![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es biju spēlē COD WAW, kad es pamanīju, ka mans CPU ir sācies kā 70%. NOTHING ir padarījusi manu CPU palaist, ka augstu konsekventi kopš es uzcelta šī datora pirms gada, izņemot stress testu. Es to komentēja, medījumu un tad manu datoru locked up. Man bija samazināt jaudu, lai saņemtu to reboot. Kad es atsāknēšanas, mans BIOS karājās līdzi sākuma. Tā nevar izlasīt manu floppy drive. Tagad tas bija dīvaini, jo man nav floppy drive, tāpēc es devos uz BIOS iestatījumus, lai aplūkotu WTFU was up. Mans BIOS tagad ir noteikts visos factory defaults. Kas varētu izraisīt šo un to, kas man jādara. Es nozvejā ēzelis steidzos, jo es esmu editing video draugi maģistra programmu, ir pabeigta trešdien. Mans dators nav boot pēdējo BIOS ekrāna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams doties atpakaļ uz BIOS un mainīt visus iestatījumus atpakaļ uz to, kā viņi bija. Es nezinu, ko izraisa tas notiktu dažreiz nu bet to izmanto, lai notiek ļoti bieži ar mani, bet tā nav noticis ar, bet nesen. Es neesmu pārliecināts, kāpēc jūsu dators nav boot vispār kaut būtu vēl boot uz noklusējuma iestatījumiem. Iemesls floppy drive parāda up ir jo tad, kad viss ir reset to default floppy disku kontrolieris uz mātesplates ir jauna iespēja, bet nevaru atrast floppy drive piestiprināta pie tā, lai tas ziņo, ka nevar atrast floppy drive. Tikai atslēgt diskešu kontroliera un ziņa iet prom. Jūs varat saņemt līdzīgu vēstījumu sakot no cietā diska atrasta, kad esat IDE Controller ļāva, bet nav IDE devices plugged in
|
| |||
| |||
| Thanks serverguy. Reseaon tas nav boot logi noklusējuma iestatījumi ir tāpēc, ka man ir 8GB's of RAM. "Auto" RAM spriegums ir 1,4 vai 1,5 voltiem un tas nav pietiekami visu 8gigs. Man, lai pārvietotu tos uz 1,8 lai saņemtu to boot. Man arī ir noteikts CAS hronometrāžu uz rokas, nevis auto. Tas, manuprāt, dīvaini, jo auto uzstādījumi ir 9-9-9-24, kas ir tas, ko es varu noteikt tos ar manuālajā režīmā, taču nestrādās par auto. Arī par auto iestatījumu noklusējumus 1 clock ciklā, un ar 8GB ir man iet uz 2T. LOL man bija elle panākt šo lietu, kas izveidota pirmo reizi, tāpēc es ceru, ka es atceros visu citu man bija jādara. Es jūtos atvieglots gan, ka tā ir "tikai vienu no šīm lietām". Man bija bail man bija jāaizstāj CMOS baterija vai kaut kā kaut kas cepta. Man var būt vairāk jautājumu, ja man uz šo, bet man ir manas čeku un samaksāt savu rēķinu pirmajā vai mana sieva būs nošaut mani. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Ok, es esmu par minēto crashed datoru vēlreiz. LOL Mana datora pulksteni saka, ka tā ceturtdiena, janvāris 2, 2003 un laiks patlaban 12:29, un tikai tagad es saņēmu brīdinājumu, ka dalībvalstis nevar pārbaudīt, vai nav atjauninājumu. Es esmu pieņemot, jo pulkstenis ir nepareizs, bet ........... |
|
| |||
| |||
| Jā, noteikt savu pulksteni un sinhronizēt to ar Windows laiku pulksteņa uzstādījumus. Vajadzētu atrisināt Jūsu problēmu. |
|
| |||
| |||
| Paldies razer, es darīju un tā arī darīja. LOL meklēšanai un neizlasot pavediens vēl, izskatās, ka jūsu dators iet batshit, kā arī ar CPU noslodze ......... Gotta pārbaudīt, ka viens no. EDIT: Es pārbauda to ārā, un tā nebija datora iet crazy. Mans slikti. Atvainojiet. |
![]() |
|
| Bookmarks |