![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια σου, έχω αυτό το πρόβλημα και δεν θα πάει μακριά. CPU μου παραμένει γύρω στο 50 celcius βαθμούς και η ταχύτητα του ανεμιστήρα είναι περίπου 3000rpm. Στη συνέχεια, η θερμοκρασία μόνο δεν παίρνουν ποτέ κάτω. Αλλά αν τον βάλω στο πόδι από εδώ και αρκετό καιρό η CPU θα κρυώσει και στη συνέχεια, όταν θα αρχίσει και πάλι το spu παραμένει περίπου 30 celcius βαθμούς. i know cpu μου είναι γιατί η υπερθέρμανση της CPU του φίλου μου είναι πάντα περίπου 25 βαθμούς και ο ανεμιστήρας του είναι περίπου 2000rpm καθώς έχει ακριβώς το ίδιο μεταποιητή, όπως έχω me.i 'προσπάθησα ανεμιστήρα, CPU-Z, sissoft, ASUS καθετήρα, αλλά απλώς συνηθισμένος να βοηθήσει. i κυρίως θέλει να βάλει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή κάτω και επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. παρακαλώ βοηθήστε με Χρειάζομαι τη βοήθειά σου ευχαριστώ εκ των προτέρων ο υπολογιστής μου ήταν προσαρμοσμένη χτίστηκε από μένα και τα τμήματα είναι τα εξής: motherboard: ASUS P5VDC-MX CPU: INTEL R Pentium D 935 Dual Core fan: intel ανεμιστήρας stock τροφοδοτικό: SHAW 750 W σκληρό δίσκο: 80GB Western Digital 7200rpm κάρτα γραφικών: VIA S3G UniChrome Pro IGP (Built-in) |
|
| |||
| |||
| probally θα ήταν καλύτερο να αγοράσω μια καλύτερη ψήκτρα και κάποια θερμική πάστα. για τον έλεγχο του ανεμιστήρα θα μπορούσατε να πάρετε ένα σύστημα ελέγχου ταχύτητας ανεμιστήρα που να ταιριάζει στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας, η οποία θα είναι καλύτερο από ένα λογισμικό με βάση μία, επειδή έχω βρεθεί να είναι πολύ λάθη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθαρίστε ή αντικαταστήστε ανεμιστήρα σας;
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει καμία επεξεργαστές δηλαδή στην ίδια θερμοκρασία. Σίγουρα δεν το Δεκέμβριο. Αν δεν έχετε πολλή θέρμανση οπαδούς στο δωμάτιό σας becose μπορείτε να βρείτε το κρύο. Ακόμη και τότε θα πρέπει να είναι όπως 40degrees. Προσωπικά θεωρώ ότι σε λίγο ζεστό. Έτσι, ο μόνος λόγος είναι ότι η ψήκτρα θα μπορούσε να εγκατασταθεί σωστά. Ή theres με μικρότερη θερμική πάστα. Συμβουλές ταυτότητα σας για να αποσυνδέσετε την ψήκτρα και να δει εάν theres αρκετά θερμική πάστα. Εάν theres σε λιγότερο, βάλτε λίγο περισσότερο επικόλληση σε αυτό. Εάν theres σε πολλούς, τότε πάρτε μακριά. Κατόπιν καθαρίστε την ψήκτρα. Becose θα μπορούσε να υπάρχει σκόνη σε αυτό. Να την αντικαταστήσει με MB σας. Και μπορείτε να ελέγξετε αν του σωστά δεμένα. Έτσι, shouldn't πρέπει να κινείται κατά τον χέρι σας πάνω σε αυτό, όταν προσπαθείτε να ελαφρώς την κίνηση. Αν αυτό είναι όλο κάνει boot το PC σας. Και πείτε μας θερμοκρασίες σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχετε overclocked; |
|
| |||
| |||
| Δεν η CPU δεν είναι overclocked, αλλά είναι underclocked κάτω από 3.2GHz σε 2.96Ghz. Μου underclocked γιατί αν το τρέχω γύρω στα 3.2GHz, θα υπερθερμανθεί και επανεκκίνηση, ώστε στη συνέχεια θ undrr το ρολόι. Καθαρίζω επίσης πολύ oftenly. i η τελευταία φορά που καθαρίζονται ψήκτρα μου και ανεμιστήρα είναι 2 μέρες πριν και πώς u ελέγξετε αν έχετε αρκετή θερμική πάστα ή δεν είναι; και πώς κάνω u γνωρίζω εάν υπάρχει πάρα πολύ; |
|
| |||
| |||
| i dont θέλουν πραγματικά να το κάνει αυτό, υπάρχει και άλλος τρόπος; και dont νομίζω ότι ο ανεμιστήρας θα βοηθήσει πραγματικά |
|
| |||
| |||
| Εγώ ο ίδιος να έχει P4 3,0 GHz και η θερμοκρασία είναι πάντα 60Degrees Κελσίου και ποτέ δεν έδωσε κανένα πρόβλημα μου. Κατά τους θερινούς μήνες, λόγω της θερμότητας exsessive ήθελα ακόμη μια φορά την εβδομάδα το PC θα παγώσει και απλά δεν θα ξεκινήσει και πάλι-up (temp πολλές φορές θα πρέπει να 80Degrees Κελσίου). Γι 'αυτό και πιπιλίζουν όλοι στον αέρα με μια ηλεκτρική σκούπα (ναι HOOVER) και στη συνέχεια να ξεκινήσει ξανά. Η διαδικασία αυτή γίνεται κάθε εβδομάδα. Μέχρι τότε θα τοποθετείται μόνο ένα 17 "ανεμιστήρα κοντά την υπόθεση και τον υπολογιστή μόλις κρυώσει λίγο, αλλά εγώ ακόμα frooze κάθε τέταρτη νύχτα. Τώρα συνεχίζει ακριβώς τρέχει δροσερό (ζεστό). Έτσι, δεν ενοχλούν γι 'αυτό. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε είτε όπως έκανα και πριν λίγο ένας ανεμιστήρας κοντά στην υπόθεση ή απλά να αλλάξετε το δοχείο ψύξης CPU και να αγοράσετε στον εαυτό σας μια Zalman 9700NT. |