mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Mano pirmasis bandymas OCing!

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 11, 2008, 12:00
Narys

Default Mano pirmasis bandymas OCing!

Hey guys, būtų kažkas bus mielai išdėstyti žingsnis po žingsnio, ką reikia daryti norint sėkmingai OC? Būčiau dėkingas, kas mažai informacijos, kaip aš ką tik baigė savo pirmąjį statyti ir nenoriu nieko sugadinti. Pavyzdžiui, kokias programas diegti stebėti temps, našumo didinimo, programos stumti mano CPU ribą ir, kaip ir visos kitos programos man reikia pirmiausia įdiegti?
im guessing tai yra pirmasis žingsnis ....

iš ten patekti į BIOS ir keisti toli, bet ...
būtent tai, ko man reikia truputį keisdami čia? dauginimo? bet su įtampa ir RAM nustatymus? Man reikia specifikos, kaip aš nesu susipažinęs su šiuo VISUOSE.

Kas yra aukščiausia temp Norėčiau eiti?

Kokia greičių turėčiau būti lengvai pasiekti šio OC taip pat?

Be to, kas yra gera didindami eiti keliu! ir kaip kiekvienas žingsnis turi būti išbandytas tinkamai?

jiems tikriausiai trūksta kai kuriuos klausimus, taip pat, tačiau prašome bare su manimi, jeigu jūs ...

Bet kokius duomenis?

ačiū.

Čia yra mano Specifikacijos:
36073 HD 500G | WD 7K 16M SATA2 WD5000AAKS 1 74,99
N82E16827136151 DVD BURN LG | GH20LS15 20X SATA LS 1 29,99 VK
N82E16835100007 CPU THERMPASTE | ARCTIC SILVER5 3.5G% 1 5,99
N82E16817139004 CORSAIR PSU | CMPSU-550VX 550W RM 1 89,99
N82E16819115052 CPU Intel | C2D E7200 2.53G 775 45 šiaurės platumos R 1 119,99
N82E16826104178 Pelės LOGITECH | MX 518 MAŽMENINĖ USB 1 39,99
N82E16899261001 TOOL ROSEWILL | RTK-001 RTL 1 3,99 N82E16820134641 MEM 2Gx2 | KST KVR800D2N6K2/4G R 1 72,99
N82E16813128337 MB GIGABYTE GA-EP35-DS3L P35 RT 1 84,99
N82E16823126013 KB Logitech | 967738-0403 DELUX 250% 1 6,99
N82E16835186134 CPUCOOLER | ARCTIC P4 | ACFZ7-PRO R
Old Rugsėjis 11, 2008, 12:46
Moderatorius Grupė

Vienos katastrofos kursas OC artėja. Bare su manimi kelias minutes.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugsėjis 11, 2008, 12:47
Narys

ha Gerai tikrųjų aš .... tol, kol pagimdė mane kaip gerai ..., kuri gali būti neteisinga, nes jums bus sutaupyti daugiau Baring ....
Old Rugsėjis 11, 2008, 13:28
Moderatorius Grupė

Taigi, galvutė į BIOS. (Paspaudus Del nes batai)

Pirmasis dalykų, pirma, leidžia nustatyti RAM daliklis.

Tikiuosi, jums teko skaityti kai OC'ing Tutorials, bet aš greitai paaiškinti kai kuriuos dalykus.

FSB tai, kaip jūsų visa sistema bendrauja su savo procesorius. Greičiau jūsų FSB gali veikti, tuo greičiau jūsų visa sistema gali veikti.

FSB (MHz) x daugiklis = Speed MHz.

CPU gamintojai turi rasti būdų, kaip padidinti veiksmingą greitis nuo CPU FSB siųsdami daugiau nurodymus kiekvieno takto ciklą. Taigi vietoj vieno siuntimo instrukcijos kiekvienas takto ciklą, "Intel" Siųsti savo 4 komandų per takto ciklą. Taigi, kai peržiūrite savo FSB ir pamatyti jos greitis 1066MHz, jis nėra iš tikrųjų veikia tuo greičiu. Intel procesoriai yra "quad pumped". Tai reiškia, kad jūsų FSB C2D tikrai važiuojant 266MHz. Tai, ką jūs matote, yra veiksmingas greitis, kai, atsižvelgiant į quad-pumped priemonės
Aš paminėti tai, nes kai esate o.c "Ing esate susijusios su faktine FSB nėra veiksminga.

Daugiklis dalis greičio lygtis yra tik vienas numeris, padaugintas iš FSB greitis, suteiks jums viso greičio procesorius. Pavyzdžiui, jei turite procesoriumi turi 266MHz FSB (tikrasis FSB greitis) ir multiplikatoriaus 8, tada lygybė:

(FSB) 266MHz x (daugiklis) 8 = 2133MHZ už CPU, arba 2.13GHz

(I pasiskolinti kai kurias iš šių Alexs įsijungimas vadovas greitis bitai)

Anyway, mes turime nustatyti RAM Divider padaryti RAM paleisti tuo pačiu greičiu, kaip veiksmingai procesorius taip, kad mes ne galų gale įsijungimas RAM.

Jūsų taryba, manau, kad tai vadinama System Memory Multiplier ar panašios ir pagal Portatiles Intellgient Tweaker. Jums reikia pakeisti taip, kaip RAM veikia bent 533MHz arba netoli jos.
Manau, kad tai reikalauja 2,0 nustatymas.

Kai tai padaryta, tada galime padidinti FSB. Manau, kad turite nustatyti CPU Host Clock kontrolės Įjungta (jei atsimenu teisingai), kad galima keisti FSB. Kai galite pakeisti FSB, pakeisti jį 10.

Kas žinotina prieš gana BIOS pakeisti PCI Express Frequency iki 100, o ne automatinis. Jis gali tik nepageidaujamus būdu kitaip.

Jums dabar reikia surasti "Intel" greičio pakopoje, ir ją išjungti. Savo energijos taupymo programa, kad iš "Intel" mažina savo daugiklis automatiškai ir trukdo įsijungimas. Aš negaliu prisiminti, kur jis slepia, kad jūs turite rasti jį į BIOS.

Kai thats padaryti, išsaugokite ir išeikite iš BIOS.

Perkrauti ir prisijungti prie "Windows paprastai. Niekas neturėtų skirtis.

Atsisiųsti (turite "Google" jų - redaguoti: I've done it for you) Intel Burn Test, CPU-Z ir Nekilnojamasis Temp.

Atidaryti visus tris programas (jums gali išskleisti juos pirmas.)

Pirmiausia, pažvelgti į CPU-Z. Marvel jūsų darbas, jūsų procesoriaus, dabar turėtų būti Overclocked. Ieškokite su efektyviu procesoriaus greitį ar panašius į "Windows apačioje. Jo MHz ne Ghz.

Dabar reikia patikrinti stabilumo. Pirmiausia įsitikinkite Nekilnojamasis Temp yra runnign, kad būtų galima patikrinti temperatūros. Jie turėtų būti ne daugiau kaip 40 laipsnių tuščiąja eiga.

Tada eikite į "Intel" Burn testą, įjungti klaidų ataskaitas, gauti ją paleisti 10 bandymų ir leisti jam naudotis visais RAM.

Hoefully jis bus visiškai be klaidų ir temperatūra neturėtų būti per didelis.

Kai tai yra gerai, galite tęsti overclock. Laikyti didinimo FSB bent šiek tiek laiko, tada patikrinkite, ar dėl stabilumo.

Galų gale jūs gausite iki taško, kur jis negali būti stabilus, ir jūs galite pasirinkti nutraukti įsijungimas ten ir atgal su paskutiniais stabilus parametrai arba pakelti Vcore žingsniu. I'll let you darbą, kaip padaryti, kad: - jums reikia gauti iš BIOS vertus, nors pirmosios. Tiesiog baksnoti aplink ir pamatyti, ką radote.

Užduoti visus jūsų klausimus ir kas nors bus paaiškinti išsamiau.

Žinoma, tai labai greitas ir purvinas vadovas, bet turėtų greitai pradėti darbą. Theres daug mokytis, ir aš norėčiau atkreipti jūsų link Alex's Guide šis forumuose, taip pat šio Hexus Vadovas:

http://forums.hexus.net/hexus-hardwa...beginners.html

Sėkmės!

