![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez egy egyszerű kérdés, de Heres a helyzet. My CPU doesnt igazán látszott sült. Csodálkoztam, mi csak annyit tehetünk, hogy lássa, .... I searched google, hogy a képek más sült Processzorok, de az enyém doenst Tényleg úgy néz ki, mint ez a sült. Minden tanácsot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU soha nem hal meg, kivéve, ha a hatalom nem a ventilátor, de akkor lenne megerősítette a pöfékelés füst.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van még dolgozni?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történt, ami miatt, ha gondolod, hogy talán a sült?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mi a baj a számítógép? Mi van itt? ez a legtöbb likley a mobo vagy psu, hogy meghalt, de miért gondolja, hogy ez?
| |||
| |||
| jól néz ki, mint hogy egy kicsit megégett ... de majd úgy nézett ki, mint hogy hogyan néz ki most, amikor az alkalmazott a munka ..... |
|
| |||
| |||
| Fotó?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mi történt, mielőtt stoped működik? |
|
| |||
| |||
| Ez a téma haszontalan, azt kérve, mint ha egy főtt csirke van benne, vagy sem. Ha nincs x-ray vision, vagy vágott nyitva senki sem tudja, különösen azokat, akiket nem is látni. Mi történt, ha gondolod, hogy főzött, mint mondtam, ha nem hajtott be a CPU nélkül hűtőborda és ventilátor, akkor nagyon valószínű, hogy a főtt. |
|
| |||
| |||
| Tehát nem megy most? Ez csak megállt? Valami történni ... Nincs hatalom túlfeszültség? Veszteség villamos?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Major merevlemezként meghibásodhat, ez meg a sült? | rúd | Drives & Removable Media | 0 | 24. május 2009 17:02 |
| Psu sült - Flipped a feszültség 115-230 | sgonzalez90 | Cases & Power Supplies | 11 | 30. április 2009 10:26 |
| Kérem, segítsen lehet sült én alaplap! | LightWave | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 22. november 2007 14:20 |
| Laptop Fried??? | mxmad32 | Általános fémáru Chat | 25 | 17. november 2007 09:51 |
| Téma eszközök | |
| |