![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je jednoduchá otázka, ale Heres případu. Moje cpu doesnt opravdu vypadalo smažené. Říkal jsem si, co všechno můžete udělat pro to, aby zjistili, zda je to .... I hledali v google vidět fotky ostatní smažené CPU, ale moje doenst opravdu vypadá, že smažené. Nějakou radu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU nikdy nezemře, pokud budete moci na bez ventilátoru na něj, ale pak by bylo potvrzeno s nadmout kouře.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má to ještě funguje?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se stalo, že příčiny, abyste si myslím, že by mohl být smažené?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co se děje s počítačem? co je to děláš? je to nejvíce jež se mobo nebo PSU, který zemřel, ale proč si myslíte, že je to?
| |||
| |||
| tak to vypadá trochu své zápalné ... ale pak zase to vypadalo, jako, jak to vypadá teď, když je použit k práci ..... |
|
| |||
| |||
| Foto?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Co se stalo před jeho ukončení pracovní? |
|
| |||
| |||
| Toto vlákno je k ničemu, je to podobné a ptal se, zda je kuře vařené dovnitř, nebo ne. Pokud nemáte x-ray vision to ostříhat nebo ji otevřít nikdo neví, a to zejména ty, které nemohou ani vidět. Co je pro vás to si myslím, že to vařené, jak jsem řekl, pokud zapnutý váš procesor bez chladiče a ventilátory, pak je vysoce nepravděpodobné, že bude vařit. |
|
| |||
| |||
| Tak to nefunguje hned? Je prostě přestali? Něco se muselo dojít ... Ne moc přepětí? Ztráta elektrické energie?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vážné harddisk porucha, mohlo by to být smažené? | hůl | Drives & Removable Media | 0 | 24. květen 2009 17:02 |
| PSU smažené - Převrátit napětí od 115 do 230 | sgonzalez90 | Případy & Napájecí zdroje | 11 | 30. dubna 2009 10:26 |
| Prosím pomozte může mít smažené moje desky! | lightwave | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 22. listopadu 2007 14:20 |
| Laptop Smažený? | mxmad32 | Obecné Hardware Chat | 25 | 17. listopadu 2007 09:51 |
| Thread Nástroje | |
| |