![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה היה מישהו מספיק כדי להיות סוג להוציא Step By Step מה אני צריך לעשות OC מוצלח? הייתי מעריך כל פרט קטן שאני פשוט סיימו לבנות הראשונה שלי ואת לא רוצה להרוס כל דבר. לדוגמה, כדי להתקין בה תוכניות לנטר את temps, משפרת ביצועים, תוכנית לדחוף CPU שלי כדי להגביל את וכיצד, וכל תוכניות אני צריך להתקין את הראשון? IM ניחוש זהו הצעד הראשון .... משם אני להזין את ה-BIOS ו לצבוט רחוק אבל ... בדיוק מה אני צריך לעשות כדי להיות tweaking כאן? מכפיל? כל הגדרה עם מתח ו ראם? אני צריך את הפרטים כפי שאני לא מכיר בכלל עם זה. מה הוא הגבוה ביותר טמפ הייתי רוצה ללכת? מה אני אמור להיות במהירויות להגיע בקלות עם OC זה גם? כמו כן, מה טוב ללכת בהדרגה על ידי? וכיצד כל אחד צריך להיות גדול נבדק כהלכה? IM כנראה חסר גם כמה שאלות, אבל אנא חשוף איתי אם תרצו ... כל קלט? תודה. הנה מפרט שלי: 36073 HD 500G | WD 7K 16M SATA2 WD5000AAKS 1 74.99 N82E16827136151 לצרוב DVD LG | GH20LS15 LS 20X SATA RT 1 29.99 N82E16835100007 CPU THERMPASTE | הארקטי SILVER5 3.5G% 1 5.99 N82E16817139004 PSU CORSAIR | CMPSU-550VX 550W RT 1 89.99 N82E16819115052 מעבד אינטל | C2D E7200 2.53G 775 45N R 1 119.99 N82E16826104178 עכברים Logitech | MX 518 USB Retail 1 39.99 N82E16899261001 כלי ROSEWILL | RTK-001 RTL 1 3.99 N82E16820134641 מ 2Gx2 | KST KVR800D2N6K2/4G R 1 72.99 N82E16813128337 MB GIGABYTE GA-EP35-DS3L P35 RT 1 84.99 N82E16823126013 KB Logitech | 967738-0403 DELUX 250% 1 6.99 N82E16835186134 CPUCOOLER | הארקטי P4 | ACFZ7 מקצועית R |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אחד קורס מזורז ב-OC מתקרבת. חשופים איתי כמה דקות.
|
| |||
| |||
| אה בסדר אני אכן .... כל עוד אתה חשוף איתי גם כן ... וזה יכול להיות לא הוגן, כי אתה עושה יותר יהיה baring .... |
|
| |||
| |||
| אז, ראש לתוך ה-BIOS. (לחיצה דל כפי המגפיים) ראשית הדברים הראשונים, מאפשר להגדיר את מחלק זיכרון RAM. אני מקווה שיש לך לקרוא כמה OC'ing Tutorials, אבל אני במהירות להסביר כמה דברים. ה FSB שלך הוא כמה כל המערכת שלך מתקשר עם CPU. מהר יותר את ה FSB יכול לרוץ, מהר יותר את כל המערכת שלך יכולה לרוץ. FSB (ב-MHz) x מכפיל = מהירות ב MHz. CPU יצרני מצאו דרכים להגביר את מהירות אפקטיבית של FSB של מעבד על ידי שליחת יותר הוראות לכל מחזור שעון. אז במקום לשלוח כל אחד הוראה אחת השעון מחזור 4 של אינטל לשלוח הוראות לכל מחזור שעון. לכן, כאשר אתה תראה את שלך fsb ולראות את המהירות של 1066mhz, זה לא ממש פועל באותה מהירות. CPUs של אינטל הם "מרובע שאוב". פירוש הדבר כי ב fsb את core2 באמת לפעול בשעה 266mhz. מה שאתה רואה זה את מהירות אפקטיבית כאשר לוקחים בחשבון את חצר-שאוב למדוד אני אזכור את זה כי כשאתה o.c 'ing שאתה העוסקים בפועל fsb לא יעיל. מכפיל את המהירות של המשוואה הוא מספר כי גרידא, כאשר כפול את מהירות FSB, ייתן לך את סך כל מהירות המעבד. לדוגמה, אם יש לך בעל מעבד 266MHz FSB (מהירות FSB בפועל) וכן יש מכפיל של 8, אז הוא הופך את המשוואה: (FSB) 266MHz X (מכפיל) 8 = 2133MHZ עבור CPU, או 2.13GHZ (אני מושאל חלק BITS מ Alexs overclocking Guide for Speed) בכל מקרה, אנחנו צריכים להגדיר את מחלק זיכרון RAM כדי להפוך את זיכרון RAM להריץ באותה מהירות יעיל כמו CPU כך איננו בסופו של דבר את overclocking ראם. על מועצת המנהלים, אני חושב שזה נקרא זיכרון מערכת מכפיל או דומות או לוח האם הוא תחת Intellgient Tweaker. אתה צריך לשנות את זה כל כך כמו זיכרון RAM פועל ב 533Mhz או קרוב אליו. אני חושב שזה דורש הגדרה של 2.0. ברגע שזה נעשה, אז