![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No myslel jsem, že bych, aby to, aby lidé věděli, jak se můj OCing směřuje. Prosím, mějte na paměti, je to poprvé, kdy jsem něco OCed
![]() Co jsem se takto: Základní deska: Gigabyte GA-P36-DS3L RAM: OCZ PC2-9200 žnec (2x1GB) CPU: Intel E2180 (2Ghz populace) (What I am OCing) Ok, tak co mám dělat, je I'm pomocí Orthos držet mého CPU na 100% na chvíli (atleast 10 minut, ale obvykle i když jdu na jiné věci, tak je obvykle kolem 45 minut) a pokud to projde v pohodě, já zvýšit OTČ v pořadí dám níže. Já jsem monitoring Temps s CPUID Hardware Monitor a Core Temp 0.99.3. Já jsem také dělat WPrime 32M benchmark tak jsem hrubý I DEA na zvýšení výkonnosti. Spec: WPrime Čas (sekundy) Staré počítače (jeden v sig): 103,656 Nové @ skladem (2Ghz): 45,577 (dokonce v populaci je obrovský nárůst výkonnosti) New@2.5 Ghz: 37,343 New@2.7 Ghz: 33,734 New@2.8 GHz: 32,406 Já budu jít do 0,1 Ghz době až se rozhodnu, že není stabilní, nebo jen se stále příliš horká pro mou zálibu. Ale v současnosti, což je nejvyšší teplota jsem je 53c což je velmi rozumné. Jakékoliv rady či dotazy, dejte mi prosím vědět A když se cítím já dosáhly nejvyšší Nemůžu, já Poslat snímek z CPU-Z jej. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| OK, takže jsem se pokusil 2,9 GHz, ale asi po 15 min stresového testování, to přišlo až s chybou, tak to nemá vypadat budu moci jít vyšší, a to i přesto, že Temps nejsou žádné vyšší 53c než tak si nejsem jistý, co to je, že nefunguje, nebo i třeba zvýšit Core napětí? (je to na auto na chvíli), ale stále jsem udělal test WPrime za zájem, a mám 31.344 sekund, takže pokud tam je něco, co jsem mohl udělat, aby si je vyšší, může někdo říct, prosím. |
|
| |||
| |||
| Hmm, tak se zdá, 2,9 GHz je ok hned jsem si myslel, že bych zkusit jinou zátěžový test s ním, a je to již bude asi 30 minut, a ne přijít s chybou, tak si nejsem jistý, co to bylo že jste minule. |
|
| |||
| |||
| 2,9 zemřela znovu Zkoušel jsem i nastavení 2.88GHz včera, ale přišel s chybou asi po 2 hodinách, tak v okamžiku, kdy jsem vyzkoušet 2,87 zátěžový test, který myslím, že by měla být pokuta, protože FSB je v RAM rychlostí (což Myslím, že byl problém) i přesto, že deska byla ment pro urychlení RAM najednou. Každý, kdo má nápady, jak ho vyřešit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké napětí se vám běží přes CPU na okamžik? CPUZ by měli být schopni říct, pokud si nejste jisti. Chcete ho rychle Auto as, která je nižší než ideální. Staré 65nm čipy mohou mít obrovský slug napětí a stále přežívají v pohodě. Mám strach o dlouho životnost na 65 stupňů, ale má některé se tam dostat. Max. napětí lidé se zdají běžet přes ně na vzduchu je asi 1,45 až 1,5. Zpracovatel by mělo být snadné se dostat na 3Ghz, především s vaší RAM a myslím, že byste ji poměrně snadno postižených s přibližně 1,38 voltů. S vaší RAM, musíte nastavit jej na poměr 1:1. To by měl vyřešit problémy související s RAM. Při zkoušení s Orthos nebo předseda pak opravdu potřebujete, aby to dobře 12 hodin pro skutečný zdůrazní. Existuje mnoho lidí myslí, že mají 100 procent stability na zdánlivě nízké napětí, ale po hodině nebo tak, jedno jádro bude svinstvo ven. Běh je jednodenní a pak budete vědět, pro některé. 3DMark06 také to zatraceně dobrý zdůrazňujíc a zdánlivě nové Intel Burn Test je také velmi dobrý pro nové rychlé výsledky. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
| |||
| |||
| tak, aby jste vysláni: Napětí říct to je to na 1.392 podle CPU-Z uvidíme zkuste uvedení ručně asi 1,42 zjistit, jestli funguje. RAM je allready nastaven na 1:1 Byl jsem běží Orthos přenocování na hodinky, že myslím, že jsou stabilní (zatím všechny ztroskotaly po asi 2 1 / 2 hodiny. Také jsem se pokusil vypálit Intel test. EDIT: Byl jsem pomocí CPUID Hardware monitoru sledovat temps zatímco hra, a řekl, že napětí procesoru je fluctualted mezi 1.36V a 1.39V a RAM pohyboval mezi 2.06V a 3.26V ![]() ![]() ![]() Také nemám vlastní 3DMark06, takže není možné použít, aby |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte vypnout SpeedStep v BIOSu zastavit náhodné kolísání napětí. To může také opravit vaše problémy stability jako undervolting mohl zabít.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jsem se obrátil ji vypnout, pokud je něco jiného, že dělá totéž, ale s názvem něco jiného, uvidíme zkuste hledat znovu. |
|
| |||
| |||
| Zkuste vypnout "C1E" taky. Stejné řešení.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| I can't remember vidí něco nazývá C1E, uvidíme se podívat, dík. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel Core 2 Duo a Intel I7 | 1bellb | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 27.září 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| AMD a Intel? | Korac | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27. prosinec 2007 04:20 |
| Intel nebo AMD | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 11. Září 2007 13:49 |
| Intel procesory - Aktualizace mých Intel Pentium 4 2.66Ghz | Závada | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. Září 2006 20:44 |
| Thread Nástroje | |
| |