manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost

Reply

Thread Tools
Old 6. tra 2009, 15:25
Donatorska Grupa

Default Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost

Sam bio igranje COD WAW kada sam primijetio moje CPU je pokrenut kao na 70%. NIŠTA je napravio moj CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA trčanje da visoko na dosljedan baza jer sam sagradio ovom računalu prije godinu dana osim stress test. Ja komentirao je u igri, a zatim moj računalo zaključano. Morao sam smanjiti snagu kako biste dobili Internet to ponovno podizanje sustava. Našto JA ponovno podizanje sustava moj BIOS obješen na početak. On nije mogao čitati moje floppy drive.

Sada kada je čudno jer ja nemam floppy disk, pa sam otišao u BIOS postavke da biste vidjeli WTFU je gore. Moj BIOS je sada postavljen na svim tvornički zadane postavke. Što bi uzrok ove i što trebam učiniti. Ja sam u žurbi vući magarca jer sam video editing za prijatelja Stupanj Masters programu koji mora biti dovršena srijedu. Moj računalo neće past BIOS boot ekranu.
Old 7. travanj 2009, 02:03
Moderator / ica grupe

Default Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost

Trebate se vratiti u BIOS i promijeniti sve postavke vratiti na to, kako su.

Ne znam što uzrokuje to dogoditi ponekad bilo, ali se događa vrlo često sa mnom, ali to se nije dogodilo, a za nedavno.

Ja sam ne siguran zašto vaše računalo neće boot na svim ipak, trebala bi još boot na zadane postavke.

Razlog za floppy pogon prikazuje kada je zbog toga što je sve vratiti na zadane na floppy disk kontroler na matičnoj ploči je ponovno uključena, ali ne može naći floppy pogon priključen na njega, pa je naveo da ga ne može pronaći floppy drive.

Jednostavno onemogućite floppy kontrolerom i poruka će otići.

Možete dobiti poruku sličnu govoreći nema tvrdi disk naći, kad imate omogućen IDE kontroler, ali ne i IDE uređaje priključen u.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 7. travanj 2009, 10:43
Donatorska Grupa

Hvala serverguy. The reseaon neće boot prozore na zadane postavke je zato što sam je od 8GB RAM-a. The "auto" RAM-a napon je 1,4 ili 1,5 volts i to nije dovoljno za sve 8gigs. Imam da biste ih premjestili na 1,8 da biste dobili Internet to čizma. Zato sam te za postavljanje CAS vrijeme na ručno, a ne auto. To udari me kao čudno, jer su postavke 9-9-9-24 auto koji je ono što ja u njima i na ručnu modu, ali neće raditi na auto. Isto tako na auto se zadane postavke do 1 sat ciklus i sa 8GB's moram Idi na 2T.

LOL sam igrao pakao uzimajući ovu stvar postaviti prvi put tako da nadam se sjećam svih drugih stvari koje sam morao učiniti. Osjećam olakšanje ali da je "samo jedna od onih stvari". Bio sam uplašen sam zamijenio CMOS baterija ili da na neki način nešto pržene. JA svibanj imati više pitanja kad sam doći do ovoga, ali sam za to da moji čekovna i platiti račune za moj prvi ili moja žena će pucati mene.

Hvala opet.
Old 7. travanj 2009, 12:33
Donatorska Grupa

Ok, rekao sam pala na računalo ponovno. LOL Moje računalo sat kaže ona četvrtak, siječanj 2, 2003, a vrijeme je trenutno 12:29, i tek sad dobio sam upozorenje da MS ne mogu provjeriti ažuriranja. Im 'pretpostavljiv jer sat nije u redu, ali ...........
Old 7. travanj 2009, 13:49
Member Group

Da, popraviti vaš sat i to sync sa Windows sat vremena u postavkama. Trebali riješiti vaš problem.
Old 7. travanj 2009, 15:33
Donatorska Grupa

Hvala razer, ja sam i to učinio. LOL pogled i bez čitanja thread još, izgleda da je vaše računalo će batshit kao sa uporabu procesora ......... Moram provjeriti, da je jedan.

EDIT: JA ček Internet vanjska strana, a to nije tvoj računalo idući ludog. Moje loše. Žao mi je.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BIOS ..? pomoć simon1990 CPU, Matične ploče i RAM 3 16. veljača 2008 09:23
BIOS? Jophen Općenito Software Chat 3 8. veljača 2008 02:25
BIOS pomoći? : ( link590o CPU, Matične ploče i RAM 8 6. siječanj 2008 16:40
Kako podesiti BIOS Jack06 CPU, Matične ploče i RAM 5 28. studeni 2007 09:04
Bios ange General Hardware Chat 6 10. studeni 2007 10:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.