![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци би неко бити род доста то нокаутирати, корак по корак, шта да радим за успешну ОЦ? Ја би сваки мали детаљ као што сам управо завршио своје прво изградити и не желе ништа упропастити. На пример, који желите да инсталирате програме за праћење Темпс, повећава перформансе, програм гурнути моју ЦПУ на границу и како, и било ког другог програма бих требао првог инсталирања? им гуессинг то је први корак .... од тамо сам ући у БИОС и уштинути далеко али ... управо оно што ми треба да се прилагођавати овде? мултипликатор? било коју поставку са напоном и овна? Требам специфичности као да нисам упознат са овим АТ АЛЛ. што је највиша темп бих желе ићи? оно што би требао бити брзина постизања лако са овим ОЦ као и? Исто тако што су добри корацима ићи на по? и како би требао бити испитан сваки инкремент исправно? вероватно им недостају нека питања такође, али молимо Вас да роди са мном ако хоћеш ... улазни било који? хвала. овде су моје наочаре: 36073 ХД 500г | 7К 16М САТА2 УД УД5000ААКС 1 74,99 Н82Е16827136151 ДВД Бурн ЛГ | ГХ20ЛС15 ЛС 20кс САТА РТ 1 29,99 Н82Е16835100007 ЦПУ ТХЕРМПАСТЕ | Арктички СИЛВЕР5 3.5Г% 1 5,99 Н82Е16817139004 Псу гусар | ЦМПСУ-550ВКС 550У РТ 1 89,99 Н82Е16819115052 ЦПУ ИНТЕЛ | Ц2Д Е7200 2.53Г 775 45Н Р 1 119,99 Н82Е16826104178 Моусе Логитецх | МКС 518 ретаил УСБ 1 39,99 Н82Е16899261001 ИНСТРУМЕНТ РОСЕУИЛЛ | РТК-001 РТЛ 1 3,99 Н82Е16820134641 МЕР 2Гкс2 | КСТ КВР800Д2Н6К2/4Г Р 1 72,99 Н82Е16813128337 Гигабајт МБ ГА-ЕП35-ДС3Л П35 РТ 1 84,99 Н82Е16823126013 КБ Логитецх | 967738-0403 Делуксе 250% 1 6,99 Н82Е16835186134 ЦПУЦООЛЕР | Арктички П4 | АЦФЗ7-ПРО Р |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Један убрзани курс у ОЦ долазе горе. Баре са мном неколико минута.
|
| |||
| |||
| ха ок заиста ћу .... као један дуг као те родила са мном ... као што мај бити неправедан, јер ће вас ради више баринг .... |
|
| |||
| |||
| Дакле, глава у БИОС. (Притисак Дел јер чизме) Прве ствари прво, омогућава постављање РАМ дјелиоцем. Надам се да сте прочитали неке ОЦ'инг туториали, а ја ћу брзо објасни неке ствари. На ФСБ је како цео систем комуницира са својим ЦПУ. Бржи ваш ФСБ може изводити, бржи цео систем може покренути. ФСБ (у МХз) кс Умножитељ = брзина у МХз. ЦПУ произвођачи су пронашли начине како повећати ефективну брзину од једног ФСБ ЦПУ слањем више упутства у сваки сат циклуса. Тако је уместо слања једне поуку сваки час циклус, Интел послати упутства на 4 часа по циклусу. Значи, кад погледамо ваше ФСБ и видети његове брзине 1066мхз, то није стварно да се приказују на брзину. Интел ЦПУ-а су "Куад пумпед". То значи да је ФСБ на вашем цоре2 је стварно изводи на 266мхз. Оно што видите је ефективну брзину када водећи рачуна о Куад-пумпед мера И ово споменути, јер када сте о.ц 'инг сте се баве са стварним ФСБ није ефикасна. Тхе умножитеља део брзину једначина је чисто број који, када помножен са ФСБ брзину, пружиће вам укупно брзине процесора. На пример, ако имате процесор који има 266МХз ФСБ (ФСБ стварна брзина) и има множилац од 8, онда је једначина постаје: (ФСБ) 266МХз кс (Умножитељ) 8 = 2133МХЗ за ЦПУ, или 2.13ГХЗ (И посуђене неке од тих битова од Алексс Оверцлоцкинг водич за спеед) У сваком случају, потребно је поставити РАМ дјелиоцем направити РАМ да покреће на истом брзином као ефикасан ЦПУ, тако да не заврше Оверцлоцкинг РАМ. На вашем броду, мислим да се зове Сыстем Меморы Умножитељ или слицно те је под матична плоча Интеллгиент Туеакер. Морате променити тако РАМ је трчање на 533Мхз или близу њега. Мислим да то захтева постављање 2.0. Након што је учинио, онда можемо повећати ФСБ. Мислим да сте поставили ЦПУ Хост Цлоцк Цонтрол омогућене да (ако сам тачно сетити) да вам омогућити да промените ФСБ. Након што можете променити ФСБ, промените га по 10. Пре него што сасвим БИОС, променити ПЦИ Експресс Фрекуенцы до 100 уместо Ауто. То може само у нежељени начин другачије. Сада треба наћи Интел Спеед Степ и онемогућите га. Његова снага уштеда програм са Интел који снижава Ваш умножитеља аутоматски и спречава Оверцлоцкинг. Не могу се сетити где се скрива, тако да ћете морати пронаћи у БИОС. Након испуњавања тај, чување и излаз БИОС. Ребоот те се пријавите у систем Уиндоус нормално. Ништа не би се требало појавити другачији. Доунлоад (мораћете да их гоогле - едит: сам учинио за вас) Интел Бурн Тест, ЦПУ-З и Реал Темп. Отвори сва три програма (ви мај морати да издвоји их први.) Фирст офф, поглед на ЦПУ-З. Марвел на ваш рад, ваше ЦПУ би требао сада бити оверцлоцкед. Погледајте под Стварна брзина процесора или слицно на дну Уиндоус. Његова у МХз не ГХз. Затим, треба провјерити за стабилност. Прво проверите да ли је руннигн Реал Темп, па можете проверити температурама. Они не би требало да буде више од 40 степени у мирује. Затим идите на Интел Бурн Тест, укључите Еррор Репортинг, добити то да тече 10 тестова и нека га користити свим РАМ. Хоефуллы да ће се завршити без грешке, а температура не би требала добити превисока. Након што је у реду, можете наставити на оверцлоцк. Имајте подизања ФСБ мало одједном, а затим проверите стабилност. На крају ћете доћи до тачке у којој неће бити стабилна, а можете зауставити Оверцлоцкинг тамо и вратите се на задња стабилне поставке или подигнете ВЦоре једна рецка. И'лл лет ыоу уорк оут хоу то учинити - које су вам потребне да бисте добили у руке први БИОС ипак. Довољно је да има џаку около и видите шта вам. Питајте имате било каквих питања и неко ће објаснити детаљније. То је, наравно, врло брзо и прљаво водич, али требало би вам доћи започео. Тхереса пуно учити, а ја бих вас тачку према Алекс водич на овој форуме као овај водич о Хексус: хттп://форумс.хексус.нет/хексус-хардуа...бегиннерс.хтмл Срећно!
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Да ли је то у реду? мој РАМ прометују на 400, а ја мислио да сам негде прочитао да се не би требало да га превише већа од брзине приказују? |
|
| |||
| |||
| Не, нисте РАМ прометују на 800Мхз. Његова ДДР2, тако Доубле Дата Рате.
|
| |||
| |||
| ОК .. онда уоулднт његова пада стопа на 533 бити пад перформанси? |
|
| |||
| |||
| Да и не. Разлог сам рекао да је то зато што сте повећали Фронт Сиде Бус за оверцлоцк процесора, такође повећати брзину РАМ прометују на, што је двоструко Фронт Сиде Бус. Дакле, по ундерцлоцкинг (да тако кажемо) РАМ онолико колико је могуће, знате да нисте гурање РАМ изван својих граница. Након што сте стабилна оверцлоцк, наравно, можете променити РАМ дјелиоцем подизати брзину РАМ натраг горе, по подизању дјелиоцем поново.
|
| |||
| |||
| ок ... и у мој БИОС изгледа постоји много ствари које бих могао уштинути ... На пример: Робусне графика побуђивач? Успешност унаприједити? подразумевана је турбо (највиша поставка је крајњи) ЦПУ цлоцк ратио (множилац)-дефаулту је постављен на 8 макс је 9 па сам бумпед ит уп? ПЦИ Експресс фреквенција (које се помиње да је постављено на 100) највиша поставка је 150 би то бити паметан или остати са 100? им сигурно ћу имати још питања, али .. хвала |
|
| |||||
| |||||
| Куоте:
Куоте:
Куоте:
Ви мај такође желе наћи опцију за онемогућавање Интел Спеед Степ или Ц1е или слично, ако већ нисте урадили. Куоте:
Куоте:
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проливена Кафа и (наизглед) неуспјеле спашавање Експеримент | феарснаке | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 15. јуна 2009 10:02 |
| Слабо покушај поновног покретања оперативног сушта систем! | нцхид | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 6 фебруар 2008 17:29 |
| Први покушај изградити (свеобухватне слом унутра) | скинныман9000 | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 10 аугуст 2007 08:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |