mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Mans CPU ir pārkaršanas non-stop

Reply

Thread Tools
Old Decembris 12, 2007, 02:11
New Member Group

Default Mans CPU ir pārkaršanas non-stop

Sveiki,
Man ir šī problēma, un tas nedrīkst iet prom. Mans cpu paliek aptuveni 50 grādu celcius un ventilatora ātrums ir ap 3000rpm. Pēc tam temperatūra tāpat nekad zemākas. Bet, ja man to gatavības, lai kādu laiku CPU būs atdzesē un tad, kad es sāku tā atkal SPU paliek ap 30 grādiem celcius. Es zinu, mana cpu ir pārkaršanu, jo mans draugs ir CPU, vienmēr ir ap 25 grādiem, un viņa fanu ir ap 2000rpm plus viņam ir jāsakrīt pārstrādātājam, me.i "ve mēģināja ātruma ventilators, cpu-z, sissoft, ASUS zondes, bet tie tikai paradis palīdzēt. Es galvenokārt vēlos izvirzīt cpu temperatūra ir zemāka, kā arī regulēt ventilatora ātrumu. lūdzu palīdziet man i need your help
Thanks in advance

mans dators bija pasūtījuma uzbūvēja mani un daļas ir:
Motherboard: ASUS P5VDC-MX
CPU: INTEL R Pentium D 935 Dual Core
fan: Intel Noliktavā ventilators
power supply: SHAW 750 W
cietais disks: 80GB WESTERN DIGITAL 7200rpm
Graphics Card: VIA UniChrome S3G pro IGP (built-in)
Old Decembris 12, 2007, 04:23
Donors Group

tas probally vislabāk nopirkt labāku Heatsink un dažas siltuma ielīmēt. par ventilatoru vadības Jūs varētu saņemt ventilatoru ātruma kontrolieris, kas atbilst uz atpakaļ jūsu datora, kas būtu labāk nekā programmatūras balstītu, jo man konstatēja, ka tie ir ļoti buggy.
Old Decembris 12, 2007, 05:59
Administrator Group

Tīras vai jānomaina ventilators?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 12, 2007, 09:47
Loceklis

Tur vairs nav pārstrādātājiem, kuri darbojas minētajā temperatūrā. Noteikti nav decembrī. Ja vien jums ir daudz siltuma ventilatoriem numurā becose jums atrast auksti. Pat tad vajadzētu būt 40degrees. Personīgi es uzskatu, ka mazliet karsti.

Tā tikai tāpēc, ka Heatsink varētu būt nepareizi uzstādīts. Vai theres mazāk siltuma paste. Id iesakām atvienot Heatsink un redzēt, ja theres pietiekami siltuma paste. Ja theres mazāk, var izdarīt vairāk paste par to. Ja theres daudziem, tad noņemiet to nost.

Tad notīriet Heatsink. Becose varētu būt putekļi uz tā. Aizstāt to ar savu MB. Un jūs varētu pārbaudīt, ja to pareizi nostiprinātas. Tāpēc shouldn't ceļos, definējot savu roku uz to, kad jūs mēģināt nedaudz pārvietot to.

Ja tas viss darīts boot up your pc. Un pastāstītu mums savu temperatūru.

PIEZĪME: Vai jūs overclocked?
Old Decembris 13, 2007, 03:21
New Member Group

nē cpu nav overclocked, bet tas ir underclocked samazinājās no 3.2GHz līdz 2.96Ghz. i underclocked tādēļ, ka, ja man palaist to aptuveni 3.2GHz tā pārkarst un restart, lai pēc tam es undrr clocked to. Es arī to tīrīt diezgan oftenly. last time i iztīrīt manu Heatsink un ventilators ir 2 dienas pirms un kā u pārbaudiet vai Jums ir pietiekami daudz siltuma pastas vai nē? un kā darīt u zināt, ja nav pārāk daudz?
Old Decembris 13, 2007, 03:26
New Member Group

i dont tiešām vēlaties to darīt, vai ir cits veids? un i dont domāju, ka ventilators būs tiešām palīdz
Old Decembris 13, 2007, 03:39
Loceklis

Es pats esmu P4 3.0GHz un temperatūra vienmēr ir 60Degrees Celsija un nekad deva manas problēmas. Vasarā, pateicoties exsessive siltuma kā reizi nedēļā PC būtu iesaldēt un tikai nebūtu start-up atkal (temp Dažreiz var 80Degrees pēc Celsija). Tāpēc es sūkāt visu gaisu ar HOOVER (jā HOOVER), un tad sāciet no jauna. Šis process notiek katru nedēļu. Tātad es tikai novietoti 17 "fan netālu lietu un PC tikai atdzesē nedaudz, bet man joprojām frooze katru ceturto nakti. Tagad tikai tur darbojas cool (hot).

Lai man nav jāraizējas par to.

Ja vēlaties, jūs varat vai nu patīk man nebija un tikai vietu ventilatoru pie lietas vai vienkārši mainīt CPU dzesētāju un iegādāties sev Zalman 9700NT.
Reply

Register

Bookmarks