![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα απλό θέμα, αλλά heres περίπτωση. My cpu doesn't πραγματικά εξέτασε τηγανητές. Αναρωτιόμουν τι όλοι μπορούμε να κάνουμε για να δούμε εάν είναι .... I αναζήτηση στο Google για να δείτε φωτογραφίες από άλλα τηγανητά επεξεργαστές, αλλά η δική μου πραγματικότητα doenst που μοιάζουν με τηγανητές. Κάθε συμβουλή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU ποτέ δεν πεθαίνουν, αν δεν σε ισχύ δεν με ανεμιστήρα πάνω του, αλλά τότε θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με ένα φύσημα του καπνού.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει ακόμη δουλειά;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι έγινε που σας προκαλεί να πιστεύω ότι θα μπορούσε να τηγανητά;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ποιο είναι το πρόβλημα με τον υπολογιστή σας; Τι είναι αυτό; είναι πιο likley το mobo ή PSU ότι έχει πεθάνει, αλλά γιατί νομίζετε ότι είναι αυτό;
| |||
| |||
| καλά αυτό μοιάζει λίγο τα καμένα ... αλλά τότε και πάλι θα έμοιαζαν με την εμφάνισή του σήμερα, όταν χρησιμοποιούνται για την εργασία ..... |
|
| |||
| |||
| Photo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Τι συνέβη πριν stoped εργασίας; |
|
| |||
| |||
| Αυτό το νήμα είναι άχρηστο, είναι σαν μια κότα ζητώντας εάν είναι εντός ή δεν μαγειρεύονται. Αν δεν έχετε ακτινοσκοπικό όρασης ή σας κόβουμε ανοικτή κανείς δεν ξέρει, ιδιαίτερα εκείνους που δεν μπορούν καν το δω. Τι έγινε για να μπορείτε να πιστεύουν ότι είναι μαγειρεμένα, όπως είπα αν δεν τροφοδοτείται με την CPU WITHOUT A heatsink και fan τότε είναι πολύ απίθανο να είναι μαγειρεμένα. |
|
| |||
| |||
| Γι 'αυτό δεν λειτουργεί τώρα; Είναι μόλις σταματήσει; Κάτι έπρεπε να συμβεί ... Δεν δύναμη διόγκωσης; Απώλεια της ηλεκτρικής ενέργειας;
__________________ HI:) |