אנחנו יכולים להגדיל את FSB. אני חושב שאתה צריך להגדיר CPU מארח לשעון שליטה מופעל (אם אני זוכר נכון) כדי לאפשר לך לשנות את FSB. ברגע שאתה יכול לשנות את FSB, לשנות אותה על ידי 10. לפני שאתה ממש את ה-BIOS, ה-PCI Express שינוי תדירות ל 100 במקום אוטומטי. זה אולי רק באופן לא רצויה אחרת. עכשיו אתה צריך למצוא אינטל מהירות שלב ולהשבית את זה. Its a החיסכון באנרגיה תוכנית אינטל כי lowers את מכפיל אוטומטית ו hinders overclocking. אני לא יכול לזכור היכן מסתיר את זה כל כך תצטרך למצוא אותו ב-BIOS. לאחר thats לעשות, ולצאת להציל את ה-BIOS. הפעלה מחדש או להיכנס ל-Windows כרגיל. שום דבר לא אמור להופיע שונים. הורד (תצטרך אותם Google - עריכה: אני כבר עשה את זה בשבילך) אינטל צרוב בחן, CPU-Z ו נדל טמפ. פתוח כל שלוש תוכניות (ייתכן שיהיה עליך לחלץ אותם תחילה.) דבר ראשון, תראה את CPU-Z. להתפלא על העבודה שלך, מעבד כעת אמור להיות overclocked. תראה תחת ההשפעה מהירות מעבד דומה או בחלק התחתון של Windows. שלה ב-MHz לא Ghz. עכשיו, אתה צריך לבדוק יציבות. ודא קודם נדל טמפ הוא runnign כך שאתה יכול לבדוק טמפרטורות. הם לא צריכים להיות יותר מ 40 מעלות ב לפהות. לאחר מכן עבור אל אינטל צרוב בדיקה, הפעל את דיווח שגיאות, תביא אותה לרוץ 10 בדיקות ואפשר להשתמש בו כל ראם. Hoefully היא לא להשלים עם שגיאות ואת לא צריכה לקבל טמפרטורות גבוהות מדי. ברגע זה בסדר, אתה יכול להמשיך overclock. שמור על העלאת FSB קצת בכל פעם, ולאחר מכן לבדוק את היציבות. בסופו של דבר תוכל להגיע לנקודה שבה זה לא יהיה יציב, ואתה יכול לבחור להפסיק overclocking לשם לחזור חזרה יציב או להעלות את הגדרות VCore א לחרוק. אני מתכוון לתת לך עבודה איך לעשות את זה - אתה צריך לקחת את היד של ה-BIOS למרות הראשון. פשוט יש לתקוע סביב ולראות מה אתה מוצא. שאל כל שאלה שיש לך ומישהו יסביר ביתר פירוט. זה כמובן מאוד מלוכלך מדריך מהיר, אבל צריך להביא לך להתחיל. Theres הרבה יותר פרטים, ואני מבקש להפנות אותך לכיוון של אלכס מדריך זה הפורומים כמו גם מדריך זה על Hexus: http://forums.hexus.net/hexus-hardwa...beginners.html בהצלחה!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| הוא עושה את זה בסדר? זיכרון RAM שלי פועל ב 400mhz ואני חשבתי כי קראתי איפשהו, כי אתה לא אמור להגדיר את זה יותר מידי גבוה מהירות לרוץ? |
|
| |||
| |||
| לא, אתה מפעיל ב-RAM 800Mhz. DDR2 שלה, כך שיעור כפול נתונים.
|
| |||
| |||
| אישור .. אז wouldnt השלה את הדולר ל 533 להיות ירידה בביצועים? |
|
| |||
| |||
| כן ולא. הסיבה שאמרתי לעשות זאת, משום כפי תגדיל הקדמי בצד האוטובוס overclock המעבד, תוכל גם להעלות את המהירות של זיכרון RAM פועל בבית, שנמצא בצד הקדמי פעמיים אוטובוס. אז, לפי underclocking (כביכול) של זיכרון RAM ככל האפשר, אתה יודע שאתה לא לדחוף את זיכרון RAM שלה מעבר לתחום. ברגע שיש לך יציבה overclock, ניתן כמובן לשנות את מחלק של זיכרון RAM כדי להעלות את המהירות של זיכרון RAM לגבות, על ידי העלאת מחלק שוב.
|
| |||
| |||
| בסדר ... גם את ה-BIOS נראה שיש הרבה דברים שאני יכול לצבוט ... לדוגמה: החזקה מאיץ גרפי? לשפר ביצועים? ברירת המחדל היא turbo (הגבוה ביותר הוא הגדרת קיצוני) CPU שעון יחס (מכפיל), ברירת המחדל היה מוגדר כ 8 המקסימום הוא 9 אז אני bumped את זה? PCI Express תדירות (אשר הזכיר לך להגדיר עד 100) הגבוה ביותר הוא 150 הגדרת היה זה להיות חכם או להשאר עם 100? IM, אני בטוח יהיו עוד שאלות גם .. תודה |
|
| |||||
| |||||
| ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ייתכן גם רוצה למצוא את האפשרות לבטל אינטל מהירות שלב או C1e או דומה, אם לא עשית זאת. ציטוט:
ציטוט: