μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

My CPU Intel E2180 OC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2ο Σεπ 2008, 12:34
Ομάδα Δωρητών

Default My CPU Intel E2180 OC

Και νόμιζα ότι θα κάνουν αυτό για την ενημέρωση των πολιτών OCing μου πώς πηγαίνει. Λάβετε υπόψη σας, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω ποτέ τίποτα OCed

Το υλικό που έχω είναι η εξής:
Motherboard: Gigabyte GA-P36-DS3L
RAM: OCZ PC2-9200 Reaper (2x1GB)
CPU: Intel E2180 (2Ghz stock) (Τι είμαι OCing)

Ok, οπότε αυτό που κάνω είναι ότι είμαι χρησιμοποιώντας Orthos να κατέχει μου CPU σε 100% για ένα διάστημα (atleast 10 λεπτά, αλλά συνήθως αν και πηγαίνουν σε άλλα πράγματα, έτσι είναι συνήθως περίπου 45 λεπτά) και αν περάσει ωραία, θα αυξήσει το OC τη σειρά της θα θέσω στη συνέχεια. Είμαι παρακολούθησης temps με CPUID Hardware Monitor και Core Temp 0.99.3. Είμαι, επίσης, κάνει το σημείο αναφοράς τόσο WPrime 32 εκατ. Έχω μια πρόχειρη Ι DEA αυξήσεις στις επιδόσεις.

Spec: WPrime Χρόνος (δευτερόλεπτα)

Παλιά υπολογιστή (μία στις sig): 103,656
Νέα @ τεμ (2Ghz): 45,577 (ακόμη και στο χρηματιστήριο είναι μια τεράστια αύξηση των επιδόσεων)
New@2.5 Ghz: 37,343
New@2.7 Ghz: 33,734
New@2.8 GHz: 32,406

Θα πρέπει να αυξήθηκε κατά 0,1 Ghz μια στιγμή μέχρι να αποφασίσει ότι δεν είναι σταθερό ή απλώς να είναι πολύ ζεστό για μένα. Αλλά σήμερα, η υψηλότερη θερμοκρασία που είχα είναι 53γ η οποία είναι πολύ λογικό.

Κάθε συμβουλές, ή ερωτήσεις, παρακαλώ ενημερώστε με Και όταν αισθάνομαι ότι έχουν φθάσει το υψηλότερο μπορώ, θα Δημοσίευση screenshot του CPU-Z του.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 2ο Σεπ 2008, 12:59
Ομάδα Δωρητών

Ok, λοιπόν, προσπάθησα 2,9 GHz, ωστόσο μετά από περίπου 15 λεπτά του προγράμματος προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων, που κατέληξε σε ένα λάθος, οπότε δεν θα φαίνεται σαν να είναι σε θέση να προχωρήσουμε περισσότερο, έστω και αν οι temps δεν είναι υψηλότερο από 53γ τόσο Δεν είμαι σίγουρος τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί, ή θα πρέπει να αυξήσει τον Core τάσης; (πρόκειται για την αυτόματη αυτή τη στιγμή), αλλά εξακολουθώ να WPrime έκανε δοκιμή για το ενδιαφέρον, και έχω 31,344 δευτερόλεπτα, οπότε αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να κάνει για να το υψηλότερο, μπορεί να πει κάποιος παρακαλώ.
Old 2ο Σεπ 2008, 13:28
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ, καλά φαίνεται 2,9 GHz, είναι εντάξει τώρα, νόμιζα ότι θα προσπαθήσω με άλλο έλεγχο, και είναι εδώ και περίπου 30 λεπτά, και δεν έχει καταλήξει σε ένα λάθος, οπότε δεν είμαι σίγουρος τι ήταν που έκανε την προηγούμενη φορά.
Old 3ης Σεπτεμβρίου 2008, 04:29
Ομάδα Δωρητών

2,9 έχει πεθάνει και πάλι και προσπάθησα 2.88GHz ρύθμιση χθες βράδυ, αλλά κατέληξε σε ένα σφάλμα μετά από περίπου 2 ώρες, μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι ένας προσπαθεί 2,87 ακραίων καταστάσεων, οι οποίες πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι πρόστιμο, επειδή η FSB είναι εντός της ταχύτητας RAM (η οποία Νομίζω ότι ήταν το πρόβλημα), έστω και αν η μητρική πλακέτα που ήταν να επιταχυνθεί η RAM ταυτόχρονα. Ο καθένας έχει τις ιδέες του πώς μπορεί να διορθωθεί;
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:52
Συντονιστής Ομάδας

Τι είσαι τάση λειτουργίας μέσω της CPU αυτή τη στιγμή; CPUZ θα πρέπει να είναι σε θέση να σας πω, αν δεν είστε σίγουροι. Θέλετε να πάρετε στα ανοικτά Auto γρήγορη όπως ότι είναι λιγότερο από το ιδανικό.

Η παλιά 65nm τσιπ μπορεί να πάρει ένα τεράστιο γυμνοσάλιαγκας της τάση και εξακολουθούν να επιβιώσουν προστίμου. Έχω ανησυχούν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακροβιότητα στους 65 βαθμούς, αλλά λαμβάνει κάποια για να φτάσει εκεί. Η μέγιστη τάση άνθρωποι φαίνεται να τρέχει με τους για τον αέρα είναι περίπου 1,45 - 1,5.

Ο επεξεργαστής θα πρέπει να είναι εύκολο να φτάσετε στο 3GHz, ιδίως με την μνήμη RAM και νομίζω ότι είχε χτυπήσει πολύ εύκολα με περίπου 1,38 volt.

Με τη δική σας μνήμη RAM, θα πρέπει να καθορίζεται σε μια αναλογία 1:1. Αυτό θα πρέπει να λύσει αυτά τα προβλήματα σχετικά με μνήμη RAM.

Κατά τον έλεγχο με Orthos ή Prime, τότε θα πρέπει πραγματικά να δώσουμε ένα καλό 12 ώρες για μια πραγματική έμφαση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν το 100 τοις εκατό φαινομενική σταθερότητα στις χαμηλές τάσεις, αλλά μετά από μία ώρα ή μία τόσο χάλια πυρήνα θα αναφέρονται.

Εκτελέστε αυτό μέσα σε μια νύχτα και στη συνέχεια θα πρέπει να γνωρίζετε για ορισμένους.

3dMark06 επίσης δίνει δεκάρα καλή τονίζοντας, και προφανώς το νέο Intel Burn Test είναι επίσης πολύ καλό νέο για γρήγορα αποτελέσματα.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2008, 13:24
Ομάδα Δωρητών

καλά ώστε να δημοσιεύτηκε:

Τάση του πω ότι είναι σε 1,392, σύμφωνα με CPU-Z Θα προσπαθήσω να είναι το χέρι σε περίπου 1,42 δούμε αν αυτό λειτουργεί.

RAM allready που να είναι 1:1

Έχω ήδη τρέχει Orthos νυκτί για τα ρολόγια που πιστεύω ότι είναι σταθερά (μέχρι τώρα όλα έχουν αποτύχει μετά από περίπου 2 1 / 2 ώρες. Επίσης, έχω δοκιμάσει την Intel καίγονται δοκιμή.

EDIT: Έχω χρησιμοποιώντας CPUID Hardware παρακολουθεί την παρακολούθηση temps ενώ gaming, και είπε ότι η τάση CPU έχει fluctualted μεταξύ 1.36V και 1.39V, και η μνήμη RAM κυμάνθηκε μεταξύ 2.06V και 3.26V Επίσης, δεν το δικό 3DMark06, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 05:43
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε SpeedStep στο BIOS για να σταματήσει το τυχαίο διακυμάνσεων τάσης. Αυτό μπορεί επίσης να ορίζει τη σταθερότητα των προβλημάτων που σας undervolting μπορεί να σκοτώσει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 06:04
Ομάδα Δωρητών

Έχω την μετέτρεψε off, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που κάνει το ίδιο, αλλά ζητούσε κάτι άλλο, εγώ θα προσπαθήσω αναζήτηση ξανά.
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 20:08
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε την απενεργοποίηση "C1E" πολύ. Η ίδια αντιμετώπιση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 6ης Σεπτεμβρίου 2008, 01:22
Ομάδα Δωρητών

Δεν θυμάμαι τίποτα βλέπουμε ονομάζεται C1Ε, Θα πάρω μια ματιά, ευχαριστώ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.