![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zdravo, imam taj problem i on neće otići. Moj CPU boravke na oko 50 stupnjeva celcius a fan speed je oko 3000rpm. Tada samo temperatura nikada dobiti niži. Ali, ako sam ga stavio na stand by vrijeme za neke CPU će se ohladi i onda kad sam ga početi ponovno SPU ostaje oko 30 stupnjeva celcius. JA znati moj CPU je zbog pregrijavanja CPU-a moj prijatelj je uvijek oko 25 stupnjeva, a njegov fan je oko 2000rpm plus ima isti procesor kao me.i si pokušao brzine ventilatora, CPU-z, sissoft, ASUS sonde, nego su samo navika pomoć. Ja uglavnom želim staviti CPU temperatura niža i ugađanje brzine ventilatora. ugoditi pomoć mene trebam vašu pomoć Thanks in advance moj računalo je običaj izgrađen po meni, a dijelovi su: matična ploča: ASUS P5VDC-MX CPU: Intel Pentium D 935 R dual core ventilator: Intel Stock fan napajanje: 750 W Shaw tvrdi disk: 80GB zapadnom digitalni 7200rpm grafička kartica: VIA Unichrome S3G Pro IGP (izgrađen-in) |
|
| |||
| |||
| bilo bi najbolje da se probally kupiti bolje heatsink i neke termalne paste. ventilator za kontrolu mogli dobiti fan speed kontroler koji odgovara na stražnjoj strani računala koja bi bila bolja od softver baziran jedan jer sam pronašao da se vrlo lak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očistite ili zamijenite navijač?
| |||
| |||
| Tu nije bilo koje procesore koji prometuje na toj temperaturi. Naravno da ne, u prosincu. Osim ako imate mnogo fanova grijanje u sobi becose vam je hladno. Čak i tada bi trebao biti kao 40degrees. Osobno mislim da to malo za vruće. Tako da je jedini razlog je da bi moglo biti heatsink nepravilno instaliran. Theres ili manje termalna pasta. Id savjet vam da isključite heatsink i vidjeti ako je dovoljno theres termalne paste. Ako theres manje, stavite neki više zalijepiti na njega. Ako theres mnogima, a zatim ga isključite. Zatim očistite heatsink. Becose tamo bi moglo biti prašine na sebi. Zamijenite ga na svoje MB. A možda ćete provjeriti ako njezini fastened ispravno. Pa to bi trebao biti, kada se kreće polaganjem ruku na njega kada pokušate nešto kreće to. Ako to je sve učinio čizma gore računalo. I recite nam vaše temperaturama. NAPOMENA: Da li ste overclocked? |
|
| |||
| |||
| no CPU nije overclocked, ali je underclocked sa 3.2Ghz na 2.96Ghz. Ja underclocked, jer ako ja ga oko 3.2Ghz će pregrijavanja i ponovno pa onda ja undrr clocked ga. Također je prilično čisto oftenly. posljednji put sam očistio moj heatsink i ventilator je 2 dana prije i kako obaviti u ček ako imate dovoljno termalna pasta ili ne? i kako obaviti u znati ako ima previše? |
|
| |||
| |||
| ja dont stvarno želite učiniti, postoji li neki drugi način? i ja dont misliti ventilatora će stvarno pomoći |
|
| |||
| |||
| Ja imati P4 3.0GHz a temperatura je uvijek 60Degrees Celzija i nikada dao svoju ikakvih problema. Tijekom ljetne vrijeme, zbog topline kao što su nekoć exsessive svaki tjedan PC bi zamrznuti i samo ne bi ponovo start-up (temp će ponekad biti 80Degrees Celzija). Tako sam usisavati sav zrak s usisivač (da usisivač), a zatim početi ponovno. Ovaj proces se obavlja svakih tjedan dana. Onda sam stavio 17 "ventilator kod slučaj i PC hlađen samo malo, ali ja još uvijek frooze svaki četvrti noć. Sada je samo uspomena trčanje svjež (vruće). Na taj način JA dont 'gnjaviti o tome. Ako želite, možete raditi kao što ni ja i samo mjesto navijate u blizini slučaju ili se samo promijeni CPU hladnjak i kupi sebi Zalman 9700NT. |