![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je jednoduchá otázka, ale Heres prípadu. Moje cpu doesnt opravdu vypadalo smažené. Hovoril som si, čo všetko môžete urobiť pre to, aby zistili, či je to .... I hľadali v google vidieť fotky ostatné opečených CPU, ale moje doenst naozaj vyzerá, že smažené. Nejakú radu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU nikdy nezomrie, ak budete môcť na bez ventilátora na neho, ale potom by bolo potvrdené s nadmout dymu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má to ešte funguje?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa stalo, že príčiny, aby ste si myslím, že by mohol byť opečených?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo sa deje s počítačom? čo je to robíš? je to najviac ktoré sa Mobo alebo PSU, ktorý zomrel, ale prečo si myslíte, že je to?
| |||
| |||
| tak to vyzerá trochu svoje zápalné ... ale potom zase to vyzeralo, ako, ako to vyzerá teraz, keď je použitý k práci ..... |
|
| |||
| |||
| Foto?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Čo sa stalo pred jeho skončení pracovnej? |
|
| |||
| |||
| Toto vlákno je k ničomu, je to podobné, a pýtal sa, či je kurča varené dovnútra, alebo nie. Ak nemáte x-ray vision to ostrihať alebo ju otvoriť nikto nevie, a to najmä tie, ktoré nemôžu ani vidieť. Čo je pre vás to si myslím, že to varené, ako som povedal, ak zapnutý váš procesor bez chladiče a ventilátory, potom je vysoko nepravdepodobné, že bude variť. |
|
| |||
| |||
| Tak to nefunguje hned? Je jednoducho prestali? Niečo sa muselo dôjsť ... Nie moc prepätí? Strata elektrickej energie?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vážne harddisk porucha, mohlo by to byť opečených? | palica | Drives & Removable Media | 0 | 24. máj 2009 17:02 |
| PSU opečených - Prevrátiť napätia od 115 do 230 | sgonzalez90 | Prípady & Napájacie zdroje | 11 | 30. apríla 2009 10:26 |
| Prosím pomôžte môže mať vyprážané moje platne! | Lightwave | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 22. novembra 2007 14:20 |
| Laptop Vyprážaný? | mxmad32 | Všeobecné Hardware Chat | 25 | 17. novembra 2007 09:51 |
| Thread Tools | |
| |