![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це просте питання, але Heres справи. Мій процесор doesn't дійсно дивилися Фрід. Мені було цікаво, що все, що можна зробити, щоб побачити, якщо він .... Я шукав у Google, щоб подивитися фотографії інших смажених процесорів, але насправді моя doenst виглядати це смажені. Будь-які поради? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесор ніколи не помре, якщо влада без вентилятора на ньому, але тоді це буде підтверджено з димком.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі він ще працює?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що сталося, що змушує вас думати, що це може бути смажена?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що сталося з вашим комп'ютером? Що робити? Це найбільш likley плат або блоку живлення, який помер, але чому ви вважаєте, що це таке?
| |||
| |||
| також він буде виглядати як свого маленького спалили ... Але знову ж таки це виглядає, як він виглядає зараз, коли вона працювала ..... |
|
| |||
| |||
| Фото?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Те, що відбулося до його купируются роботи? |
|
| |||
| |||
| Ця нитка даремно, це як з проханням, якщо курка готується всередині чи ні. Якщо у вас немає рентгенівського бачення або скоротити його відкритим ніхто не знає, особливо тих, яким навіть не може побачити. Що відбулося за вас думати приготувати його, як я вже сказав, якщо ви харчування на процесор без радіатора і вентилятора то малоймовірно, щоб бути приготований. |
|
| |||
| |||
| Таким він не працює зараз? Вона просто зупинилася? Что-то мало статися ... Ніяка сила сплеск? Втрати електроенергії?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Основний збою жорсткого диска, можна смажити? | стрижень | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 24 травня 2009 17:02 |
| PSU смаженим - перевернув напругою від 115 до 230 | sgonzalez90 | Справа & блоки живлення | 11 | 30 квітня 2009 10:26 |
| Будь ласка, допоможіть, можливо, смажені моя материнська плата! | Lightwave | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 22 листопада 2007 14:20 |
| Ноутбук Смажений?? | mxmad32 | Генеральний обладнання чат | 25 | 17 листопада 2007 09:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |