мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Мој прегрејавања ЦПУ је нон-стоп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Нов 2007, 02:11
Нови члан групе

Default Мој прегрејавања ЦПУ је нон-стоп

здраво,
Имам овај проблем и неће нестати. Мој ЦПУ остаје на око 50 степени целциус и брзини вентилатора је око 3000рпм. Тада температуру не добијају само мањи. Али, ако сам га ставити на постоље које већ неко време Процесор ће доле цоол и онда када сам је поново покренути СПУ остаје око 30 степени целциус. Знам да мој ЦПУ је прегревање јер мој пријатељ Процесор је увек око 25 степени и вентилатор му је око 2000рпм, плус он има исти процесор као и ве ме.и 'покушао брзине вентилатора, ЦПУ-З, сиссофт АСУС сонда, али они само навика помоћ. ја углавном желим да стави температуру ЦПУ ниже и подесите брзину вентилатора. угодити помоћ мене ја потребна ваша помоћ
Тханкс ин адванце

мој рачунар је обичај изграђен по мени и делови су:
МоБо: Асус П5ВДЦ-МКС
ЦПУ: Интел Р Пентиум Д 935 Дуал Цоре
вентилатор: Интел Стоцк навијач
Напајање: 750 У Схау
Хард диск: 80ГБ Уестерн Дигитал 7200рпм
графичка картица ВИА Уницхроме Про ИГП С3Г (уграђеним)
Old 12. Нов 2007, 04:23
Донаторска Група

пробаллы то би било најбоље да купите бољи хладњак и неки термо паста. за контролу вентилатора би добили контролер брзине вентилатора који одговара на полеђини рачунара који ће бити бољи од софтвера заснован, јер нашао сам их да буду веома луд.
Old 12. Нов 2007, 05:59
Администратор Гроуп

Очистите или замените навијач?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. Нов 2007, 09:47
Мембер Гроуп

Не постоји било процесора који ради на тој температури. Свакако не у децембру. Осим ако имате много фанова грејање у соби бецосе вам је хладно. Чак и тада би требало да буде као 40дегреес. Лично сматрам да мало на топлом.

Дакле, једини разлог је да хладњак може бити погрешно инсталиран. Тхереса или мање термичке налепили. Ид савет да искључите хладњак и види да ли довољно Тхереса термо паста. Ако Тхереса мање, ставите још мало пребацити на њега. Ако Тхереса многих, а затим га скинути.

Затим чист хладњак. Бецосе тамо можда прашина на њему. Замени га на мб. А ти би проверили да ли је исправно причвршћен. Схоулдн'т тако да се креће када се полагањем руке на њу када покушате да се мало креће.

Ако је то све учињено покренете рачунар. И реците нам ваш температурама.

НАПОМЕНА: Да ли сте оверцлоцк?
Old 13. Нов 2007, 03:21
Нови члан групе

не Процесор није оверцлоцк, али је доле ундерцлоцкед од 3.2ГХз до 2.96Гхз. И то ундерцлоцкед јер ако га покренете на око 3.2ГХз ће се прегрејати и тако поново онда сам ундрр га имала. Такође сам га чистим прилично офтенлы. последњи пут кад сам очистио хладњак и вентилатор ми је пре 2 дана и како чинити у проверите да ли имате довољно термо паста или не и како чинити у? знам ако има превише?
Old 13. Нов 2007, 03:26
Нови члан групе

И донт заиста желите да урадите, да ли постоји неки други начин? и ја донт мислити вентилатор ће стварно помоћи
Old 13. Нов 2007, 03:39
Мембер Гроуп

Ја сам П4 3.0ГХз и температура је увек 60Дегреес Целзијуса и никада није дала своје проблеме. Током летње време, због екссессиве топлоту као и једном недељно би рачунар замрзне и само не би стартовања поново (Темп ће понекад бити 80Дегреес Целзијуса). Тако да сам сиса све усисавати ваздух (да Хоовер), а онда почети поново. Овај процес се обавља сваке недеље. Онда сам поставио 17 "вентилатора близу случај и рачунар само мало хлади али ја и даље фроозе сваке четврте ноћи Сада само чува ради супер (топлим)..

Тако да не бринемо о томе.

Ако желите, можете или могао урадити као што сам урадио и само место вентилатор близу случају или само промени процесор хладњак и купите себи Залман 9700НТ.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц