![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, У мене це проблема, і вона не піде. Мого процесора залишається на рівні близько 50 градусів за Цельсієм і швидкість обертання вентилятора становить близько 3000rpm. Тоді температура просто ніколи не отримаєте менше. Але якщо я його наділ стояти якийсь час процесор охолоне, а потім, коли я почала його знову СПУ залишається близько 30 градусів Цельсія. Я знаю, мій процесор перегрівається, оскільки процесор мого друга завжди близько 25 градусів і його вентилятора становить близько 2000rpm плюс він має точно такий же процесор як В.Е. me.i 'спробував швидкості обертання вентилятора, CPU-Z, sissoft, ASUS зонд, але вони просто звичаєм допомогу. В основному я хочу поставити температуру процесора, а також нижня регулювання швидкості обертання вентиляторів. Будь ласка, допоможіть мені мені потрібна твоя допомога Спасибо заранее мій комп'ютер Custom Built мною і частин є: Материнська плата: ASUS P5VDC-MX Процесор: Intel R Pentium D 935 Dual Core Вентилятор: Intel вентилятор складі Харчування: ШОУ 750 Вт жорсткий диск 80GB Western Digital 7200rpm Графічна карта: S3G VIA UniChrome Pro IGP (вбудований) |
|
| |||
| |||
| probally було б найкраще купити кращого радіатора і деякі термопасту. для управління вентилятором можна отримати контролер швидкості обертання вентилятора, що вмістилося на задній панелі комп'ютера, який буде краще, ніж програмного забезпечення на основі одного, тому що я знайшов їх дуже візку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очистіть або замініть вентилятор?
| |||
| |||
| Існує не будь-якими процесорами яка проходить при цій температурі. Звичайно, не в грудні. Якщо у вас є багато Теплові вентилятори у вашому номері ви знайдете becose холодно. Навіть тоді вона повинна бути як 40degrees. Особисто я вважаю, що трохи спекотно. Таким чином, єдина причина в тому, що радіатор може бути встановлений неправильно. Або Theres менш термопасту. Id радимо вам відключити радіатор і подивитися, якщо Theres Досить термопасту. Якщо Theres менш, покласти ще кілька пасти на ньому. Якщо Theres багато, а потім зняти її. Потім очистіть радіатор. Becose можуть бути пил на ньому. Замініть його на своєму МБ. І ви можете перевірити, якщо його правильність кріпиться. Таким shouldn't рухається при прокладці рука про це при спробі злегка переміщує його. Якщо це все робиться завантаженні комп'ютера. І розкажіть нам свою температуру. ПРИМІТКА: Ви розігнаний? |
|
| |||
| |||
| не процесор не розігнав, але це underclocked порівнянні з 3.2Ghz до 2.96Ghz. Я underclocked, тому що якщо я запустити його на рівні близько 3.2Ghz він перегріватиметься і перезапустити Тоді я undrr частоті його. Я також очистити його досить oftenly. В останній раз я збирав мої радіатора і вентилятора 2 дні тому і як перевірити, якщо у вас є досить термопасти чи ні? І як у знати, якщо є занадто багато? |
|
| |||
| |||
| I Dont дійсно хочете це зробити, є інший спосіб? і я не думаю, що вентилятор справді допоможуть |
|
| |||
| |||
| Я сам P4 3.0GHz і температура завжди 60Degrees Цельсія і не дав яких-небудь проблем. Влітку тут, завдяки exsessive тепла, як раз на тиждень ПК буде заморозити, а просто не буде запуск раз (темп іноді бути 80Degrees за Цельсієм). Так що я все смоктати повітря Гувера (та HOOVER), а потім почати все заново. Цей процес здійснюється щотижня. Тоді я просто поставив 17 "віяло при справах і ПК просто охолодженим небагато, але я все ще frooze кожну четверту ніч. Тепер він просто бігає Cool (гарячі). Так що я не про це турбуватися. Якщо ви хочете, ви можете або робити, як я робив і просто поставте поруч вентилятор у справі або просто змінювати кулер і купити собі Zalman 9700NT. |