![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj,
Mám tento problém, a to nebude odísť. Moje cpu pobyty na približne 50 stupňov celcius a otáčok ventilátorov sa pohybuje okolo 3000rpm. Potom stačí teplota nikdy dostať nižšie. Ale keď som ju na stánku by za nejaký čas CPU bude ochladzovať, a potom, keď aj start to zase SPU pobyty okolo 30 stupňov celcius. Viem, že môj procesor prehrieva, pretože môj priateľ je cpu je vždy okolo 25 stupňov a jeho fanúšik je okolo 2000rpm a má presne rovnaký procesor ako me.i 'som sa pokúsil otáčok ventilátorov, CPU-Z, sissoft ASUS sondy, ale len zvyknutý pomáhať. Ja hlavne chcem, aby sa cpu teplota nižšia a tiež nastaviť otáčky ventilátorov. Prosím, pomôžte mi potrebujem vašu pomoc Thanks in advance môj vlastný počítač bola postavená mi aj dielov sú: základná doska: ASUS P5VDC-MX CPU: Intel Pentium D 935 R duálnym jadrom ventilátor: Intel akciovej ventilátor napájanie: 750 W SHAW pevný disk: 80gb Western Digital 7200rpm grafická karta: VIA Unichrome pre IGP S3G (postavená-in) |
|
|
|||
|
|||
|
probally, že by bolo najlepšie kúpiť lepší chladič a niektoré termálne pastu. ventilátor pre kontrolu môžete získať regulátor otáčok ventilátora, ktorý sa hodí na zadnej strane počítača, ktorý by bol lepší ako softvér založený jedno, pretože som si, že u nich je veľmi nespoľahlivé.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vyčistite alebo vymeňte váš fanúšik?
|
|||
|
|||
|
Nie je žiadne procesorov, ktoré beží na tejto teplote. Určite nie v decembri. Ak nemáte veľa fanúšikov vykurovanie vo vašom izbe becose nájdete je zima. Ani potom by mal byť ako 40degrees. Osobne som zistila, že je trochu na horúce.
Takže jediným dôvodom je, že sa chladič môže byť nesprávne nainštalovaný. Theres alebo menej termálne pastu. Id rad vám odpojiť chladič a zistiť, jestli Theres dostatok termálne pastu. Ak Theres menej, dať viac vložte na neho. Ak Theres to veľa, potom si ju vypnúť. Potom očistite chladič. Becose môže byť prach na to. Nahradiť je na vašej MB. A mali by ste skontrolovať, či jeho správne pripevnený. Takže shouldn't pohybujú ktorým sa vaše ruky, keď na nej, keď sa pokúsite niečo pohybujú to. Ak to všetko urobiť boot do vášho PC. A povedz nám svoje teplôt. POZNÁMKA: Máte overclocked? |
|
|
|||
|
|||
|
jeden procesor nie je overclocked, ale je underclocked z 3.2Ghz na 2.96Ghz. i underclocked, pretože aj keď to beží na cca 3.2Ghz bude prehrievať a reštartovať tak potom aj undrr stopovanie to. Tiež som to docela čisté oftenly. v poslednej dobe aj čistiť môj chladič a ventilátor je 2 dni a ako a skontrolujte, či máte dostatok termálne pasta, alebo nie? a ako u vedieť, či existuje príliš veľa?
|
|
|
|||
|
|||
|
i dont naozaj chcú robiť, že neexistuje iná cesta? a i dont think ventilátora bude naozaj pomáhajú
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sám mať P4 3.0GHz a teplota je vždy 60Degrees Celzia a nikdy dal mojej žiadne problémy. Počas letnej čas, a to kvôli exsessive tepla, ako sú raz týždenne na PC by mrazom a jednoducho nebude start-zase (teplota by byť niekedy 80Degrees Celzia). Tak jsem povysávať všetok vzduch s Hoover (áno Hoover) a potom začať znova. Tento proces prebieha každý týždeň. A tak som kládol 17 "větrák u prípadu a PC len schladiť trošku ale já ju stále frooze každý štvrtý noc. Teraz to prostě pořád běží v pohodě (hot).
Takže nemám obťažovať o tom. Ak chcete, môžete si buď rád som urobil a práve miesto ventilátora u prípadu alebo jednoducho zmeniť CPU chladiča a kúpiť si Žalman 9700NT. |