Old Rugsėjis 17, 2008, 12:40
Narys

Citata:
Originally Posted by serverguy View Post

Jūsų taryba, manau, kad tai vadinama System Memory Multiplier ar panašios ir pagal Portatiles Intellgient Tweaker. Jums reikia pakeisti taip, kaip RAM veikia bent 533MHz arba netoli jos.
Manau, kad tai reikalauja 2,0 nustatymas.
Daro tai gerai? mano RAM veikia 400MHz o ne aš maniau, kad aš perskaičiau kažkur, kad jums neturėtų nustatyti, kad jis per daug didesnė nei greitis?
Old Rugsėjis 17, 2008, 13:16
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Mooseknuckle View Post
Daro tai gerai? mano RAM veikia 400MHz o ne aš maniau, kad aš perskaičiau kažkur, kad jums neturėtų nustatyti, kad jis per daug didesnė nei greitis?
Ne, jūs bent 800MHz RAM veikia. Jo DDR2, todėl Double Data Rate.

Old Rugsėjis 17, 2008, 13:18
Narys

Gerai .. tada wouldnt nuleisti savo normą iki 533 reikia einant nuosmukį?
Old Rugsėjis 17, 2008, 13:24
Moderatorius Grupė

Taip ir ne.

Todėl pasakiau, kad tai padaryti, nes, kaip jums padidinti FSB su overclock procesorius, taip pat galite padidinti greitį RAM dirba tuo, kuri yra dvigubai Front Side Bus.

Taigi, pagal underclocking (taip sakant) RAM, kiek įmanoma, jūs žinote, kad esate ne stumti RAM už jos ribų.

Sukūrę stabilios overclock, jūs, žinoma, gali pakeisti RAM daliklis didinti RAM greitis Atgal į viršų, keliant daliklis kartą.

Old Rugsėjis 17, 2008, 13:30
Narys

Gerai ... taip pat mano BIOS, atrodo, yra iš ko aš galėčiau žnybtelėjimas ... pavyzdžiui aikštelė:

Tvirtas grafika stiprintuvas?
Našumo padidinti? Numatytasis parametras yra turbo (aukščiausias nustatymas Extreme)
CPU dažnis koeficientas (daugiklis)-nutylėjimą buvo nustatyta, kad 8 max 9 tai aš Iškilioji it up?
PCI-Express "dažnį (kuris Minėjote, kad nustatyta 100) aukščiausia kuriame yra 150 Ar tai protingas, arba likti su 100?

jiems tikrai turėsiu daugiau klausimų, taip pat ..

ačiū
Old Rugsėjis 17, 2008, 13:50
Moderatorius Grupė

Citata:
Tvirtas grafika stiprintuvas?
Tai taikoma tik laivuose grafika, todėl, jei turite atskirą grafikos plokštę, tai nieko, bet pridėti daugiau šilumos.

Citata:
Našumo padidinti? Numatytasis parametras yra turbo (aukščiausias nustatymas Extreme)
Tai juokinga bitas, ne tie visiškai tikras, ką ji daro. Dauguma žmonių sako, kad tai geriausias rinkinys Standard ir į kairę, kad.

Citata:
CPU dažnis koeficientas (daugiklis)-nutylėjimą buvo nustatyta, kad 8 max 9 tai aš Iškilioji it up?
Yep, thats teisė, ką reikia padaryti, bet turėtumėte sugebėti Bump ji truputį daugiau 9.5x

Jūs taip pat galite rasti galimybę išjungti Intel greičio pakopoje arba C1E arba panašiai, jei jūs dar nepadarėte.

Citata:
PCI-Express "dažnį (kuris Minėjote, kad nustatyta 100) aukščiausia kuriame yra 150 Ar tai protingas, arba likti su 100?
Ne, jūs tikrai nenoriu to daryti. PCI-E dirba 100 ir kitokio gausi avarijų.
Citata:
jiems tikrai turėsiu daugiau klausimų, taip pat ..
Niekada problema.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.