az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Benim CPU olmayan aşırı bir dur

Reply

Konu Araçları
Old 12 Aralık 2007, 02:11
Yeni Üye Grubu

Default Benim CPU olmayan aşırı bir dur

merhaba,
Bu sorun ve won't go away. Benim işlemci yaklaşık 50 derece santigrat olarak kalır ve fan hızı 3000rpm civarındadır. Sonra sıcaklık sadece alt asla. Ama eğer i stand işlemci aşağı ve daha sonra tekrar SPU it up başlamak serin olacak bir süre 30 derece santigrat civarında kalır tarafından koydu. çünkü arkadaşımın cpu her zaman 25 derece civarında ve onun fan 2000rpm civarında artı o me.i 'olarak ve aynı işlemci hızlı fan, CPU-Z, sissoft çalıştı, ASUS probu, ama benim işlemci aşırı ısınma olduğunu biliyorum onlar sadece alışkanlık yardımcı olur. i esas ve cpu sıcaklığı düşük koymak da fan hızını ayarlamak istiyorum. Beni i need your help yardım lütfen
şimdiden teşekkürler

benim bilgisayar bana tarafından özel olarak inşa parçalar şunlardır:
Anakart: ASUS P5VDC-MX
İşlemci: Intel R Pentium D 935 çift çekirdekli
fan: Intel stok fan
Güç kaynağı: 750 W SHAW
sabit disk: 80GB Western Digital 7200rpm
Grafik kartı: VIA UniChrome Pro IGP S3G (built-in)
Old 12 Aralık 2007, 04:23
Bağış Grubu

o probally en iyisi daha iyi bir soğutucu ve bazı termal yapıştırmak satın almak istiyorsunuz. bir fan hızı denetleyicisi alabilir fan kontrol için bir yazılım biri çünkü ben onları çok arabası olarak bulduk göre daha iyi olurdu bilgisayarınızın arkasında uyuyor.
Old 12 Aralık 2007, 05:59
Yönetici Grubu

Temiz veya fan yerine?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Aralık 2007, 09:47
Üye Grubu

Var ki, o sıcaklıkta çalışan bir işlemci değil. Kesinlikle Aralık ayında. Sürece Odanızda fanlar ısıtma çok şey var bunu soğuk bulmak becose. Hatta o zaman 40degrees gibi olmalıdır. Şahsen ben sıcak bulmak için biraz.

Böylece tek nedeni, soğutucu yanlış kurulmuş olabilir olduğunu. Daha az ısı yapıştırmak Veya theres. Sen soğutucu kesmek ve görmek yeterli termal yapıştırın theres No tavsiyeler. Eğer gidecekseniz daha az, o biraz daha fazla hamur koyun. Eğer bu gidecekseniz çok, o zaman çıkar.

Sonra soğutucu temizleyin. Becose orada toz üzerinde olabilir. Sizin MB bunu değiştirin. Eğer onun doğru sabitlenmiş Ve kontrol edebilirsiniz. Bu yüzden zaman zaman üzerine hafifçe hareketli deneyin el koyarak hareket olmak shouldnt.

Eğer bu senin pc tüm bitmiş çizme's. Ve sıcaklıklar bize bildirin.

NOT: overclock mı?
Old 13 Aralık 2007, 03:21
Yeni Üye Grubu

hiçbir işlemci, ama overclock değildir ve 3.2GHz den 2.96Ghz aşağı underclocked olduğunu. çünkü eğer i civarında 3.2GHz it at Run It aşırı ve bu nedenle daha sonra i saatli undrr yeniden başlatın underclocked. Ben de oldukça oftenly temizleyin. son kez ben soğutucu temizlenmiş ve fan 2 gün önce ve nasıl yapmak u kontrol edin yeterli termal yapıştırın veya değil mi? ve nasıl yapmak u varsa çok fazla biliyor musun?
Old 13 Aralık 2007 03:26,
Yeni Üye Grubu

i gerçekten, başka bir yoludur yapmak istemiyordum? ve i dont fan gerçekten yardımcı olacağını düşünüyorum
Old 13 Aralık 2007, 03:39
Üye Grubu

Kendimi bir P4 3.0GHz var sıcaklık her zaman 60Degrees Celsius ve benim herhangi bir sorun vermedim. Yaz saati exsessive ısı, dolayı gibi bir kez PC ve dondurma ediyorum başlatmak değildir-tekrar (temp bazen 80Degrees Celcius olurdu her hafta) boyunca. Bu yüzden bir Hoover (evet HOOVER) ve sonra tekrar başlamak tüm hava suck. Bu süreç her hafta yapılır. O zaman ben 17 "davası ve bilgisayar yakınında fan biraz soğutmalı ama yine de her dördüncü gece frooze. Şimdi sadece cool () sıcak çalışmasını sağlar yerleştirilir.

Ben bu konuda rahatsız yok.

Eğer sen, ya ben yaptım ve sadece durum veya sadece işlemci soğutucusu değiştirmek ve satın yakın bir yelpaze yer gibi yapabileceğini istiyorsanız kendinize bir Zalman 9700NT.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından