менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Мій процесор перегрівається нон-стоп

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 грудня 2007, 02:11
Нові члени групи

Default Мій процесор перегрівається нон-стоп

Здравствуйте,
У мене це проблема, і вона не піде. Мого процесора залишається на рівні близько 50 градусів за Цельсієм і швидкість обертання вентилятора становить близько 3000rpm. Тоді температура просто ніколи не отримаєте менше. Але якщо я його наділ стояти якийсь час процесор охолоне, а потім, коли я почала його знову СПУ залишається близько 30 градусів Цельсія. Я знаю, мій процесор перегрівається, оскільки процесор мого друга завжди близько 25 градусів і його вентилятора становить близько 2000rpm плюс він має точно такий же процесор як В.Е. me.i 'спробував швидкості обертання вентилятора, CPU-Z, sissoft, ASUS зонд, але вони просто звичаєм допомогу. В основному я хочу поставити температуру процесора, а також нижня регулювання швидкості обертання вентиляторів. Будь ласка, допоможіть мені мені потрібна твоя допомога
Спасибо заранее

мій комп'ютер Custom Built мною і частин є:
Материнська плата: ASUS P5VDC-MX
Процесор: Intel R Pentium D 935 Dual Core
Вентилятор: Intel вентилятор складі
Харчування: ШОУ 750 Вт
жорсткий диск 80GB Western Digital 7200rpm
Графічна карта: S3G VIA UniChrome Pro IGP (вбудований)
Old 12 грудня 2007, 04:23
Донор групи

probally було б найкраще купити кращого радіатора і деякі термопасту. для управління вентилятором можна отримати контролер швидкості обертання вентилятора, що вмістилося на задній панелі комп'ютера, який буде краще, ніж програмного забезпечення на основі одного, тому що я знайшов їх дуже візку.
Old 12 грудня 2007, 05:59
Адміністратор групи

Очистіть або замініть вентилятор?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 12 грудня 2007, 09:47
Член групи

Існує не будь-якими процесорами яка проходить при цій температурі. Звичайно, не в грудні. Якщо у вас є багато Теплові вентилятори у вашому номері ви знайдете becose холодно. Навіть тоді вона повинна бути як 40degrees. Особисто я вважаю, що трохи спекотно.

Таким чином, єдина причина в тому, що радіатор може бути встановлений неправильно. Або Theres менш термопасту. Id радимо вам відключити радіатор і подивитися, якщо Theres Досить термопасту. Якщо Theres менш, покласти ще кілька пасти на ньому. Якщо Theres багато, а потім зняти її.

Потім очистіть радіатор. Becose можуть бути пил на ньому. Замініть його на своєму МБ. І ви можете перевірити, якщо його правильність кріпиться. Таким shouldn't рухається при прокладці рука про це при спробі злегка переміщує його.

Якщо це все робиться завантаженні комп'ютера. І розкажіть нам свою температуру.

ПРИМІТКА: Ви розігнаний?
Old 13 грудня 2007, 03:21
Нові члени групи

не процесор не розігнав, але це underclocked порівнянні з 3.2Ghz до 2.96Ghz. Я underclocked, тому що якщо я запустити його на рівні близько 3.2Ghz він перегріватиметься і перезапустити Тоді я undrr частоті його. Я також очистити його досить oftenly. В останній раз я збирав мої радіатора і вентилятора 2 дні тому і як перевірити, якщо у вас є досить термопасти чи ні? І як у знати, якщо є занадто багато?
Old 13 грудня 2007, 03:26
Нові члени групи

I Dont дійсно хочете це зробити, є інший спосіб? і я не думаю, що вентилятор справді допоможуть
Old 13 грудня 2007, 03:39
Член групи

Я сам P4 3.0GHz і температура завжди 60Degrees Цельсія і не дав яких-небудь проблем. Влітку тут, завдяки exsessive тепла, як раз на тиждень ПК буде заморозити, а просто не буде запуск раз (темп іноді бути 80Degrees за Цельсієм). Так що я все смоктати повітря Гувера (та HOOVER), а потім почати все заново. Цей процес здійснюється щотижня. Тоді я просто поставив 17 "віяло при справах і ПК просто охолодженим небагато, але я все ще frooze кожну четверту ніч. Тепер він просто бігає Cool (гарячі).

Так що я не про це турбуватися.

Якщо ви хочете, ви можете або робити, як я робив і просто поставте поруч вентилятор у справі або просто змінювати кулер і купити собі Zalman 9700NT.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.