менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Моя перша спроба OCing!

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 вересня 2008, 12:00
Член групи

Default Моя перша спроба OCing!

Hey Guys б хто-то будьте ласкаві викласти крок за кроком, що мені потрібно зробити для успішного OC? Буду вдячний за кожну дрібницю як я тільки що закінчив перші будувати і не хочуть зруйнувати все. Наприклад, які програми для встановлення на моніторі Temps, збільшення продуктивності, програма Push мого процесора до межі і, як і будь-яке інше я програми повинні спочатку встановити?
І. вгадати це перший крок ....

Звідти я увійти в BIOS і налаштування геть, але ...
саме те, що мені потрібно, щоб бути налаштування тут? мультиплікатора? будь-яке значення напруги і ОЗУ? Мені потрібно специфіку, як я не знайомий на всіх з цим.

Який найвищий темп я хотіла б піти?

якою швидкістю я повинен бути легко йдуть з цієї ОС, а?

Крім того, які хороші кроком підніматися? і як слід кожного збільшення бути перевірена?

їм, мабуть, відсутня також деякі питання, але, будь ласка, голі зі мною, якщо ви будете ...

будь-який внесок?

спасибо.

Ось мої специфікації:
36073 HD 500G | WD 7K 16M SATA2 WD5000AAKS 1 74,99
N82E16827136151 DVD BURN LG | GH20LS15 20X LS SATA RT 1 29,99
N82E16835100007 Процесор THERMPASTE | Арктика SILVER5 3.5G% 1 5,99
N82E16817139004 Блоки живлення CORSAIR | CMPSU-550VX 550W RT 1 89,99
N82E16819115052 Процесор Intel | C2D E7200 2.53G 775 45N R 1 119,99
N82E16826104178 Миша Logitech | MX 518 USB RETAIL 1 39,99
N82E16899261001 ІНСТРУМЕНТ Rosewill | РТК-001 RTL 1 3,99 N82E16820134641 MEM 2Gx2 | KST KVR800D2N6K2/4G R 1 72.99
N82E16813128337 MB Gigabyte GA-EP35-DS3L P35 RT 1 84,99
N82E16823126013 KB Logitech | 967738-0403 DELUX 250% 1 6,99
N82E16835186134 CPUCOOLER | Арктика P4 | ACFZ7 PRO-R
Old 11 вересня 2008, 12:46
Модератор групи

Один прискорений курс OC Далі. Бар зі мною кілька хвилин.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 11 вересня 2008, 12:47
Член групи

га ОК я дійсно буде .... поки ви голі зі мною, як добре ... який може бути несправедливим, тому що ви будете робити більше Baring ....
Old 11 вересня 2008, 13:28
Модератор групи

Так, голову в BIOS. (Натискання справі, як чоботи)

Насамперед, дозволяє встановити дільник пам'яті.

Я сподіваюся, що ви читали деякі OC'ing підручники, але я швидко пояснити деякі речі.

ФСБ, як ваша система за все пов'язується з вашого процесора. Чим швидше ваші ФСБ може працювати, тим швидше ваші вся система може бути запущена.

ФСБ (у МГц) X = швидкість тиражування в МГц.

Процесор виробники знайшли способи підвищення ефективності швидкості ФСБ процесор, посилаючи більше команд у кожному такті. Таким чином, замість відправки одного кожну інструкцію за один такт, Intel's відправити 4 команд за тактовий цикл. Отже, коли ви дивитеся на свій ФСБ і бачити свою швидкість з частотою 1066 МГц, це не реально працює на цій швидкості. Процесори Intel є "Quad Pumped". Це означає, що ФСБ на Core2 дійсно працює на 266 МГц. Що ви бачите, є ефективною швидкістю, беручи до уваги Quad накачуванням мера
Я згадую про це, тому що коли ви o.c кинг ви маєте справу з фактичної ФСБ не ефективні.

Мультиплікатора частини рівняння швидкості є чисто числі про те, що при збільшенні на швидкості FSB, дасть вам загальну швидкість процесора. Наприклад, якщо у вас є процесор, який має FSB 266 МГц (фактична швидкість FSB) і множник 8, то рівняння приймає вигляд:

(ФСБ) X 266 МГц (множник) 8 = 2133MHZ для процесора, або 2.13GHz

(Я запозичив деякі з цих бітів AlexS керівництво для розгону швидкості)

У всякому разі, нам необхідно встановити ОЗУ Divider зробити ОЗУ працювати з тією ж швидкістю, як процесор з тим ми не до кінця розгону пам'яті.

За Вашим ради, я думаю, це називається системної пам'яті мультиплікації або аналогічної і знаходиться під материнських Intellgient Tweaker. Ви повинні змінити його таким чином, оперативна пам'ять працює на 533Mhz або близькі до нього.
Я думаю, це вимагає встановлення 2.0.

Як тільки це буде зроблено, то ми можемо збільшити ФСБ. Я думаю, ви повинні встановити CPU Host Clock Control на Включено (якщо я правильно пам'ятаю), щоб дозволити вам змінити ФСБ. Як тільки ви зможете змінити ФСБ, змінити його на 10.

Перед тим, як зовсім BIOS, змінити PCI Express частотою 100 замість Auto. Це може тільки в небажаних чином інакше.

Тепер вам потрібно знайти Intel ступені швидкості і вимкніть її. Його програма енергозбереження від Intel, яка знижує ваш множник автоматично і перешкоджає розгону. Я не можу пригадати, де він ховається, тому вам доведеться знайти його в BIOS.

Після Thats зроблено, збережіть і вийдіть з BIOS.

Перезавантажити та ввійдіть до Windows як звичайно. Ніщо не повинно відрізнятися.

Завантажити (вам доведеться їх Google - змінити: Я зробив це для вас) Intel Burn випробування, CPU-Z і Real Temp.

Відкрийте всі три програми (можливо, щоб витягти їх в першу чергу.)

По-перше, подивіться на CPU-Z. Marvel на вашу роботу, ваш процесор має тепер бути розігнаний. Подивіться під Ефективна швидкість процесора або аналогічні в нижній частині вікна. Її не в МГц ГГц.

Тепер необхідно, щоб перевірити стабільність. Спочатку переконайтеся, Real Temp є runnign так що ви можете перевірити температуру. Вони повинні бути не більше 40 градусів на холостому ходу.

Потім перейдіть на Intel Burn Test, включити звіт про помилки, змусити його працювати 10 тестів і нехай це використовувати всю оперативну пам'ять.

Hoefully воно буде повним без помилок і температура не повинна занадто високою.

Як тільки це добре, що ви можете продовжувати розгін. Тримайте підвищення FSB трохи в той час, а потім перевірити стабільність.

В кінці кінців ви дійдете до точки, де вона не буде стабільною, і ви можете вибрати, щоб зупинити розгін, і повернутися до останньої стабільної настройках або підвищувати напруга на ядрі позначку. Я дам вам роботу, як це зробити - вам потрібно, щоб руки, хоча перший BIOS. Просто є копатися і подивимося, що ви знайдете.

Поставити будь-які питання і хто-небудь пояснити більш детально.

Це, звичайно, дуже швидко і брудно керівництва, але повинна вам розпочати роботу. Theres набагато більше вчитися, і я хотів би направити вас до керівництва Алекса на цьому форумі, а також керівництва з цього Hexus:

http://forums.hexus.net/hexus-hardwa...beginners.html

Удачи!

Old 17 вересня 2008, 12:40
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post

За Вашим ради, я думаю, це називається системної пам'яті мультиплікації або аналогічної і знаходиться під материнських Intellgient Tweaker. Ви повинні змінити його таким чином, оперативна пам'ять працює на 533Mhz або близькі до нього.
Я думаю, це вимагає встановлення 2.0.
Робить це нормально? моїй пам'яті працює на частоті 400 МГц і я думав, що десь читав, що ви не повинні встановлювати надто значно вище, ніж швидкість бігу?
Old 17 вересня 2008, 13:16
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mooseknuckle View Post
Робить це нормально? моїй пам'яті працює на частоті 400 МГц і я думав, що десь читав, що ви не повинні встановлювати надто значно вище, ніж швидкість бігу?
Ні, ти пам'яті працює на частоті 800 МГц. Її DDR2, так Double Data Rate.

Old 17 вересня 2008, 13:18
Член групи

ОК .. Потім Wouldnt Видалення його швидкість до 533 буде зниження показників?
Old 17 вересня 2008, 13:24
Модератор групи

Та й немає.

Тому я сказав, щоб робити це тому, що при збільшенні Front Side Bus розігнати процесор, ви також підвищити швидкість пам'яті працює на частоті, яка в два рази Front Side Bus.

Отже, за underclocking (якщо можна так висловитися) оперативної пам'яті як можна більше, ви знаєте, що ви не підштовхує ОЗУ за її межами.

Як тільки ви маєте стабільний розгін, ви, звичайно, можуть змінити дільник пам'яті для підвищення швидкості ОЗУ назад вгору, підвищення Divider знову.

Old 17 вересня 2008, 13:30
Член групи

OK ... і в моєму BIOS здається, є багато речей, я можу налаштування ... наприклад:

Міцний керма графіки?
Підвищення продуктивності? умовчанням Turbo (високі налаштування Extreme)
Відношення тактовою (множник) за замовчуванням була встановлена в 8 Макс 9 так що я налетів його?
PCI Express частоти (які ви згадали, щоб встановити до 100), найвищі налаштування 150 це було б розумні або залишитися з 100?

Я впевнений, їм доведеться більше питань, а також ..

спасибо
Old 17 вересня 2008, 13:50
Модератор групи

Цитата:
Міцний керма графіки?
Це відноситься тільки до бортовим графіком, так що якщо у вас є окрема відеокарта, то це нічого не буде робити, але додати більше тепла.

Цитата:
Підвищення продуктивності? умовчанням Turbo (високі налаштування Extreme)
Це трохи смішно одному, не ті абсолютно впевнені в тому, що він робить. Більшість людей кажуть, що це кращий набір до стандартної і залишили на цьому.

Цитата:
Відношення тактовою (множник) за замовчуванням була встановлена в 8 Макс 9 так що я налетів його?
Так, Thats права, що потрібно зробити, але ви повинні бути в змозі Bump його трохи більше 9.5x

Ви можете також знайти можливість відключення Speed Intel Крок або C1e або аналогічний, якщо ви не зробили цього.

Цитата:
PCI Express частоти (які ви згадали, щоб встановити до 100), найвищі налаштування 150 це було б розумні або залишитися з 100?
Ні, ви напевне не хочуть цього робити. PCIE робіт на 100, і будь-яким іншим ви отримаєте аварій.
Цитата:
Я впевнений, їм доведеться більше питань, а також ..
Ніколи не є проблемою.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Spilled кави і (на перший погляд?) Невдалі спроби звільнення fearsnake Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 15 червня 2009 10:02
Слабка спроба перезавантаження системи! nchid General Software чат 3 6 лютого 2008 17:29
Перша спроба побудувати (повну розбивку всередині) skinnyman9000 Генеральний обладнання чат 20 10 серпня 2007 08:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.