtvrtek, 2. ledna 2003 a je v současné době 12:29 AM, a teď jsem dostal varování, že MS nemůže zkontrolovat aktualizace. Já jsem za předpokladu, že času je špatné, ale ........... |
|
| |||
| |||
| Jo, oprava Vašeho času a synchronizace s Windows čas v hodinách nastavení. By měla vyřešit váš problém. |
|
| |||
| |||
| Díky Razer, udělal jsem to a je to. LOL vzhlédl a bez čtení vlákno zatím to vypadá tak, že počítač bude batshit také s CPU ......... Musím zkontrolovat, že jedním ven. EDIT: jsem si to, a proto nebyl počítač se zbláznil. Moje chyba. Omlouvat se. |