mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 6, 2009, 15:25
Donorų grupės

Default Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias

Aš grojo COD WAW, kai aš pastebėjau, buvo mano CPU veikia ne kaip 70%. Nothing padarė mano CPU paleisti, kad dėl aukštos nuolat, nes aš pastatė šį kompiuterį prieš metus, išskyrus streso tyrimas. Aš pakomentavo jį žaidimą ir tada mano kompiuteryje užrakintą. Man teko sumažinti energijos gauti ją paleisti. Kai naujo, mano BIOS pakabinti ant pradžios. Ji negali skaityti mano diskelių.

Dabar, buvo keista, nes aš neturiu floppy drive, todėl nuėjau į BIOS nustatymus pamatyti WTFU buvo iki. Mano BIOS dabar nustatyti visus gamyklinius numatytuosius. Kas galėtų sukelti ir ką man reikia daryti. Aš nuotolio Oslas skubėti, nes aš redagavimo už bičiulius vaizdo magistrantūros studijų programą, kuri turi būti baigtas trečiadienį. Mano kompiuteris bus ne boot praeityje BIOS ekrane.
Old Balandis 7, 2009, 02:03
Moderatorius Grupė

Default Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias

Jums reikia grįžti į BIOS ir keisti visus nustatymus Atgal į tai, kaip jie buvo.

Aš nežinau, kas sukelia, kad tai įvyktų, bet kartais arba ji naudojama įvykti labai dažnai su manimi, bet tai neįvyko dėl tuo tarpu pastaruoju metu.

Nesu tikras, kodėl jūsų kompiuteris bus ne boot ne visi, nors ji vis dar turėtų boot numatytuosius parametrus.

Priežasties diskelių įrenginį, kuriame yra ne daugiau, nes kai viskas bus iš naujo nustatyti numatytuosius diskelių valdiklio plokštę vėl įjungti, bet jis negali rasti diskelių įrenginį prie jos, todėl pranešimų, kad jis negali rasti Drive.

Tiesiog išjungti floppy kontroleris ir pranešimas išnyks.

Jūs galite gauti panašų pranešimą: ne kietajame diske, rasti, kai turite IDE Controller įjungtas, bet ne IDE prijungtas in

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Balandis 7, 2009, 10:43
Donorų grupės

Ačiū serverguy. Reseaon nebus boot langai numatytuosius parametrus yra todėl, kad aš 8GB's RAM. "Auto" Ozo įtampa yra 1,4 arba 1,5 voltai, ir kad neužtenka visiems 8gigs. Turiu ir perkelti juos į 1,8 to get it to boot. Aš taip pat turiu nustatyti CAS laikus prie rankinio, o ne auto. Tai man, kaip streikai Keistas, nes auto nustatymai yra 9-9-9-24, kuri yra tai, ką galiu nustatyti juos rankiniu būdu būdas, bet jis neveikia ant auto. Taip pat apie auto nustatymus tai pagal nutylėjimą 1 takto ciklą ir su 8GB's turiu Grįžti į 2T.

Lol grojo Hell gauti tai, ką įsteigti pirmą kartą, todėl tikiuosi, prisimena visus kitus dalykus turėjau padaryti. Manau atleisti nors, kad tai "dėl tų dalykų, tik vienas". Aš bijoti turėjau pakeisti CMOS bateriją arba kad nors ką nors kepti. Aš jau daugiau klausimų, kai aš to, bet aš turiu daryti mano Čekių ir apmokėti savo sąskaitas pirmos ar mano žmona bus nušauti mane.

Thanks again.
Old Balandis 7, 2009, 12:33
Donorų grupės

Ok, I'm on sakė sudaužė kompiuterį iš naujo. LOL Mano kompiuteris laikrodis sako, kad ketvirtadienis, sausis 2, 2003 ir laiką šiuo metu 12:29 ir tik dabar aš gavau įspėjimą, kad valstybė narė negali tikrinti atnaujinimus. I'm darant prielaidą, nes laikrodis yra neteisinga, bet ...........
Old Balandis 7, 2009, 13:49
Narys

Yeah, nustatyti savo laikrodį ir sinchronizuoti su Windows laiko laikrodžio nustatymus. Padėtų išspręsti jūsų problemą.
Old Balandis 7, 2009, 15:33
Donorų grupės

Razer Ačiū, aš ir ji. LOL ieškant ir be svarstymo siūlai dar, atrodo, kad jūsų kompiuterio eina batshit taip pat su procesoriaus naudojimas ......... Gotta patikrinti, kad vienas iš.

EDIT: Aš patikrinti jį, ir jis buvo ne jūsų kompiuterio eina iš proto. Mano blogas. Atsiprašau.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
BIOS ..? padėti simon1990 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 16 vasaris 2008 09:23
BIOS? Jophen BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 8 vasaris 2008 02:25
BIOS padėti? : ( link590o CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 6 sausis 2008 16:40
Kaip nustatyti BIOS Jack06 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 Lapkritis 28, 2007 09:04
BIOS Ange General Hardware Chat 6 Lapkritis 10, 2007 10:28
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.