![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben benim işlemci fark gibi% 70 çalışıyor olduğunu COD WAW oynuyordum. HİÇBİR ŞEY benim CPU çalıştırmak bu yana bir yıl önce bir stres testi dışında bu bilgisayarda yerleşik bir tutarlı olarak yüksek bulunmuştur. Ben bu oyunu ve daha sonra benim bilgisayar kilitli yorum. Bunu yeniden başlatmayı elde etmek için güç kesmek zorunda kaldı. Ne zaman yeniden başlatılması, benim BIOS'u başlar kadar askıda kaldı. Benim disket sürücü okuyamadık. Bende bir disket sürücü yok artık, ben BIOS ayarlarına WTFU kadar olduğunu görmek için gittim garipti. Benim BIOS tüm fabrika varsayılan set olduğunu. Ne ve neden olacak ne yapmalıyım. Çünkü düzenleme bir arkadaşları için bir video olan Yüksek Lisans programı ben bir yön eşek acele Çarşamba bitirilmesinin am. Benim bilgisayar BIOS ekran geçmiş olacaktır önyükleme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siz BIOS geri dönmek için geri nasıl tüm ayarlarını değiştirmek gerekir. Ne olur ya bazen bu neden bilmiyorum ama çok sık benimle gerçekleşmesi için kullanılan, ancak bir süre daha yakın oldu değil. Neden bilgisayarınızı olacak önyükleme tüm ancak emin değilim, onarılsın varsayılan ayarlar üzerinde hala önyükleme. Çünkü herşey anakartlar üzerinde disket sürücüsü denetleyicisi varsayılan yeniden etkinleştirilir sıfırlamak bir disket sürücü görünüyor nedeni, ama, bu da bulamıyorum raporları bir disket sürücü buna bağlı bulamıyor disket sürücü. Sadece disket denetleyicisi ve mesajı devre dışı bırakmak gitmek olacaktır. Siz de benzer bir mesaj herhangi bir sabit disk, sizin IDE Denetleyicisi ancak etkin bir IDE cihazlar takılı olması bulundu söyleyerek alabilirsiniz
|
| |||
| |||
| Teşekkürler serverguy. Çünkü var varsayılan ayarlar üzerinde reseaon sadece önyükleme pencerelerini 8GB's RAM. "Otomatik 'RAM voltajı 1,4 veya 1,5 volt ve bu yeterli değil tüm 8gigs için. Ben 1,8 boot için elde taşımak için vardır. Ayrıca için CAS timings belirlemek zorunda elle değil, otomatik. Bu saldırıları yaz gibi çünkü otomatik ayarlar 9-9-9-24 olan tuhaf olan ben manuel modda onları ne ayarlanır, ancak otomatik üzerinde çalışmayacak. Ayrıca otomatik 1 saat çevrimi için varsayılan ve 8GB's i kadar var 2T gidin. LOL ben cehenneme bunu ilk kez ben gibi diğer şeyler i yapmak zorunda hatırlıyorum umut kurmak elde oynadı. Ben de bunun "sadece bir şeyleri's of" rahatlamak. Sanırım CMOS batarya değiştirilmesi veya vardı korktum ki bir şey kızarmış. Ben bu için daha fazla soru olabilir, ama çek defteri yapmak zorundayız ve bana ateş edecek benim ilk fatura veya karımı ödeme yaparsınız. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Tamam, Ben söyledi tekrar bilgisayar düştü. LOL My bilgisayar saatini bu Perşembe, Ocak 2, 2003 ve saat şu anda 12:29 ve sadece şimdi i şeklinde bir uyarı, MS güncellemeleri kontrol edemez var. Çünkü saat ama ........... yanlış olduğunu varsayarak ben yaşıyorum |
|
| |||
| |||
| Evet, saat ve saat ayarları Windows ile senk tamir. Sorununuzu çözmek gerekir. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler razer, yaptım ve yaptım. LOL ararken ve henüz iplik okumadan, bilgisayarınıza benziyor yanı ile CPU kullanımı ......... batshit gidiyor Gerek onay, bir bak. EDIT: Ben kontrol ve bilgisayarınıza deli olacak değildi. Benim hatam. Üzgünüm. |