![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti cineva ar fi un fel de ajuns pentru a pune în pas cu pas ceea ce am nevoie pentru a face pentru un succes OC? Aş aprecia fiecare detaliu ca tocmai am finalizat primul meu construi şi nu vreau să stric ceva. De exemplu, pentru a instala programe care să monitorizeze temps, creşteri de performanţă, un program pentru a împinge procesorul meu la limită şi modul în care, precum şi orice alte programe, ar trebui să instalaţi mai întâi? im ghicitul acesta este primul pas .... de acolo i intra în BIOS şi tweak departe, dar ... exact ce am nevoie pentru a fi Optimizarea aici? de multiplicare? orice setare cu tensiune şi de berbec? Am nevoie de specificul ca eu nu sunt deloc familiarizaţi cu acest lucru. Care este cea mai mare temp i-ar vrea să mergi? ce viteze ar trebui să i se ajunge cu uşurinţă cu acest OC, de asemenea? De asemenea, pentru ce sunt bune incremente pentru a merge în sus de către? şi cum fiecare ar trebui să fie testat în mod corespunzător incrementaţi? im, probabil, de asemenea, lipsesc unele întrebări, dar vă rugăm să goale cu mine, dacă va ... orice intrare? mulţumesc. aici sunt specificatiile meu: 36073 HD 500g | WD 7K 16M SATA2 WD5000AAKS 1 74,99 N82E16827136151 DVD Burn LG | GH20LS15 20x LS SATA RT 1 29,99 N82E16835100007 CPU THERMPASTE | ARCTIC SILVER5 3.5G% 1 5,99 N82E16817139004 PSU pirat | CMPSU-550VX 550W RT 1 89,99 N82E16819115052 Procesor INTEL | C2D E7200 2.53G 775 45N R 1 119,99 N82E16826104178 Mouse Logitech | MX 518 USB RETAIL 1 39,99 N82E16899261001 Instrumentul de ROSEWILL | RTK-001 RTL 1 3,99 N82E16820134641 MEM 2Gx2 | KST KVR800D2N6K2/4G R 1 72.99 N82E16813128337 MB GIGABYTE GA-EP35-DS3L P35 RT 1 84,99 N82E16823126013 KB Logitech | 967738-0403 DELUX 250% 1 6,99 N82E16835186134 CPUCOOLER | ARCTIC P4 | ACFZ7 PRO-R |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un accident de circulaţie, în cursul OC vii. Bare cu mine de câteva minute.
|
| |||
| |||
| ha ok, într-adevăr, i se va ...., atâta timp cât vă goale cu mine, dar ... care poate fi nedrept, pentru că vi se va face mai multe baring .... |
|
| |||
| |||
| Deci, capul în BIOS. (Presare Del ca are rost) În primul rând lucrurile în primul rând, vă permite set de RAM compas. Sper că aţi citit OC'ing unele tutoriale, dar vor fi mai rapid explica unele lucruri. De FSB cum este întregului sistem comunica cu procesorul. Cu atât mai rapid dvs. FSB poate rula, cu atât mai rapid întregul sistem poate rula. FSB (în MHz) x multiplicator = Viteză în MHz. CPU producători au găsit modalităţi eficiente de a creşte viteza de FSB de un procesor de a trimite mai multe instrucţiuni în fiecare ciclu de ceas. Deci, în loc de a trimite o instrucţiune de fiecare un ciclu de ceas, Intel a trimite 4 instrucţiuni pe ciclu de ceas. Deci, cand te uiti la dvs. FSB şi a se vedea viteza de 1066mhz, nu este adevărat că rulează la viteză. Intel de procesoare sunt "quad pompat". Aceasta înseamnă că FSB de pe core2 este într-adevăr să ruleze la 266mhz. Ceea ce vezi este eficace de viteză, atunci când, luând în considerare quad-pompat măsură Menţionez aceasta pentru că, atunci când aţi o.c "ING pe care îl ocupă cu efective FSB nu eficientă. De multiplicare parte din ecuaţia de viteză este de doar un număr că, atunci când se înmulţeşte cu FSB de viteză, vă va oferi în total de viteza procesorului. De exemplu, dacă aveţi un procesor care are un FSB 266MHz (FSB viteza reală) şi are un multiplicator de 8, atunci ecuaţia devine: (FSB) 266MHz x (multiplicatorul) 8 = 2133MHZ pentru cpu, sau 2.13GHZ (Am imprumutat unele din aceste biţii de la Alexs overclocking ghid pentru viteză) Oricum, avem nevoie pentru a seta RAM compas pentru a face RAM rula în acelaşi eficace ca şi viteza procesorului, astfel încât nu ne ajung să overclocking de RAM. La bord, cred că se numeşte memorie de sistem multiplicatorul sau similare şi se află sub Plăci de bază Intellgient Tweaker. Ai nevoie de ea pentru a schimba în aşa fel încât de RAM se execută la 533Mhz sau aproape de ea. Cred că acest lucru necesită o setare de 2.0. După ce se face că, atunci putem creşte FSB. Cred că va trebui să setaţi CPU Host Clock Control la Activată (dacă îmi amintesc corect) pentru a vă permite să schimbaţi FSB. Odată ce vă poate schimba FSB, schimba-l de 10. Înainte de ai destul de BIOS-ul, de schimbare a PCI Express Frequency la 100 în loc de Auto. S-ar putea doar într-un mod nedorit altfel. Acum trebuie să găsească Intel Speed Step şi Inchide-l. Are un program de economisire a energiei de la Intel, care scade de multiplicare dvs. în mod automat şi o piedică în overclocking. Nu-mi pot aminti unde se ascunde aşa va trebui să-l găsiţi în BIOS. Thats Odată terminat, salvaţi şi ieşiţi din BIOS. Reboot şi o sesiune de lucru în Windows în mod normal. Nimic nu ar trebui să apară diferite. Download (va trebui să le Google - editare: Am făcut-o pentru tine) Intel Burn Test, CPU-Z şi Real Temp. Deschide toate cele trei programe (pe care le aveţi pentru a extrage-le mai întâi.) Pentru început, uită-te la CPU-Z. Marvel la locul de muncă, procesorul ar trebui să fie acum overclocked. Uita-te sub eficientă viteza procesorului sau similare, în partea de jos a Windows. Sale în Mhz nu GHz. Acum, trebuie să verificaţi pentru stabilitate. În primul rând, asiguraţi-vă Real Temp este runnign, astfel încât să puteţi verifica temperatura. Ele nu ar trebui să fie mai mult de 40 de grade la mers în gol. Apoi, du-te la Intel Burn Test, la rândul său, de eroare de raportare, ia-l pentru a rula 10 teste şi lăsaţi-o să se utilizeze toate RAM. Hoefully se va completa cu nici o eroare şi nu ar trebui să te temperaturi prea ridicate. După ce că este bine, puteţi continua să overclock. Păstraţi cresterea FSB un pic la un moment dat, apoi verifica pentru stabilitate. În cele din urmă va ajunge la un punct în care acesta nu va fi stabil, aveţi posibilitatea de a alege şi de a opri overclocking acolo şi mă întorc la ultimele setări stabil sau ridica VCore un şanţ. Nu vom lăsa să funcţioneze cum să faci asta - ce trebuie să faceţi pentru a parte din BIOS-ul prima totusi. Doar au un sac în jur şi vezi ce-ai afla. Intrebati orice întrebări pe care le-aţi şi cineva va explica mai în detaliu. Aceasta este, desigur, un foarte rapid şi murdar ghid, dar ar trebui sa ai început. Theres mult mai mult pentru a învăţa, şi aş dori să vă punctul spre Alex ghidul de pe acest forum, precum şi cu privire la acest ghid Hexus: http://forums.hexus.net/hexus-hardwa...beginners.html Succes!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Nu, tu esti RAM ruleaza la 800Mhz. DDR2 sale, astfel încât Double Data Rate.
|
| |||
| |||
| OK .. apoi wouldnt scăzând rata de la 533 sa fie o scădere a performanţelor? |
|
| |||
| |||
| Da şi nu. Motivul pentru care am spus de a face acest lucru se întâmplă pentru că pe măsură ce creşte Front Side Bus la overclock la procesor, de asemenea, creşterea vitezei de RAM rulează la, care este de două ori pe Front Side Bus. Deci, de underclocking (deci de a vorbi) de RAM cât de mult posibil, ştii că nu împingea RAM dincolo de limitele sale. Odată ce aveţi un overclock stabil, puteţi schimba cursul de RAM compas pentru a creşte viteza de RAM de rezervă, de a ridica compas din nou.
|
| |||
| |||
| ok ... de asemenea, în BIOS-ul mi se pare că există o mulţime de lucruri am putut tweak ... ca de exemplu: Robustă, grafica rapel? Performanţă spori? Implicit este turbo (cea mai mare setare este extreme) CPU clock ratio (factor de multiplicare)-implicit a fost stabilit la 8 max este de 9, aşa că am întâlnit-o? PCI Express frecvenţă (care le-aţi menţionat pentru a seta la 100) setarea cea mai mare este de 150 ar fi aceasta inteligent sau de şedere, cu 100? im sigur că va avea mai multe întrebări, dar .. mulţumesc |
|
| |||||
| |||||
| Citat:
Citat:
Citat:
Aţi putea dori, de asemenea, pentru a găsi opţiunea de a dezactiva Intel Speed Step sau C1E sau similare, dacă nu aţi făcut deja acest lucru. Citat:
Citat: