![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| To jest proste pytanie, ale heres sprawy. Mój CPU nie robi naprawdę wyglądała smażone. I zastanawiałem się, co możesz zrobić, aby sprawdzić, czy jest to .... I wyszukiwane w Google, aby zobaczyć zdjęcia innych smażone procesorów, ale moja doenst naprawdę wygląda to smażone. Wszelkie porady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Procesor nigdy nie umierają, chyba że na mocy bez wentylatora na to, ale to byłoby potwierdzone z ptyś dymu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to jeszcze działa?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co się stało, że jest dla ciebie powodem Uważam, że może być smażone?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co jest złego w komputerze? Co to robi? jest najbardziej likley do Mobo lub PSU, który umarł, ale dlaczego uważamy, że to jest?
| |||
| |||
| dobrze to wygląda jej trochę spalony ... ale potem znowu to wyglądało, jak wygląda teraz, kiedy wykorzystywane do pracy ..... |
|
| |||
| |||
| Photo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Co się stało przed stoped to działa? |
|
| |||
| |||
| Ten wątek jest bezużyteczne, to jak pytanie, czy kurczak gotowany jest wewnątrz, czy też nie. Jeśli nie rentgenowskie widzenie lub wyciąć go otworzyć nikt nie wie, zwłaszcza tych, których nie mogą nawet zobaczyć. Co się stało, aby think it's gotowane, jak powiedziałem, chyba że z napędem na swoim CPU Heatsink bez wentylatora i to jest wysoce nieprawdopodobne, aby być gotowane. |
|
| |||
| |||
| Więc to nie działa teraz? To po prostu zatrzymał? Coś musiało się zdarzyć ... Brak zasilania wzrost? Straty energii elektrycznej?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Zakładki |