![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έπαιζα COD WAW όταν παρατήρησα CPU μου ήταν σε λειτουργία όπως και το 70%. Τίποτα δεν έχει γίνει μου CPU τρέχει ότι η υψηλή σε συνεχή βάση από τότε που ο υπολογιστής αυτός κατασκευάστηκε πριν από ένα χρόνο, εκτός από έναν έλεγχο. I σχολίασε το παιχνίδι και στη συνέχεια τον υπολογιστή μου κλειδωμένο. Είχα να μειώσει τη δύναμη να το αποκτήσουν για επανεκκίνηση. Όταν κάνω επανεκκίνηση, μου BIOS ανηρτημένα για την έναρξη. Δεν μπορούσε να διαβάσει μου οδηγό δισκέτας. Τώρα που ήταν παράξενο, δεδομένου ότι δεν έχω μονάδα δισκέτας, οπότε πήγα με τις ρυθμίσεις του BIOS για να δείτε WTFU ήταν πάνω. Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις προεπιλογές εργοστασίου. Τι θα προκαλέσει αυτό και τι πρέπει να κάνω. Είμαι σε μία ανάσυρση κώλο βιασύνη επειδή είμαι μοντάζ ένα βίντεο για ένα πρόγραμμα Μάστερ φίλων που πρέπει να ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνησης παρελθόν το BIOS οθόνη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να πάμε πίσω στο BIOS και να αλλάξει όλες τις ρυθμίσεις για την επιστροφή πώς θα ήταν. Δεν ξέρω τι προκαλεί να συμβεί αυτό, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιούνται είτε για να συμβεί πολύ συχνά μαζί μου, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί για λίγο πρόσφατα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί ο υπολογιστής σας δεν θα εκκίνησης σε όλα όμως, θα πρέπει ακόμη εκκίνησης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Ο λόγος είναι η μονάδα δισκέτας εμφανίζονται είναι γιατί όταν όλα είναι για να επαναφέρετε την προεπιλεγμένη μονάδα δισκέτας υπεύθυνος για την αποκατάσταση της μητρικής πλακέτας είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν μπορεί να βρει οδηγό δισκέτας που επισυνάπτονται σε αυτήν, έτσι ώστε να αναφέρει ότι δεν μπορεί να βρει το οδηγό δισκέτας. Μόλις απενεργοποιήσετε τον ελεγκτή δισκέττας και το μήνυμα θα πάει μακριά. Μπορείτε να βρείτε ένα παρόμοιο μήνυμα λέγοντας δεν βρέθηκε σκληρό δίσκο, όταν το έχετε ενεργοποιημένη IDE ελεγκτή, αλλά δεν συσκευές IDE βουλώνονται in.
|
| |||
| |||
| Χάρη serverguy. Η reseaon δεν θα εκκίνησης των Windows για τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι επειδή έχω 8GB της μνήμης RAM. Η "auto" RAM τάση είναι 1,4 ή 1,5 βολτ και ότι δεν είναι αρκετό για όλους 8gigs. Έχω για να τα μετακινήσετε σε 1,8 για να το αποκτήσουν για την εκκίνηση. Θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε το CAS να χρονισμών εγχειρίδιο, δεν auto. Αυτό μου φαίνεται περίεργο, διότι η auto ρυθμίσεις είναι 9-9-9-24 το οποίο είναι αυτό που καθορίζεται στο εγχειρίδιο τους σε λειτουργία, αλλά δεν θα λειτουργεί σε auto. Επίσης σχετικά με την αυτόματη ρυθμίσεις από προεπιλογή σε 1 κύκλο ρολογιού και με 8GB της θα πρέπει να πηγαίνετε στο 2T. LOL Έπαιξα κόλαση για να περάσουμε το πράγμα που έχει συσταθεί η πρώτη φορά έτσι ελπίζω θυμάμαι όλα τα άλλα πράγματα που θα έπρεπε να κάνουμε. Νιώθω ανακούφιση, όμως, ότι είναι "μόνο ένα από αυτά τα πράγματα". Φοβόμουν έπρεπε να αντικατασταθεί η μπαταρία ΚΟΑ ή ότι κατά κάποιον τρόπο κάτι τηγανητό. Μπορεί να έχω περισσότερες ερωτήσεις όταν θα πάω σε αυτό, αλλά έχω να κάνω μου μπλοκ και να πληρώνουν τους λογαριασμούς μου πρώτη ή η γυναίκα μου θα με σκοτώσεις. Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Ok, είμαι σε υπολογιστή είπε τράκαρε ξανά. LOL ρολόι μου λέει ότι την Πέμπτη, Ιανουάριος 2, 2003 και η ώρα είναι τώρα 12:29 AM, και μόλις τώρα έχω μια προειδοποίηση ότι τα κράτη μέλη δεν μπορούν να ελέγχουν για ενημερώσεις. Είμαι αναλαμβάνοντας το ρολόι γιατί είναι λάθος, αλλά ........... |
|
| |||
| |||
| Ναι, το ρολόι και καθορίζει συγχρονισμό με Windows φορά το ρολόι ρυθμίσεις. Πρέπει να λύσουμε το θέμα σας. |
|
| |||
| |||
| Χάρη Razer, το έκανα και το έκανε. LOL αναζητούν και χωρίς την ανάγνωση νήμα ακόμη, φαίνεται ότι ο υπολογιστής σας θα batshit αλλά και με τη χρήση της CPU ......... Πρέπει να ελέγξετε ότι μία. EDIT: Θα ελεγχθεί το, και δεν ήταν ο υπολογιστής σας θα τρελό. My bad. Συγγνώμη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BIOS ..; βοήθεια | simon1990 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 16 Φεβ 2008 09:23 |
| BIOS; | Jophen | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 8η Φεβ 2008 02:25 |
| BIOS βοήθεια; : ( | link590o | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 6 Jan 2008 16:40 |
| Πώς να δημιουργήσετε BIOS | Jack06 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Νοε 2007 09:04 |
| Bios | Ange | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 10 Νοε 2007 10:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |