kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett

Reply

Téma eszközök
Old Április 6 2009, 15:25
Donor Group

Én játszani COD WAW amikor észrevettem én CPU futott, mint a 70%-ot. NOTHING tette én CPU távon, hogy nagy a következetes, mióta épül ez a számítógép egy éve, kivéve a stresszteszt. Én kommentálta azt a játékot, majd a számítógépet bezárva. Volt, hogy csökkentsék a jogot, hogy vedd el újraindítani. Amikor újraindítása, a BIOS-ban letette a kezdet. Azt nem olvastam én floppy meghajtó.

Most, hogy furcsa volt, mert nincs floppy meghajtó, úgyhogy elmentem a BIOS beállítások megtekintéséhez WTFU került fel. Az én BIOS-ban van, most minden gyári alapértékekre. Mi oka lenne erre, és mit kell tennem. Én egy fogás ass siess, mert én vagyok a szerkesztés videó a Barátok magiszteri programot, amelyet meg kell fejezni szerdán. A számítógép nem indítható korábban a BIOS képernyőn.
Old Április 7. 2009, 02:03
Moderátor Csoport

El kell mennem vissza a BIOS-t és a változás az összes beállítás vissza hogyan.

Nem tudom mi okozza, hogy ez megtörténjen, de néha ez sem használt túl gyakran velem, de ez nem történt meg, míg a közelmúltban.

Nem vagyok biztos benne, miért a számítógép nem indítható minden bár ez még mindig a boot alapértelmezett beállításokat.

Az ok a floppy meghajtó jelenik meg, az az oka, ha minden visszaáll az alapértelmezett a floppy drive vezérlő az alaplapon van újra engedélyezett, de nem találja a floppy meghajtót csatolni, így jelenti, hogy nem találja a floppy meghajtó.

Csak letiltja a flopi vezérlő és az üzenetet, majd elmennek.

Lehet kapni egy hasonló üzenetet mondván nincs merevlemez található, ha az az IDE vezérlő engedélyezve van, de nem IDE eszköz csatlakoztatva hüvelyk

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Április 7. 2009, 10:43
Donor Group

Köszönet serverguy. A reseaon nem fogja elindítani a Windows az alapértelmezett beállítások is, mert a 8GB-os RAM. Az "auto" RAM feszültség 1,4, illetve 1,5 volt, és hogy nem elég az összes 8gigs. Meg kell mozgatni őket, hogy a 1,8 get it to boot. Azt is megadhatjuk, hogy a CAS időzítések kézi, nem automata. Ez a sztrájk nekem fura, mert az automatikus beállítások 9-9-9-24 ami beállítani őket kézi üzemmódban, de ez nem fog működni az automatikus. Szintén az automatikus beállítások akkor alapesetben 1 óra ciklust és 8GB Én meg Tovább a 2T.

LOL játszottam fenét kezd ez a dolog létre az első alkalom, így remélem, hogy emlékezzen az összes többi dolog, amit meg kellett tennie. Úgy érzem azonban, hogy megkönnyebbült, hogy "csak az egyik ilyen dolog." Féltem volna, hogy helyébe a CMOS elem vagy hogy valahogy valami sült. Lehet, hogy több kérdés, mikor jutok, de már nem az én csekkönyv és kifizetik az én váltók első vagy a feleségem fogja lõni.

Köszönet újra.
Old Április 7. 2009, 12:33
Donor Group

Ok, én vagyok, mondta lefagyott számítógép újra. LOL Számítógépem óra mondja, csütörtök, január 2, 2003, és az idő jelenleg 12:29, és most kaptam egy figyelmeztetést, hogy a tagállamok nem ellenőrzik a frissítéseket. Feltételezve, hogy én vagyok, mert az óra nem stimmel, de ...........
Old Április 7. 2009, 13:49
Csoport tagja

Ja, meg a szinkron órát és azt a Windows idő óra beállításait. Kell megoldani a problémát.
Old Április 7. 2009, 15:33
Donor Group

Köszönet Razer, és én meg is történt. LOL keresett fel, és mint a téma még, hogy néz ki a számítógép megy batshit is a CPU ......... Kell ellenőrizni, hogy egy ki.

Edit: Megnéztem, hogy ki, és ez nem a számítógép bolondult. Az én hibám. Sajnálat.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.