menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Moje CPU přehřívá non-stop

Reply

Thread Nástroje
Old 12.prosince 2007, 02:11
Nový člen skupiny

Default Moje CPU přehřívá non-stop

ahoj,
já mít tento problém, a to nezmizí. Moje cpu pobyty na zhruba 50 stupňů celcius a rychlost ventilátoru se pohybuje kolem 3000rpm. Pak se teplota jen nikdy nižší. Ale kdybych ji na stát za nějakou dobu se cpu vychladnout a pak, když já ji spustit znovu spu zůstane kolem 30 stupňů celcius. Vím, že můj procesor se přehřívá, protože můj přítel je cpu je vždy okolo 25 stupňů a jeho ventilátoru je kolem 2000rpm a navíc má přesně stejný procesor jako ve me.I 'pokusil rychlostní ventilátor, CPU-Z, sissoft ASUS sondy, ale prostě wont help. já hlavně chci, aby cpu teplota nižší a také upravit otáčky ventilátoru. prosím, pomozte mi, já potřebovat vaši pomoc
Thanks in advance

můj vlastní počítač byl postaven mě a díly jsou:
Základní deska: ASUS P5VDC-MX
CPU: Intel Pentium D 935 R dual-core
fan: intel skladem ventilátor
napájení: 750 W SHAW
Pevný disk: 80GB Western Digital 7200rpm
grafická karta: VIA S3G UniChrome Pro IGP (Built-in)
Old 12.prosince 2007, 04:23
Dárce Skupina

probally, že by bylo nejlepší si koupit lepší chladič a některé termální pasty. k ventilátoru jste mohli dostat regulátor otáček ventilátoru, který se vejde na zadní straně počítače, které by byly lepší, než na bázi softwaru jedno, protože jsem zjistil, že mají být velmi buggy.
Old 12.prosince 2007, 05:59
Administrátor Skupina

Vyčistěte nebo vyměňte váš fanoušek?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12.prosince 2007, 09:47
Člen Skupina

Není žádné procesory, které běží na této teplotě. Určitě ne v prosinci. Pokud máte hodně fanoušků vytápění ve vašem pokoji becose zjistíte, že zima. Dokonce i pak by měl být jako 40degrees. Osobně jsem zjistila, že se trochu horko.

Takže jediným důvodem je to, že chladič by mohl být nesprávně nainstalován. Theres nebo méně termální pastu. Id rad vám odpojit chladič a podívejte se zda je ještě dost termální pasta. Zda je ještě méně, dát víc pastu na to. Zda je ještě mnoho, pak se to.

Pak očistěte chladič. Becose tam mohl být prach na to. Nahradit ho na MB. A můžete zkontrolovat, zda jeho správně připevněn. Tak to ne požadovat být v pohybu, když si ruku, kterou mu při pokusu o lehce s ním pohybovat.

Jestli je to vše je hotovo bota autobus tvůj pc. A sdělte nám své teploty.

POZNÁMKA: Máte přetaktována?
Old 13.prosince 2007, 03:21
Nový člen skupiny

žádný procesor není přetaktována, ale to je underclocked dolů z 3.2GHz na 2.96Ghz. underclocked i to, protože kdybych to běh na přibližně 3,2 GHz to bude přehřát a restartovat tak potom i undrr taktovaný to. Také jsem to docela čisté oftenly. Naposledy jsem mého vyčistit chladič a ventilátor je 2 dny a jak se u zkontrolovat, zda máte dostatek termální pasta, nebo ne? a jak se u vědět, jestli tam je příliš mnoho?
Old 13.prosince 2007, 03:26
Nový člen skupiny

i dont opravdu chcete, že existuje jiný způsob? a já dont cenit ventilátor bude opravdu pomůže
Old 13.prosince 2007, 03:39
Člen Skupina

Já sám mám P4 3,0 GHz a teplota je vždy 60Degrees Celsia a nikdy jsem dal nějaké problémy. Během letní čas, kvůli teplu exsessive rád jednou týdně PC by mrznout a stejně by se start-up again (teplota by být někdy 80Degrees Celsia). Takže jsem vysát všechen vzduch se vysavač (ano HOOVER) a potom začít znovu. Tento proces probíhá každý týden. A tak jsem si kladl 17 "fanoušků u případu a PC jen trochu ochladí, ale já to ještě frooze každý čtvrtý večer. Teď to prostě pořád běží pohodě (hot).

Tak jsem to nevadí o tom.

Pokud chcete, můžete buď udělat jako já, a jen místo ventilátoru u případu, nebo jen změna chladiče CPU a koupit si Zalman 9700NT.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.