![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys būtu kāds var ko pietiek, lai izvietojiet soli pa solim, kas man jādara, lai veiksmīgi OC? Es būtu pateicīga visiem sīkumiem, kā es tikko pabeiguši savu pirmo būvēt un negribu pazudināt neko. Piemēram, kuras programmas instalēt uzraudzīt temps, veiktspējas pieaugumu, programmu, lai push mana cpu, lai ierobežotu un kā, un jebkuru citu programmu es vispirms būtu instalēt? im guessing šis ir pirmais solis .... no turienes ievadīt BIOS un kniebiens prom, bet ... tieši to man jābūt tweaking šeit? reizinātājs? jebkurš izveidošanu ar spriegumu un ram? i need specifika, jo man nav pazīstami VISOS ar to. kas ir augstākā temp es gribētu iet? kādi ātrumi man sasniegs viegli ar šo noziedzību, kā arī? Arī to, kas ir labi pieaugumu iet izveidota ar? un kā katriem jātestē pareizi? im iespējams trūkst daži jautājumi, arī, bet, lūdzu, tukša ar mani, ja Jums būs ... jebkuras izejvielas? pateicība. šeit ir manas specs: 36073 HD 500G | WD 7K 16M SATA2 WD5000AAKS 1 74,99 N82E16827136151 DVD BURN LG | GH20LS15 20x LS SATA RT 1 29,99 N82E16835100007 CPU THERMPASTE | ARCTIC SILVER5 3.5G% 1 5,99 N82E16817139004 PSU CORSAIR | CMPSU-550VX 550W RT 1 89,99 N82E16819115052 CPU INTEL | C2D E7200 2.53G 775 45N R 1 119,99 N82E16826104178 MOUSE LOGITECH | MX 518 USB RETAIL 1 39,99 N82E16899261001 TOOL ROSEWILL | RTK-001 RTL 1 3,99 N82E16820134641 MEM 2Gx2 | KST KVR800D2N6K2/4G R 1 72,99 N82E16813128337 MB GIGABYTE GA-EP35-DS3L P35 RT 1 84,99 N82E16823126013 KB Logitech | 967738-0403 DELUX 250% 1 6,99 N82E16835186134 CPUCOOLER | ARCTIC P4 | ACFZ7-PRO R |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viens avārijas kurss OC nāk uz augšu. Bare with me pāris minūšu laikā.
|
| |||
| |||
| ha ok tiešām es .... tik ilgi, cik jūs tukša ar mani arī ... kas var būt negodīgi, jo jums būs darīt vairāk baring .... |
|
| |||
| |||
| Tātad, galvu BIOS. (Nospiežot Del jo zābaki) Pirmās lietas, pirmkārt, ļauj noteikt RAM dalītāju. Es ceru, ka jūs esat izlasījis dažas OC'ing konsultācijas, taču es ātri izskaidrot dažas lietas. FSB ir, kā visa jūsu sistēma sazinās ar savu CPU. Ātrāk jūsu FSB var palaist, ātrāk viss jūsu sistēma var darboties. FSB (MHz) x Multiplier = ātrums MHz. CPU ražotāji ir atraduši veidus, kā palielināt efektivitāti ātrumu no CPU FSB, nosūtot vairākas instrukcijas, katrs clock ciklā. Tā vietā nosūtot viena norādījumu every one clock ciklā, Intel sūtīt's 4 instrukcijas vienā clock ciklā. Tātad, kad paskatās uz jūsu FSB un redzēt tās ātrumu 1066MHz, tas nav īsti sācies šī ātruma. Intel CPU ir "quad sūknēšana. Tas nozīmē, ka jūsu Core2 FSB ir tiešām darbojas uz 266MHz. Ko jūs redzat ir efektīvs ātrums, ja ņem vērā, quad-sūknē pasākums Es minēju tādēļ, ka tad, kad jūs o.c "ing jums ir darīšana ar faktisko FSB nav efektīvas. Reizinātājs daļa no ātruma vienādojums ir tikai skaitli, kas, kas reizināta ar FSB ātrumu, sniegs jums kopējais ātrums procesors. Piemēram, ja jums ir CPU, kas ir 266MHz FSB (faktiskā FSB ātrums), un koeficients 8, tad vienādojums ir: (FSB) 266MHz x (reizinātājs) 8 = 2133MHZ par CPU, vai 2.13GHz (I aizņemtiem daži no šiem no Alexs overclocking guide ātruma bits) Anyway, mums ir nepieciešams noteikt RAM Divider padarīt RAM darbināts pašā spēkā ātrumu kā CPU, lai mēs nenonāktu overclocking RAM. Uz jūsu kuģa, es domāju, ka to sauc par System Memory Multiplier vai līdzīgas un tiek Motherboard Intellgient Tweaker. Jāmaina tā, lai RAM darbojas pie 533MHZ vai tuvu tai. Es domāju, ka tas prasa noteikt 2.0. Kad tas ir izdarīts, tad mēs varam palielināt FSB. Es domāju, ka jums ir noteikt CPU Host Pulkstenis kontroles Enabled (ja es atceros pareizi), kas ļauj mainīt FSB. Kad jūs varat mainīt FSB, mainīt to uz augšu līdz 10. Pirms jūs diezgan BIOS, mainīt PCI Express frekvencei 100 vietā Aut. Tas varētu tikai nevēlamu veidā citādi. Tagad jāatrod Intel Speed soli un atspējot. Tās enerģijas taupīšanas programmu no Intel, kas pazemina jūsu reizinātājs automātiski un kavē overclocking. Es nevaru atcerēties, kur tas slēpj tāpēc jums nāksies atrast to BIOS. Kad Tas ir darīts, saglabātu un izietu BIOS. Reboot un ieiet Windows normāli. Nekas vajadzētu izskatīties atšķirīgas. Lejupielādēt (jums ir google viņiem - edit: Es esmu darījusi to jums) Intel Burn Test, CPU-Z un Real Temp. Atvērt visus trīs programmās (jums var būt nepieciešams iegūt viņus vispirms.) First off, aplūkojiet CPU-Z. Apbrīno jūsu darbu, jūsu CPU tagad būtu overclocked. Meklēt zem Efektīva CPU ātrumu vai līdzīgi apakšā Windows. ITS Mhz nav Ghz. Tagad jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu stabilitāti. Vispirms pārliecinieties Real Temp ir runnign, lai varētu pārbaudīt temperatūru. Tie nedrīkst būt lielāks par 40 grādiem brīvgaitas. Tad ejiet uz Intel Burn Test, savukārt par kļūdu ziņojumus, saņemtu to palaist 10 pārbaudēm un ļaut to izmantot visu RAM. Hoefully tas būs pilnīgi bez kļūdām un temperatūra nedrīkst kļūt pārāk augsts. Kad, ka ir labi, varat turpināt OVERCLOCK. Keep palielinot FSB nedaudz pie laika, tad pārbaudiet stabilitāti. Galu galā jūs saņemsiet, lai kur tas nebūs stabils, un jūs varat izvēlēties pārtraukt overclocking tur un doties atpakaļ uz pēdējo stabils iestatījumus vai paaugstināt VCore iecirtums. I'll let you darbu, kā to izdarīt - jums nepieciešams, lai saņemtu roku BIOS pirmā though. Vienkārši ir kule apkārt un redzēt, ko jūs atrast. Uzdot jebkādus jautājumus, jums ir un kāds paskaidros sīkāk. Tas, protams, ļoti ātri un netīro guide, bet tu sāktu. Theres daudz mācīties, un es gribētu atzīmēt jūs uz Alex's guide par šo forumu, kā arī šai rokasgrāmatai par Hexus: http://forums.hexus.net/hexus-hardwa...beginners.html Labu veiksmi!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dara tas ok? mans RAM iet uz 400MHz, un es domāju, ka es izlasīju kaut kur, ka jums nav jānosaka tā pārāk daudz augstāka, nekā braukšanas ātrums? |
|
| |||
| |||
| Nē, jūs RAM iet uz 800Mhz. Tās DDR2, tā Double Data Rate.
|
| |||
| |||
| OK .. tad wouldnt krītot tā likme, 533 ir samazinājies sniegumu? |
|
| |||
| |||
| Jā un nē. Iemesls es teicu to darīt ir tāpēc, ka jūs varētu palielināt FSB uz OVERCLOCK procesoram, arī jūs paaugstināt ātrumu RAM iet at, kas ir divreiz Front Side Bus. Tā, underclocking (tā runāt), RAM, cik vien iespējams, jūs zināt, ka jums nav spiežot RAM ārpus tās robežām. Kad jums ir stabils OVERCLOCK, jūs, protams, var mainīt RAM dalītāju, lai palielinātu ātrumu RAM atpakaļ uz augšu, paaugstinot dalītājs vēlreiz.
|
| |||
| |||
| ok ... arī manā BIOS, šķiet, ka daudzas lietas es varētu kniebiens ... piemēram: Stingras graphics pastiprinātājs? Performance uzlabot? default ir turbo (augstākais uzstādījums ir ļoti spēcīgu) CPU clock ratio (reizinātājs)-noklusējuma ir iestatīts uz 8 max ir 9 so i bumped it up? PCI Express biežums (ko Jūs minējāt, kas iestatīta 100) augstākais, kurā ir 150 Vai tas būtu smart vai palikt pie 100? im pārliecināts, ka man būs vairāk jautājumus, kā arī .. pateicība |
|
| |||||
| |||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Jūs arī varat atrast iespēju atslēgt Intel Speed Step vai C1e vai līdzīgi, ja jūs to vēl neesat izdarījuši. Quote:
Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |