![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai paprastas klausimas, bet Heres atveju. Mano CPU doesnt tikrai atrodė keptas. I was wondering kas viskas, ką galima padaryti, ar jis yra .... Aš ieškojau google rasti nuotraukas iš kitų keptas procesoriai, bet mano tikrai doenst atrodo ji kepti. Any advice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU's NEVER DIE, nebent jūs galia be jokių ant jo gerbėjas, bet tuomet ji bus patvirtinta su dūmų puff.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ji vis dar veikia?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas atsitiko, kad verčia jus manote, kad galima kepti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kas yra negerai su jūsų kompiuteriu? Kas tai daro? ji yra labiausiai likley MOBO arba PSU kad mirė, bet kodėl manote, kad tai yra?
| |||
| |||
| gerai jis atrodo jos mažai aukos ... bet tada vėl atrodė kaip jis atrodo dabar, kai jis naudojamas darbe ..... |
|
| |||
| |||
| Nuotraukų?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kas nutiko prieš stoped working? |
|
| |||
| |||
| Ši tema yra bevertė, tai kaip klausia, ar yra virtos vištienos vidų ar ne. Nebent turite rentgeno vizija ar jus nukopijuokite jį atidaryti, niekas nežino, ypač tie, kurie net negali matyti. Kas nutiko jums galvoti, tai virti, kaip sakiau, jei įjungtas procesoriaus be HEATSINK ir ventiliatorius tada labai tikėtina, kad bus virti. |
|
| |||
| |||
| Taigi jis neveikia dabar? Jis tiesiog nustojo? Kažkas turėjo atsitikti ... Galios padidėjimo? Praradimas elektros?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagrindiniai kietojo disko gedimo, jį galima kepti? | strypas | Drives & Removable Media | 0 | Gegužė 24, 2009 17:02 |
| PSU kepti - Apversta įtampa 115-230 | sgonzalez90 | Cases & Power Supplies | 11 | Balandis 30, 2009 10:26 |
| Prašome padėti gali kepti Mano plokštę! | Lightwave | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 22, 2007 14:20 |
| Laptop Kepta? | mxmad32 | General Hardware Chat | 25 | Lapkritis 17, 2007 09:51 |
| Temos įrankiai | |
| |