![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, יש לי בעיה וזה לא ייעלם. CPU שלי נשאר בבית celcius סביב 50 מעלות ו מהירות המאוורר הוא בסביבות 3000rpm. אז פשוט לא לקבל טמפרטורה נמוכה יותר. אבל אם אני שם אותו על לעמוד במשך זמן CPU יהיה להתקרר ואז כאשר אני מתחיל את זה שוב spu celcius נשארת סביב 30 מעלות. אני יודע התחממות יתר CPU שלי היא כי CPU של החבר שלי היא תמיד סביב 25 מעלות המאוורר שלו היא בסביבות 2000rpm פלוס הוא בדיוק כמו מעבד יש me.i 'ניסה Fan Speed, CPU-Z, sissoft, בדיקה אסוס, אבל הם פשוט wont help. אני בעיקר רוצה לשים טמפרטורת המעבד נמוכה יותר גם להתאים את מהירות המאוורר. אנא עזור לי אני צריך את העזרה שלך תודה מראש המחשב שלי היה מנהג שבנה אותי ואת החלקים הם: לוח האם: ASUS P5VDC-MX CPU: Intel Pentium D 935 R Dual Core אוהד: אוהד מלאי Intel ספק כוח: 750 W שו דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200rpm כרטיס מסך: VIA Unichrome Pro IGP S3G (מובנה) |
|
| |||
| |||
| probally שזה הכי טוב לקנות קירור טוב יותר וחלק הדבק תרמי. שליטה מאוורר שאתה יכול להשיג בקר מהירות המאוורר שמתאים על הגב של המחשב אשר יהיה טוב יותר מאשר תוכנה מבוססת אחד כי אני מצאתי אותם מאוד העגלה שלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לנקות או להחליף את המאוורר שלך?
| |||
| |||
| אין שום מעבדים אשר פועל בטמפרטורה הזאת. בטח לא בחודש דצמבר. אלא אם יש לך הרבה אוהדים חימום בחדר שלך becose אתה מוצא את זה קר. גם אז זה צריך להיות כמו 40degrees. באופן אישי אני מוצא כי קצת חם. אז הסיבה היחידה היא כי קירור יכול להיות מותקן באופן שגוי. Theres או להדביק פחות תרמית. עצה לך זיהוי לנתק ולראות אם קירור מספיק להדביק Theres תרמית. אם Theres פחות, להדביק לשים קצת יותר על זה. אם Theres רבים, ואז להוריד אותו. ואז קירור נקי. Becose שאולי יש אבק על זה. החלף אותה על מגה שלך. ואתה יכול לבדוק אם נכונה שלה והצמיד. אז זה מרגש להיות shouldn't כאשר הנחת היד על זה כשאתה מנסה להעביר אותו מעט. אם זה עושה את כל אתחול המחשב. ולספר לנו הטמפרטורות שלך. הערה: האם overclocked? |
|
| |||
| |||
| לא CPU overclocked לא, אבל זה underclocked למטה 3.2GHz ל 2.96Ghz. אני underclocked זה כי אם אני מפעיל את זה בסביבות 3.2GHz יהיה התחממות יתר ומפעיל מחדש אז אני undrr clocked זה. אני גם די oftenly לנקות אותו. אני בפעם האחרונה ניקתה Heatsink שלי הוא אוהד 2 ימים וכיצד U לבדוק אם יש לך מספיק להדביק תרמית או לא? U וכיצד לדעת אם יש יותר מדי? |
|
| |||
| |||
| אני לא באמת רוצה לעשות את זה, האם יש דרך אחרת? ו Dont אני חושב המאוורר באמת לעזור |
|
| |||
| |||
| אני עצמי P4 3.0GHz ו טמפרטורה תמיד 60Degrees צלזיוס ואף פעם לא נתן כל הבעיות שלי. בזמן הקיץ, בגלל החום exsessive כמו פעם בשבוע המחשב היה קופא ופשוט לא סטארט שוב (טמפ לפעמים להיות 80Degrees צלזיוס). אז אני מוצץ את כל האוויר עם שואב אבק (הובר כן) ולאחר מכן הפעל שוב. תהליך זה מתבצע כל שבוע. אז אני פשוט להציב 17 "מאוורר ליד המקרה ואת המחשב פשוט התקררו קצת אבל אני עדיין כל לילה frooze הרביעי. עכשיו זה פשוט ממשיך לרוץ קריר (חם). אז אני לא טורח על זה. אם אתה רוצה, אתה יכול גם לעשות כמוני ופשוט במקום מאוורר ליד המקרה או רק לשנות מעבד קריר יותר ולקנות לעצמך זלמן 9700NT. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! נ.ב. כבל overheating | mustang66man | מקרים & ספקי כוח | 3 | ב -1 ינואר 2009 22:59 |
| אפשריות Overheating ????? | mctw | מקרים & ספקי כוח | 5 | 9th אוקטובר 2008 18:23 |
| Overheating gpu | buchanan | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 3rd אפריל 2008 02:30 |
| Overheating 2 | baggin | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 8 אוגוסט 2007 07:42 |
| Overheating | gvmllr | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 4th יולי 2007 06:52 |
| שרשרת כלים | |
| |