![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aceasta este o întrebare simplă, dar heres cazul. Procesorul meu doesnt foarte căutat prăjit. Mă întrebam ce toate pe care le puteţi face pentru a vedea dacă acesta este .... Am căutat pe Google pentru a vedea imagini din alte prăjiţi de procesoare, dar al meu cu adevarat doenst arata ca este prăjit. Orice sfat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Procesoare muri niciodată, cu excepţia cazului în care ai puterea pe care nu ventilator pe el, dar apoi s-ar fi confirmat cu o sufla de fum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are încă de lucru?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce s-a întâmplat că determină să cred că ar putea fi prăjiţi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ceea ce este în neregulă cu computerul dumneavoastră? Ce este faci? este cel mai likley de mobo sau PSU, care a murit, dar de ce crezi ca e asta?
| |||
| |||
| bine nu-l arata ca sa ars un pic ... dar, din nou, este privit ca cum arată acum, atunci când este utilizat pentru a lucra ..... |
|
| |||
| |||
| Foto?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ce s-a întâmplat înainte de a stoped lucru? |
|
| |||
| |||
| Acest thread este inutil, este ca în cazul în care o cer este de pui fierte in interiorul sau nu. Cu excepţia cazului în care aveţi X-ray viziune sau ai tăiat-o deschide nimeni nu ştie, în special a celor care chiar nu pot vedea. Ce s-a întâmplat pentru dumneavoastră de a gândi este gătit, cum am spus, dacă nu alimentat de pe CPU fără heatsink ventilator şi atunci este foarte puţin probabil să fie fierte. |
|
| |||
| |||
| Deci nu merge acum? Pur şi simplu sa oprit? Ceva trebuia să se întâmple ... Nu puterea de val? Pierderea de energie electrică?
__________________ Hi:) |