![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát azt hittem volna, hogy ez hadd tudják, hogy hány OCing megy. Kérjük, tartsa szem előtt, ez az első eset, amit valaha OCed semmi
![]() A dolgok már a következő: Alaplap: Gigabyte GA-36. o.-DS3L RAM: OCZ PC2-9200 Reaper (2x1GB) Processzor: Intel E2180 (2GHz készlet) (Én vagyok OCing) Ok, hogy mit csinálok én használom Orthos, hogy az én CPU 100%-os egy kicsit (atleast 10 perc, de általában, míg én a másik dolog, hogy általában körülbelül 45 perc), és ha megy keresztül finom, én fel a bűnözés a sorrendben fogom be alább. Én monitoring Temps a CPUID Hardware Monitor, és a Core Temp 0.99.3. Én is ezt a WPrime 32M referenciaértékről úgyhogy van egy durva I. DEA a teljesítmény növekedése. Spec: WPrime idő (másodpercben) Régi számítógép (egy sig): 103,656 Új @ Stock (2GHz): 45,577 (még az állomány nagy teljesítmény növekedés) New@2.5 GHz: 37,343 New@2.7 GHz: 33,734 New@2.8 GHz: 32,406 Én leszek megy fel 0,1 Ghz, amíg úgy döntöttem, hogy nem stabil, vagy csak nem túl forró a saját kedvére. De jelenleg a legmagasabb hőmérsékletű volt a 53c ami nagyon ésszerű. Minden tipp, vagy kérdése van, kérem szóljon! És ha úgy érzem, már elérte a legmagasabb tudom, én Post képernyőképet a CPU-Z is. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| OK, szóval, én próbáltam 2,9 GHz, azonban azt követően mintegy 15 perc stresszteszt, ez jött ki a hibát, így nem nézek ki, mint aki képes lesz arra, hogy megy magasabb, bár a Temps nem magasabb mint 53c így nem vagyok biztos benne, hogy mi az, ami nem működik, vagy lehet, hogy növelni kell a Core feszültség? (ez az auto abban a pillanatban), de még mindig nem a WPrime vizsgálat a kamat, és én 31,344 másodperc, így ha van valami, amit tehetnék, hogy ez magasabb, lehet valaki mondja kérem. |
|
| |||
| |||
| Hmm, és úgy tűnik, 2,9 GHz-es van most, arra gondoltam, hogy megpróbál egy másik stresszteszt vele, és ez nem megy kb 30 perc, és nem jönnek ki a hibát, így nem vagyok biztos benne, mi volt , hogy nem utoljára. |
|
| |||
| |||
| 2,9 meghalt ismét és megpróbáltam beállítási 2.88GHz tegnap este, de jött egy hiba után körülbelül 2 órát, így abban a pillanatban, próbálom a 2,87 stresszteszt, ami azt hiszem, meg kell, mert a finom FSB belül van a RAM-sebesség (ami Azt hiszem, a probléma) akkor is, ha az alaplap is ment, hogy gyorsítsák fel a RAM egy időben. Bárki is ötleteket, hogyan lehet megjavítani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| What are you feszültség fut át a CPU a pillanatban? CPUZ tudnia kell mondani, ha nem vagy biztos. Azt akarom, hogy azt gyorsan ki az automatikus, hogy kevesebb, mint ideális. A régi 65nm chipek lehet egy hatalmas darab a feszültség, és még mindig túlélni finom. Kapok aggasztja a hosszú élettartam ideje alatt 65 fok, de az bizonyos, hogy úgy van. A maximális feszültség az emberek úgy tűnik, hogy fut keresztül a levegő mintegy 1,45 - 1,5. A processzor kell könnyű eljutni 3GHz, különösen a RAM, és azt hiszem, jobb lenne, ha rajta elég könnyen mintegy 1,38 volt. Miközben a RAM, akkor be kell állítani, hogy a 1:1 arányt. Ezt kellene megoldani ezeket a problémákat a RAM. Ha tesztelésre vagy Orthos Prime akkor tényleg szükség van, hogy ez egy jó 12 órán át a valódi hangsúlyozva. Sok ember gondolja, hogy azok 100 százalékos stabilitás látszólagos alacsony feszültség, de egy óra múlva, vagy ha az egyik legfontosabb a szar ki. Fuss el, majd akkor tudni fogja, az bizonyos. 3dMark06 is egy jó hangsúlyozta, és úgy tűnik az új Intel Burn teszt is nagyon jó az új, gyors eredményeket. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1341978
|
| |||
| |||
| valamint annak érdekében, hogy Ön posted: Feszültség mondjuk az, hogy a 1,392 szerint a CPU-Z Majd próbálja kézzel mintegy 1,42-e, hogy működik. RAM van allready beállítása 1:1 Már fut az Orthos éjszakai órák Azt hiszem, hogy stabil (eddig még nem sikerült minden után körülbelül 2 1 / 2 óra. Azt is megpróbálta az Intel éget vizsgálat. EDIT: Én is használnak CPUID Hardware monitor monitor temps, miközben a játékok és azt mondta a CPU feszültséget fluctualted között 1.36V és 1.39V, és a memória között ingadozott 2.06V és 3.26V ![]() ![]() ![]() Is, de nem saját 3DMark06, így nem tudja használni, hogy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be kell kikapcsolni SpeedStep a BIOS, hogy állítsa le a véletlenszerű feszültségingadozások. Ez akkor is rögzíti a stabilitási problémákat undervolting lehet megölni.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Van fordult le, hacsak nincs valami más, hogy nem azonos, de a nevezett valami, megpróbálom keresnek újra. |
|
| |||
| |||
| Próbálja kikapcsolása "C1E" is. Ugyanaz a dolog.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Én nem látok semmit emlékszem nevezett C1E, én is egy pillantást, köszi. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Intel Core 2 Duo és Intel I7 | 1bellb | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | Szeptember 27, 2009 06:36 |
| Intel Core 2 Duo E8500 kontra Intel Core 2 Quad Q9650 kontra Intel Core I7 920 kontra Intel Core I7 940 | sajasio | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 2. március 2009 23:00 |
| Az AMD és az Intel? | Korac | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 27. december 2007 04:20 |
| Intel vagy AMD | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 11 Sep 2007 13:49 |
| Intel processzorok - Upgrading my Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Általános fémáru Chat | 1 | 21. Szeptember 2006 20:44 |
| Téma eszközök | |
| |