![]() |
|
| |||
| |||
| Šis ir vienkāršs jautājums, bet heres gadījumā. Mans cpu doesn't tiešām izskatījās cepta. Man bija jautājums, ko visi jūs varat darīt, lai redzētu, vai tas ir .... Es pārmeklēt Google redzēt bildes no citiem ceptas CPU, bet mans tiešām doenst izskatīsies tā cepta. Kāds padoms? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU nekad mirst, ja vien jūs jauda bez ventilatoru, bet tad tas būtu apstiprināts ar dvesma dūmu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tā joprojām strādā?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas notika, kas izraisa jums domāju, ka tas varētu būt cepta?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas ir nepareizi ar datoru? ko tas dara? tā ir visvairāk likley MOBO un PSU, kas ir nobeigušies, bet kāpēc jūs domājat, ka tas ir?
| |||
| |||
| labi tas izskatās tā mazliet sadegušo ... taču tad atkal tas izskatās, kā tā izskatās tagad, kad to izmanto, lai darbs ..... |
|
| |||
| |||
| Foto?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kas notika pirms stoped working? |
|
| |||
| |||
| Šis pavediens ir bezjēdzīgi, tā kā jautā, ja vistas ir vārīti iekšpusē, vai ne. Ja vien jums ir x-ray redze vai jums samazināt to atvērtu neviens nezina, jo īpaši tiem, kuriem pat nevaru apskatīt. Kas noticis ar jums domāju, ka tas ir termiski apstrādāti, kā jau teicu, ja vien jūs powered jūsu CPU bez Heatsink un ventilatoru, tad tas ir maz iespējams novāra. |
|
| |||
| |||
| Tāpēc nedarbojas tagad? Tā tikai pārtraukta? Kaut kas bija jānotiek ... Nav varas pieaugums? Loss elektrības?
__________________ HI:) |