![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је играње Цод УАУ када сам приметио моје ЦПУ је покренут као на 70%. НИШТА је направио мој ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА трчање да високо на доследан база јер сам саградио овом рачунару пре годину дана осим стресс тест. Ја приметио је у игри, а затим мој рачунар закључано. Морао сам смањити снагу како за добити то за поновно подизање система. Нашто ЈА поновно подизање система мој БИОС објешен на почетак. Он није могао читати моје флоппы дриве. Сада када је чудно јер ја немам флоппы диск, па сам отишао у БИОС подешавања да бисте видели УТФУ је горе. Мој БИОС је сада постављен на свим фабрички подразумеване поставке. Шта би узрок ове и шта да радим. Ја сам у журби вући магарца јер сам видео едитинг за пријатеља Степен Мастерс програму који мора бити довршена сриједу. Мој рачунар неће паст БИОС боот екрану. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба да се врате у БИОС и променити све поставке вратити на то, како су. Не знам шта узрокује то десити понекад било, али се дешава врло често са мном, али то се није догодило, а за недавно. Ја сам не сигуран зашто ваше рачунар неће боот на свим ипак, требало би још боот на подразумеване поставке. Разлог за флоппы погон приказује када је због тога што је све вратити на подразумеване на флоппы диск контролер на матичној плочи је поново укључена, али не може наћи флоппы погон прикључен на њега, па је навео да га не може пронаћи флоппы дриве. Једноставно онемогућите флоппы контролером и порука ће отићи. Можете добити поруку сличну говорећи нема тврди диск наћи, кад имате омогућен ИДЕ контролер, али не и ИДЕ уређаје прикључен у.
|
| |||
| |||
| Хвала сервергуы. Тхе ресеаон неће боот прозоре на подразумеване поставке је зато што сам је од 8ГБ РАМ-а. Тхе "ауто" РАМ-а напон је 1,4 или 1,5 волтс и то није довољно за све 8гигс. Имам да бисте их преместили на 1,8 за добити то за чизма. Зато сам те за постављање ЦАС време на ручно, а не ауто. То удари ме као чудно, јер су подешавања 9-9-9-24 ауто који је оно што ја у њима и на ручну моду, али неће радити на ауто. Исто тако на ауто се подразумеване поставке до 1 сат циклус и са 8ГБ'с морам иди на 2Т. ЛОЛ сам играо пакао узимајући ову ствар поставити први пут тако да надам се сјећам свих других ствари које сам морао учинити. Осјећам олакшање али да је "само једна од оних ствари". Био сам уплашен сам заменио ЦМОС батерија или да на неки начин нешто пржена. ЈА мај имати више питања кад сам доћи до овог, али сам за то да моји чековна и да плате рачуне за мој први или моја жена ће пуцати мене. Хвала опет. |
|
| |||
| |||
| Ок, рекао сам пала на рачунар поново. ЛОЛ Моје рачунар сат каже она четвртак, јануар 2, 2003, а време је тренутно 12:29, и тек сад добио сам упозорење да МС не могу проверити исправке. Им 'претпостављив јер сат није у реду, али ........... |
|
| |||
| |||
| Да, поправити ваш час и то Сынц са Уиндоуси сат времена у подешавањима. Требало решити ваш проблем. |
|
| |||
| |||
| Хвала разер, ја сам и то учинио. ЛОЛ поглед и без читања тхреад још, изгледа да је ваш рачунар ће батсхит као са употребу процесора ......... Морам проверити, да је један. Едит: ЈА провјерити то вањска страна, а то није твој рачунар идући лудог. Моје лоше. Жао ми је. |