![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som hrať COD WAW, keď som si všimol môjho procesora bol spustený na podobné 70%. NIC urobila moje CPU spustiť, že vysoká na pevných základoch, pretože som tento počítač pred rokom okrem záťažový test. I komentoval to v hre, a potom môj počítač uzamknutý. Musel som znížiť silu na to reštartovať. Když jsem restartoval, môj BIOS zavesil na začiatku. To nemohol čítať moje disketovú mechaniku. Teraz to bolo divné, pretože nemám disketovú mechaniku, tak som išiel do nastavení BIOS, aby bolo vidieť WTFU hore. Moja BIOS je teraz nastavená na továrenské predvolené. Čo by to a to, čo mám robiť. Som v záťahu zadok ponáhľať, pretože som strih videa pre kamarátov Masters Študijný program, ktorý má byť hotový stredu. Môj počítač nebude boot minulosti BIOS obrazovke. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte sa vrátiť späť do BIOSu a zmeniť všetky nastavenia späť na to, ako boli. Neviem, čo spôsobuje to stalo, ale niekedy ani to sa nestalo používa veľmi často sa mi, ale nie je to na poslednú chvíľu. Nie som si istý, či, prečo váš počítač nebude boot vôbec napriek tomu, že by sa mal stále zaviesť na predvolené nastavenia. Dôvodom disketovej mechaniky sa objavil preto, že keď je všetko reset na predvolené disketovej mechaniky radiče na základnej doske je opäť povolená, ale nemôže nájsť disketovú mechaniku sa k nej, tak to hlási, že nemožno nájsť disketovej mechaniky. Stačí vypnúť disketovej mechaniky a správa pôjde preč. Môžete získať podobné hlásenia, žiadny pevný disk v čase, keď máte IDE Controller povolené, ale nie IDE zariadení zazátkovanej palcov
|
| |||
| |||
| Vďaka serverguy. V reseaon to nebude boot okien na predvolené nastavenie je preto, že som to 8 GB RAM. V "auto 'RAM napätia je 1,4 alebo 1,5 voltu a to nie je dosť pre všetkých 8gigs. Musím sa presuňte do 1,8 na to, ako zaviesť. Tiež som si nastaviť Cas čas na ručné, ne auto. Štrajky To mi ako divný, pretože automatické nastavenie 9-9-9-24 čo je to, čo som im na manuálny režim, ale nebude fungovať na auto. Tiež o automatickom nastavení je predvolená hodnota je 1 hodiny s 8 GB cyklu a to aj so ísť do 2T. LOL som hral sakra jak se tohle nastaviť prvýkrát, tak dúfam, že som pamatovat všetky ostatné veci som musel urobiť. Cítim sa uľavilo, že aj keď je to "len jedna z tých vecí." Bál som sa musel som nahradil CMOS batérie, alebo že niečo nějak smažené. I môže mať viac otázok, keď som si to, ale musím robiť šekovú knižku a zaplatiť moje účty za prvý alebo moja žena sa ma zahmlil. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Ok, I'm on povedal zhroutil počítač znova. LOL Môj počítač hodiny hovorí, že je Štvrtok, 2. januára 2003 a je v súčasnosti 12:29 AM, a teraz som dostal varovanie, že MS nemôže skontrolovať aktualizácie. Já jsem za predpokladu, že času je zlé, ale ........... |
|
| |||
| |||
| Jo, oprava Vášho času a synchronizácia s Windows čas v hodinách nastavenia. By mala vyriešiť váš problém. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Razer, urobil som to a je to. LOL vzhlédl a bez čítania vlákno zatiaľ to vyzerá tak, že počítač bude batshit aj s CPU ......... Musím skontrolovať, že jedným von. EDIT: jsem si to, a preto nebol počítač sa zbláznil. Moja chyba. Ospravedlňovať sa. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BIOS ..? nápověda | simon1990 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 16. február 2008 09:23 |
| BIOS? | Jophen | Všeobecné Software Chat | 3 | 8. februára 2008 02:25 |
| BIOS pomôcť? : ( | link590o | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 6. januára 2008 16:40 |
| Ako nastaviť BIOS | Jack06 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 28. novembra 2007 09:04 |
| Bios | ange | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 10. novembra 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |