![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я грав COD WAW, коли я помітила мого процесора біг, як на 70%. Нічого не зроблено моїм процесором, що високі запустити на постійній основі, тому що я побудував цей комп'ютер рік тому, за винятком стрес-тесту. Я помітив на ньому в ігри, а потім мій комп'ютер під замком. Мені довелося вирізати владу, щоб змусити її перезавантаження. При перезавантаження BIOS моєї повісив на старті. Вона не може читати мій дисковод. Ось це було дивним, оскільки в мене немає дисковода, тому я пішов у налаштування BIOS, щоб побачити WTFU справу. Моя BIOS тепер встановлена на всіх заводських налаштувань. Що б причини цього і що мені потрібно робити. Я поспішаю дупу відстані, тому що я редагування відео Друзі Ступінь магістра програма, яка повинна бути закінчена середовища. Мій комп'ютер не буде завантажуватися минулого екрані BIOS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Необхідно повернутися в BIOS і змінити всі налаштування назад в якому вони були. Я не знаю, що причини, щоб це відбулося, але іноді воно не бувало дуже часто зі мною, але цього не сталося якийсь час останнім часом. Я не знаю, чому ваш комп'ютер не завантажується взагалі, хоча, він повинен завантажуватися на стандартні налаштування. Причина дисковод з'являтися тому, що коли все буде за замовчуванням для контролера гнучких дисків на системній платі повторно включений, але він не може знайти дисковод доданий до неї, тому він повідомляє, що вона не може знайти флоппі-дисків. Просто вимкніть контролер гнучких і повідомлення зникне. Ви можете отримати аналогічне повідомлення про те, жорсткий диск не знайдений, коли у вас є контролер IDE, але не включений IDE пристроїв, підключених дюйма
|
| |||
| |||
| Завдяки serverguy. Reseaon не завантажується Windows за замовчуванням, тому що я є 8GB's ОЗУ. ОЗУ напруга "Авто 'становить 1,4 чи 1,5 вольт, і цього не достатньо для всіх 8gigs. Маю щоб перемістити їх до 1,8, щоб змусити її завантаження. Мені теж треба встановити CAS таймінги вручну, а не Auto. Це здається мені дивно, тому що для автоматичної настройки є 9-9-9-24 чого я поставив їх на в ручному режимі, але вона не буде працювати на авто. Також на автоматичної настройки за замовчуванням на 1 такт, і з 8 Гбайт, я повинна Перейти на 2T. LOL я грав ад Початок ця річ створена перша часу, тому я сподіваюся, що я пам'ятаю всіх інших речей я повинен був зробити. Я відчуваю полегшення, хоча, що це "просто одна з тих речей". Я боялася, мені довелося замінити батареї CMOS або що-то что-то смаженого. Я, можливо, більше питань, коли я отримаю на це, але я повинен робити мій чекову книжку і оплачувати рахунки першого або дружина буде знімати мене. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Добре, я сказав розбився на комп'ютер. LOL Мій комп'ютер каже, що годинник четверга, 2 січнем 2003 і час, в даний час 12:29 ранку, і тільки зараз я отримав попередження, що MS не може перевірити наявність оновлень. Я припускаю, тому що годинник показує неправильне, але ........... |
|
| |||
| |||
| Так, виправити ваш годинник і синхронізувати його із часу Windows в налаштування годин. Якщо вирішити вашу проблему. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Razer, я зробив, і це було зроблено. LOL дивлячись і не читаючи потоку Тим не менше, це виглядає як ваш комп'ютер буде batshit а також з ......... ЦП Gotta перевірити, що один з. EDIT: я перевірив це, і це було не ваш комп'ютер сходить з розуму. Моє погане. Вибачте. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BIOS і Рам | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 серпня 2008 16:59 |
| Я нахиляє отримати в моїй біографії. | Ghst | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 29 лютого 2008 18:27 |
| BIOS допомогти? : ( | link590o | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 6 січня 2008 16:40 |
| Bios | carpious | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 грудня 2007 06:22 |
| Як налаштувати BIOS | Jack06 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 листопада 2007 09:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |