![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| То је једноставно питање, али Хересу случај. Мој ЦПУ се стварно изгледао пржена. Питате се шта ми је све што можете да урадите како би видели да ли је то .... Сам претраживали на гоогле да видим слике од других пржена ЦПУ, али минско доенст заиста изгледају као да пржена. Било који савет? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦПУ-а никад не умре, осим ако на власт са ниједан навијач на њега, али онда би се потврдило са набрекнути дима.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли то још увек ради?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта се догодило да вас изазива да мислим да би могле бити пржена?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта није у реду са Вашег рачунара? Шта је то радиш? то је у већини ликлеы псу мобо или да је умро, него зашто мислите ли да је ово?
| |||
| |||
| али он не изгледају његове мало спаљене ... а опет је изгледао као како то изгледа сада када се користе за рад ..... |
|
| |||
| |||
| Фотографија?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Шта се догодило пре него што стопед ради? |
|
| |||
| |||
| Овај тхреад је бескорисно, она је као молба ако је кухана пилетина унутра или не. Осим ако имате визију кс-зрака или се престани отварати нико не зна, а посебно оних које се не могу ни видјети. Шта се догодило да мислите да је Кухан, као што сам рекао, осим ако се не покреће на ваш ЦПУ без хеатсинк и вентилатор онда је врло вероватно неће бити кухане. |
|
| |||
| |||
| Тако се не ради сад? Интернет праведан заустављен? Нешто је морао десити ... Нема напајања талас? Губитак електричне енергије?
__________________ ХИ:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Већи хард диск квар могао бити пржена? | штап | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 24 мај 2009 17:02 |
| Псу пржена - Зрцаљено напона 115 - 230 | сгонзалез90 | Цасес & Поуер Супплиес | 11 | 30 април 2009 10:26 |
| Плеасе хелп мај имати пржена моју матичну плочу! | оптичке | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 22 новембар 2007 14:20 |
| Фриед лаптоп? | мксмад32 | Генерал Хардуаре Цхат | 25 | 17 новембар 2007 09:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |