![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, nekem van ez a probléma, és nem fog elmenni. Az én cpu marad 50 fok körül celcius és a ventilátor sebességét 3000rpm körül. Akkor csak hőmérséklet soha nem kisebb. De ha én tedd a stand by egy ideig a CPU lesz, majd hűtsük le, és mikor én indítsa újra a SPU 30 fok körül marad celcius. Tudom, hogy a cpu túlmelegszik, mert a barátom mindig itt van cpu 25 fok és a ventilátor körül 2000rpm plusz ő pontosan ugyanazt a processzort me.i 've próbált fordulatszámú ventilátor, cpu-z, sissoft, ASUS szonda, de ők csak szokott segíteni. Én elsősorban kívánja helyezni a CPU hőmérséklet pedig alacsonyabb, illetve állítsa be a ventilátor sebességét. kérem, segítsen nekem szükségem van a segítségedre thanks in advance számítógépem volt szokás által épített nekem, és a részek a következők: alaplap: ASUS P5VDC-MX A CPU: Intel Pentium D 935 R dual core fan: intel stock fan Tápellátás: 750 W SHAW merevlemez: 80GB Western Digital 7200rpm grafikus kártya: VIA S3G UniChrome Pro IGP (built-in) |
|
| |||
| |||
| probally lenne a legjobb, ha vesz egy jobb hűtés és néhány termikus paszta. a ventilátor ellenőrzése is kaphat a ventilátor sebességét vezérlő, amely jól illeszkedik a számítógéped hátsó részén, ami jobb, mint egy szoftver alapú, mert az egyik azt találtam, hogy nagyon hibás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tisztítsa meg vagy cserélje el a ventilátor?
| |||
| |||
| Nem létezik olyan feldolgozók azaz ezen a hőmérsékleten. Bizonyosan nem a december. Ha nincs sok rajongó fűtés a szobádban becose találja a hideg. Még akkor is meg kell lenni, mint 40degrees. Személy szerint én úgy találja, hogy egy kicsit meleg. Így az egyetlen oka, hogy a hűtőborda esetleg hibásan van telepítve. Vagy ott a kevésbé termikus paszta. Id tanácsot, hogy húzzuk ki a hűtőborda, és nézd meg, ott elég termikus paszta. Ha ott alacsonyabb, kissé több paszta rá. Ha ott a sok, akkor vedd le. Akkor tiszta a hűtőborda. Becose lehetnek por rajta. Cserélje ki az Ön MB. És lehet, hogy ellenőrizze, hogy helyesen rögzítve. Így kellet volna lenni, amikor mozog szóló kezünket, amikor megpróbálja kicsit mozgatja. Ha ez minden megtett csomagtartó megjelöl-a PC. És mondd el nekünk a hőmérsékletet. Megjegyzés: Have you túlhajtott? |
|
| |||
| |||
| nem a CPU nem túlhajtott, de ez underclocked le 3.2GHz a 2.96Ghz. i underclocked, mert ha én fuss ez mintegy 3,2 GHz lesz túlmelegedhet, és indítsa újra így akkor én undrr órajele meg. Én is tiszta ez szép oftenly. Az utolsó alkalom, hogy megtisztítják az én hűtőborda és ventilátor 2 nappal ezelőtt, és hogyan csinál u ellenőrizze, van-e elég termikus paszta vagy nem? és hogyan csinál u tud ha túl sok? |
|
| |||
| |||
| i dont igazán akar csinálni, van másik út? és én dont gondol a ventilátor tényleg segít |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy P4 3,0 GHz, és a hőmérséklet mindig 60Degrees Celsius és soha nem adtam semmilyen problémát. Nyári időszakban, mivel exsessive hőt, mint hetente egyszer, a PC megfagyna, és nem csak a start-up again (temp lenne néha 80Degrees Celsius). Szóval szívás az összes levegőt a porszívó (igen HOOVER), majd kezdje újra. Ez a folyamat befejeződött minden héten. Így aztán csak elhelyezett egy 17 "-rajongó közel az ügyet, és a PC csak egy kicsit lehűlt, de én még mindig frooze minden negyedik éjszakát. Most már fut, így csak hideg (meleg). Így nem is törődött. Ha akarod, akkor sem tudna csinálni, mint én, és csak egy rajongó hely közelében esetben vagy csak cserél a CPU hűtő és vesz magának egy Zalman 9700NT. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HELP! túlfűtést PS kábel | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1. január 2009 22:59 |
| Lehetséges Túlmelegedés ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. október 2008 18:23 |
| Túlmelegedés GPU | Buchanan | Általános fémáru Chat | 18 | 3. április 2008 02:30 |
| Túlmelegedés 2 | baggin | Általános fémáru Chat | 8 | 8. augusztus 2007 07:42 |
| Túlmelegedés | gvmllr | Általános fémáru Chat | 9 | 4. július 2007 06:52 |
| Téma eszközök | |
| |