![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, Turiu šią problemą ir ji neišnyks. Mano CPU būna maždaug 50 laipsnių celcius ir ventiliatoriaus greitį maždaug 3000rpm. Tada temperatūra tiesiog niekada mažesnis. Bet jei aš įdėti ją laikytis tam tikrą laiką procesorius bus atvėsti ir tada, kai aš jį paleisti vėl SPU būna maždaug 30 laipsnių celcius. Aš žinau, mano CPU yra perkaitimo, nes draugo CPU visada yra apie 25 laipsnių ir jo fanu yra apie 2000rpm plius jis yra lygiai toks pats procesorius kaip me.i 've bandė greičio ventiliatorius CPU-Z, sissoft, Asus Probe, bet jie tiesiog papratimas padėti. Aš daugiausia norite įdėti procesoriaus temperatūra yra žemesnė, taip pat reguliuoti ventiliatoriaus greitį. Please help me i need your help Thanks in advance Mano kompiuteris buvo pastatytas pagal užsakymą man ir dalys: plokštė: ASUS P5VDC-MX Procesorius: Intel Pentium D 935 MT Dual Core Ventiliatorius: Intel akcijų ventiliatorius Power Supply: SHAW 750 W Kietasis diskas: 80GB Western Digital 7200rpm video: VIA Unichrome S3G PRO IGP (built-in) |
|
| |||
| |||
| ji probally geriausia pirkti geriau HEATSINK ir kai šilumos pasta. fan kontrolės galite gauti ventiliatoriaus greičio reguliatorius, kad telpa į jūsų kompiuterį, kuris būtų geresnis už programinę įrangą, kurių vienas, nes aš rasiu juos labai Buggy Atgal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išvalykite arba pakeiskite jūsų gerbėjas?
| |||
| |||
| Nėra jokių perdirbėjų, kurie eina tuo temperatūra. Žinoma, ne gruodžio mėn. Nebent turite kaitinimo gerbėjai savo kambarį aikštelė becose radote ji šalta. Net tada jis turėtų būti kaip 40degrees. Asmeniškai man atrodo, kad jau šiek tiek karšta. Taigi tik todėl, kad HEATSINK gali būti neteisingai sumontuota. Arba Theres mažiau šilumos pasta. Id patarimus galite atjungti HEATSINK ir pažiūrėti, ar Theres pakankamai šilumos pasta. Jei Theres mažiau, įdėti šiek tiek daugiau įklijuokite jį. Jei Theres daug, tada nuimkite. Tada švarus HEATSINK. Becose ten gali būti dulkių ant jos. Pakeiskite jį į savo MB. Ir tu gali patikrinti, ar jos tinkamai pritvirtinami. Taigi shouldn't būti gabenamos, nustatydamas savo rankas ant jo, kai bandote truputį juda jis. Jei tai viskas padaryta boot up your PC. Ir mums papasakoti savo temperatūrą. DĖMESIO: Jūs Overclocked? |
|
| |||
| |||
| Nr CPU nėra Overclocked, bet tai underclocked sumažėjo nuo 3,2 GHz iki 2.96Ghz. I underclocked, nes jei aš jį maždaug 3.2GHz ji perkaisti ir paleiskite todėl aš undrr clocked jį. Aš taip pat jį valyti gana oftenly. paskutinį kartą išvalyti mano HEATSINK ir ventiliatoriaus yra 2 dienos ir kaip tai patikrinti ir jeigu turite pakankamai šilumos pastos ar ne? ir kaip daryti ir žinoti, jeigu yra per daug? |
|
| |||
| |||
| I dont really wanna do, kad tai yra kitas būdas? ir i dont think ventiliatorius tikrai padeda |
|
| |||
| |||
| Aš pats P4 3.0GHz ir temperatūra visada 60Degrees Celsijaus ir niekada man jokių problemų. Vasarą, dėl exsessive šilumą kaip vieną kartą per savaitę kompiuterio būtų užšaldyti ir tiesiog nebūtų pradėti iš naujo (temp tai kartais 80Degrees Celsijaus). So I suck visus ore Hoover (taip Hoover) ir paleiskite iš naujo. Šis procesas vyksta kiekvieną savaitę. Taigi, tada aš tiesiog pateikti 17 "ventiliatorius prie bylos ir PC tik aušinamas truputį, bet aš vis tiek frooze kas ketvirtą naktį. Dabar jis tiesiog yra rodoma sioje (karštas). So I don't bother about it. Jeigu norite, galite daryti bet kaip aš ir tik vieta, šalia atveju arba tiesiog pakeisti procesoriaus aušintuvo ventiliatorius ir nusipirkti sau Zalman 9700NT. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! perkaitimo PS kabelis | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1 sausis 2009 22:59 |
| Galimos perkaitimo ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9 spalis 2008 18:23 |
| Perkaitimas GPU | Buchanan | General Hardware Chat | 18 | 3 balandis 2008 02:30 |
| Perkaitimas 2 | baggin | General Hardware Chat | 8 | 8 rugpjūtis 2007 07:42 |
| Perkaitimas | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4 liepa 2007 06:52 |
| Temos įrankiai | |
| |