פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל

Reply

שרשרת כלים
Old 6 אפריל 2009, 15:25
קבוצת תורמים

Default ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל

שיחקתי COD WAW כאשר הבחנתי CPU שלי היה לפעול בשעה כמו 70%. כלום הפך CPU שלי לרוץ כי גבוה על בסיס עקבי מאז אני במחשב זה נבנה לפני כשנה למעט מתח הבדיקה. אני עם תגובות על זה המשחק שלי, ולאחר מכן המחשב סגור. אני נאלץ לחתוך את הכוח לקבל את זה כדי לאתחל. כשאני rebooted, ניתק את ה-BIOS על ההתחלה. זה לא יכול לקרוא את כונן תקליטונים.

עכשיו זה היה מוזר שכן אין לי כונן תקליטונים, אז הלכתי על הגדרות ה-BIOS כדי לראות WTFU היה. אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ערכי ברירת המחדל של המפעל. מה זה עלול לגרום ומה עלי לעשות. אני בתוך התחת שלל למהר כי אני עורך וידאו עבור תוכנית תואר שני החברים כי צריך להגמר יום רביעי. המחשב שלי לא עבר את ה-BIOS אתחול המסך.
Old 7 אפריל 2009, 02:03
מנהל קבוצת

אתה צריך לחזור ל-BIOS ולשנות את כל ההגדרות חזרה איך הם היו.

אני לא יודע מה הסיבות שזה יקרה אבל לפעמים גם זה היה אמור לקרות לעתים תכופות מאוד איתי, אבל זה לא קרה מזמן לזמן.

אני לא יודעת למה את לא אתחול המחשב בכלל אם כי, יש עדיין על אתחול ברירת המחדל.

הסיבה לכך היא על כונן תקליטונים להופיע משום כאשר הכל הוא ברירת המחדל כדי לאפס את כונן תקליטונים הבקר על לוח האם הוא מופעל מחדש, אבל זה לא יכול למצוא כונן תקליטונים המצורפת אליו, כך מדווחת כי אין אפשרות למצוא את כונן תקליטונים.

פשוט להשבית את דיסקט וכן על ההודעה נלך מכאן.

אתה יכול לקבל הודעה דומה לאמר לא נמצא דיסק קשיח, כאשר יש לך את ה IDE Controller מופעל אבל לא התקני IDE פקוק למערכת

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 7 אפריל 2009, 10:43
קבוצת תורמים

תודה serverguy. את זה לא reseaon האתחול ב-Windows את הגדרות ברירת המחדל היא, כי יש לי 8GB של זיכרון RAM. את "אוטומטי 'RAM וולטג הוא 1.4 או 1.5 volts וזה לא מספיק לכל 8gigs. אני צריך להעביר את זה כדי לקבל 1.8 אתחול. אני גם צריך להגדיר את CAS timings כדי ידני, לא אוטומטי. זה מכה בי מוזר, כי אוטומטי הגדרות 9-9-9-24 שהיא אני מגדיר אותם ידנית ב-mode, אבל זה לא יעבוד על אוטומטי. אוטומטי גם על הגדרות זה מוגדר כברירת מחדל 1 השעון ועם מחזור של 8GB אני צריך ללכת 2T.

LOL שיחק לעזאזל אני מקבל את הדבר הזה הקים לראשונה אז אני מקווה שאני זוכר את כל שאר הדברים שאני צריך לעשות. אני מרגיש משוחרר למרות שהיא "רק אחד הדברים האלה". פחדתי שאני צריך יחליף את הסוללה cmos או משהו, כי איכשהו מטוגנים. אני אולי יש עוד שאלות, כאשר אני מקבל את זה, אבל אני חייב לעשות את פנקס צ 'קים ולשלם חשבונות הראשון שלי או אשתי יהיה לירות בי.

שוב תודה.
Old 7 אפריל 2009, 12:33
קבוצת תורמים

בסדר, אני על המחשב קרס אמר שוב. LOL המחשב שלי השעון אומר את זה יום חמישי, 2 בינואר 2003 ואת השעה כרגע היא 12:29 בבוקר, ורק עכשיו יש לי אזהרה כי MS לא יכול לחפש עדכונים. אני בהנחה כי השעון לא בסדר אבל ...........
Old 7 אפריל 2009, 13:49
חבר קבוצת

כן, לתקן את השעון ואת זה סנכרון עם Windows הזמן בשעון הגדרות. צריך לפתור את הבעיה.
Old 7 אפריל 2009, 15:33
קבוצת תורמים

Razer תודה, עשיתי וזה עשה. LOL להסתכל למעלה או מבלי לקרוא את פתיל עדיין, זה נראה כאילו המחשב שלך הולך batshit גם עם CPU usage ......... צריך לבדוק את זה החוצה.

ערוך: בדקתי את זה, וזה לא היה המחשב משתגעת. טעות שלי. מצטער.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ה-BIOS ..? עזרה simon1990 CPUs, Motherboards & RAM 3 16th פברואר 2008 09:23
ה-BIOS? Jophen כללי תוכנות צ 'אט 3 8 פברואר 2008 02:25
עזרה ב-BIOS? : ( link590o CPUs, Motherboards & RAM 8 6 ינואר 2008 16:40
כיצד להגדיר את ה-BIOS Jack06 CPUs, Motherboards & RAM 5 -28 נובמבר 2007 09:04
BIOS ange כללי חומרה צ 'אט 6 -10 נובמבר 2007 10:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.